Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 121-135 από 181

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κλέφτες Σαββατιανό
    Κλέφτες Σαββατιανό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    55%
    12,30 €
    Οι ‘κλέφτες’ είναι ένα από τα πρώτα κρασιά που κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα χωρίς θειώδες, ήδη από το 2009, πολύ πριν αρχίσει η κουβέντα για τα φυσικά κρασιά στην χώρα μας. Παραμένει ένας από τους πιο αξιόλογους εκπροσώπους αυτού του στιλ κρασιού, με ζωηρό φρούτο και ορυκτά στοιχεία, αλλά και αποδεδειγμένη δυνατότητα εξέλιξης στον χρόνο. Το Σαββατιανό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι σπουδαία ποικιλία, ακόμα και μέσα από αυτόν τον απαιτητικό και ριψοκίνδυνο τρόπο οινοποίησης.
  2. A.muse Blanc
    A.muse Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    14,30 €
    Υπέροχα αρωματική και πικάντικη Μαλαγουζιά από το Κτήμα Μουσών με άφθονα αρώματα εσπεριδοειδών και λευκόσαρκων φρούτων. Μια δροσερή πρόταση που μπορεί να απογειώσει όλα τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό απεριτίφ.
  3. Phenomena
    Phenomena 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    40%
    16,70 €
    Οι αμπελώνες Μάρκου είναι ένα από τα πιο σημαντικά οινοποιεία της Αττικής με μακρόχρονη ιστορία. Δημιουργούν πολύ καλά κρασιά με εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας, με το Σαββατιανό να είναι το σήμα κατατεθέν. Η βαρελάτη έκφραση με το εκφραστικό φρούτο και τα διακριτικά στοιχεία της δρυός αποδεικνύει πόσο καλά γνωρίζουν την ποικιλία.
  4. Σαντορίνη Grande Reserve
    Σαντορίνη Grande Reserve 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.0% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    30,90 €
    Βαρελάτη Σαντορίνη που προορίζεται για μεγάλες ψαροφαγίες στα κάρβουνα. Η υπερώριμη αίσθηση του φρούτου και η έντονη παρουσία του βαρελιού ισορροπούν με την εκρηκτική οξύτητα του κρασιού. Ξεχάστε το για μερικά χρόνια στην κάβα σας, το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα πολύπλοκο.
  5. Private Selection - Chardonnay
    Private Selection - Chardonnay 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    95%
    24,60 €
    Ένα θεσπέσιο Chardonnay από την Central Coast. Κρασί από σταφύλια που απολαμβάνουν μια παρατεταμένη περίοδο ωρίμανσης στο αμπέλι, με αποτέλεσμα οι καρποί να διακρίνονται από πλούσια και εντωπωσιακά αρώματα. Είναι ένα κρασί με τέλειο φινίρισμα που απολαμβάνεται είτε σκέτο ή με συνοδεία φαγητού.
  6. Coopers Creek - Riesling
    Coopers Creek - Riesling 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    20,60 €
    Το Coopers Creek - Riesling είναι ένα κρασί γεμάτο με καθαρά αρώματα εσπεριδοειδών, μπαχαρικών και λουλουδιών.
  7. Natureo- Λευκό
    Natureo- Λευκό 2023
     
    Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Αλεξάνδρειας, 0.0% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    9,90 €
    Το Natureo είναι ένα καλό κρασί με γεμάτη γεύση, άρωμα και σώμα χωρίς αλκοόλ.
  8. Chateau Fontaine Audon - Sancerre
    Chateau Fontaine Audon - Sancerre 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    30,40 €
    Όμορφα τυπικό λευκό κρασί από Sauvignon Blanc του Sancerre, που χαρακτηρίζεται από ζωντάνια, φρεσκάδα και όμορφα λεμονάτα αρώματα με μία νύξη "τσακμακόπετρας" στο βάθος. Τέλεια οξύτητα και ευχάριστη διάρκεια συμπληρώνουν το πακέτο.
  9. Vina Esmeralda
    Vina Esmeralda 2022
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Moscatel, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    9,10 €
    Ένα από τα αρωματικότερα και απολαυστικότερα λευκά κρασιά της Ελληνικής αγοράς. Σε συνδυασμό με την ακαταμάχητα ελκυστική τιμή του, δεν είναι τυχαίο που έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από τους Έλληνες οινόφιλους. Προτείνεται ανεπιφύλακτα!
  10. Cuvee Evdemon
    Cuvee Evdemon 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    50%
    52,10 €
    Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες.
    Μέγιστος αριθμός φιαλών ανα παραγγελία: 3
    Σπάνιο κρασί από το Κτήμα Αργυρού που παράγεται από αυστηρά επιλεγμένους αμπελώνες Ασύρτικου ηλικίας άνω των 150 ετών καλλιεργούμενοι στην περιοχή του Πύργου σύμφωνα με τις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας. Οι ελάχιστες φιάλες ‘κυκλοφορούν’ έχοντας ωριμάσει για μερικά χρόνια στο οινοποιείο. Το 25% του κρασιού ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο ποσοστό για τουλάχιστον 30 μήνες πάνω στις οινολάσπες του. Ένα κρασί με εξαιρετική δομή και τεράστια δυνατότητα εξέλιξης που αναμένεται να επαναπροσδιορίσει το Ασύρτικο της Σαντορίνης.
  11. 100% Crispy Assyrtiko
    100% Crispy Assyrtiko 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    15,30 €
    Είναι όλα όσα λέει το πλήρες όνομά του: 100% Crispy Assyrtiko Old Bush Vines Wild Fermented. Το Κτήμα Μουσών καταφέρνει να δώσει σε ένα ηπειρωτικό Ασύρτικο, νησιωτικό νεύρο και βορειοελλαδίτικη σπιρτάδα. Πλούσιο και παιχνιδιάρικο, καλοδουλεμένο και ξεμυαλιστικό θα γίνει μία από τις πιο value επιλογές της ποικιλίας.
  12. Terre de Zeus Malagousia
    Terre de Zeus Malagousia 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    17,10 €
    Στο οινοποιείο Navitas από τα πρώτα κιόλας βήματα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη Μαλαγουζιά που πάει τη ποικιλία σε άλλο επίπεδο. Ένα κρασί με ξεμυαλιστικό αλλά ταυτόχρονα κομψό άρωμα, με τονισμένη οξύτητα που φρεσκάρει και με πολύ ωραία αρμονική επίγευση. Αν είστε από αυτούς που δεν βλέπουν την Μαλαγουζιά με καλό μάτι, αυτή η φρέσκια προσπάθεια θα σας κάνει να αναθεωρήσετε!
  13. Ασύρτικο Βουρβουκέλη
    Ασύρτικο Βουρβουκέλη 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    50%
    15,50 €
    Εξαιρετικό Ασύρτικο από την Θράκη και συγκεκριμένα τα Άβδηρα, που συνδυάζει τον φιλικό χαρακτήρα που εμφανίζει η ποικιλία όταν δεν καλλιεργείται σε ηφαιστιογενή εδάφη με τον ορυκτό χαρακτήρα της Σαντορίνης. Ένα κρασί που το Κτήμα βουρβουκέλη του έδωσε τον χρόνο να εξελιχθεί στην φιάλη και να έρθει στο ποτήρι μας έχοντας βγάλει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν αγαπήσει οι οινόφιλοι όλου του κόσμου σε αυτό το χαρισματικό σταφύλι.
  14. 52 Peaks
    52 Peaks 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    19,80 €
    Ένα Single vineyard Chardonnay από το ολοκαίνουριο οινοποιείο Navitas της Μαρίας Δημητριάδη, που βρίσκεται στο Λιτόχωρο με θέα τις 52 κορυφές του Ολύμπου. Μια υπέροχη έκφραση της ποικιλίας με τραγανή οξύτητα και έντονο χαρακτήρα εσπεριδοειδών που μας φέρνει στο μυαλό σπουδαία κρασιά από το ψυχρό Chablis. Είναι πιστοποιημένο vegan κρασί.
  15. Jim Barry Assyrtiko
    Jim Barry Assyrtiko 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 12% alc.
    29,10 €
    Το πρώτο εκτός Ελλάδας Ασύρτικο προέκυψε από τον κεραυνοβόλο «έρωτα» του Peter Barry με το Ασύρτικο το 2006 όταν είχε έρθει για διακοπές. Φλούδες εσπεριδοειδών, lime, γκρέιπφρουτ, πεπόνι αλλά και κάποιες νότες ορυκτότητας συνθέτουν ένα αρωματικό προφίλ που εμφανίζει τα στοιχεία της ποικιλίας αλλά και την επιρροή του Riesling που κυριαρχεί στο οινοποιείο, καθώς και του terroir της περιοχής. Πολύ ισορροπημένο στο στόμα, με μέτριο σώμα και τραγανή οξύτητα, με ορυκτότητα και νύξεις αλμύρας να συνοδεύουν τις γεύσεις του φρούτου, και με λεμονοπράσινο χρώμα και μακρά και λεμονάτη επίγευση
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί