Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 136-150 από 231

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Αρμύρα Magnum
    Αρμύρα Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    87%
    29,10 €
    Νέος σχεδιασμός στην ετικέτα και ελαφρώς διαφοροποιημένο περιεχόμενο για ένα από τα πιο σταθερά σε ποιότητα Chardonnay του ελληνικού αμπελώνα. Ένα 5% Μαλαγουζιά έχει προστεθεί στο χαρμάνι αλλά το κρασί παραμένει ένα κλασικό Chardonnay με τροπικό χαρακτήρα και πλούσιο βουτυράτο σώμα που ισορροπεί λόγω της τονισμένης οξύτητας. Απολαύστε το δίπλα σε πιάτα που φέρουν την αρμύρα της θάλασσας.
  2. Sandhi Central Coast Chardonnay
    Sandhi Central Coast Chardonnay 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Αν έως τώρα είχαμε συνηθίσει τα Καλιφορνέζικα Chardonnay να είναι υψηλόβαθμα, σούπερ πληθωρικά με έντονα στοιχεία βαρελιού, ήρθε η ώρα να ‘δοκιμάσουμε’ και την άλλη πλευρά! Αυτή που κλείνει το μάτι προς την Βουργουνδία, με ιδιαίτερα κομψά κρασιά που οδηγούν σε συναρπαστικά οινικά μονοπάτια! Οι επιλεγμένοι παλαιοί αμπελώνες, η αυθόρμητη ζύμωση (χωρίς προσθήκη ζυμών εμπορίου) αλλά και η υποδειγματική χρήση βαρελιού εγγυώνται την φινέτσα και την πολυπλοκότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  3. Heggie’s Chardonnay
    Heggie’s Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Το χρώμα του είναι ανοιχτό χρυσό με πράσινες νύξεις. Φρέσκα και ζωηρά αρώματα πυρηνόκαρπων φρούτων όπως το βερίκοκο, ξύσμα πορτοκαλιού, κιμωλία, φουντούκι και βούτυρο συνθέτουν ένα πολύ ενδιαφέρον μπουκέτο. Στο στόμα είναι αρκετά λιπαρό, με αναζωογονητική οξύτητα, έντονες γεύσεις νεκταρινιών και βερίκοκου και νόστιμη μακρά και πικάντικη επίγευση. Μπορεί να εξελιχθεί τα απόμενα χρόνια και να αποκτήσει ακόμα πιο ξηροκαρπάτο χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Nostos Roussanne
    Nostos Roussanne 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Roussanne, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    Από τα πιο περιζήτητα Ελληνικά λευκά κρασιά, λόγω μικρής παραγωγής, αλλά και μεγάλου fan club. Μια απο τις ελάχιστες Ελληνικές ετικέτες που βασίζεται στην ποικιλία Roussanne από το Ροδανό της Γαλλίας, είναι ένα κρασί πολύπλοκο και δυνατό που συνοδεύει θαλασσινές γεύσεις στα κάρβουνα με απαράμιλλη μαεστρία!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Chateau Fuisse Tete de Cuvee
    Chateau Fuisse Tete de Cuvee 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Για όσους αναζητούν Chardonnay από την Βουργουνδία, σε λογική τιμή και εξαιρετική ποιότητα, πρέπει να κάνουν στάση στην Ονομασία Προέλευσης Pouilly Fuisse και στο Chateau Fuisse, έναν από τους καλύτερους παραγωγούς της περιοχής. Το κλίμα στο Macon είναι λίγο πιο ζεστό σε σχέση με αυτό, του Cote ‘d Or με τα κρασιά να εμφανίζονται πιο ώριμα, λιγότερο αυστηρά και έτοιμα να τα απολαύσουμε σε συντομότερο διάστημα. Το συγκεκριμένο κρασί προέρχεται από επιλογή τουλάχιστον 20 αμπελοτοπίων με μέσο όρο ηλικίας τα 30 χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Sauvignon Blanc Reserve
    Sauvignon Blanc Reserve 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Τυπικό Νέο-ζηλανδέζικο Sauvignon Blanc από ένα από τα μεγαλύτερα οινοποιεία της χώρας. Όμορφα εξωτικά αρώματα με πράσινες, φυτικές νότες, υποστηρίζονται από σωστά τονισμένη οξύτητα και καλή διάρκεια στο στόμα. Ένα όμορφο λευκό κρασί για όλες τις ώρες. Το βιδωτό του πώμα θα διαφυλάξει τη φρεσκάδα του μέχρι να το ανοίξετε, αλλά και θα σας επιτρέψει να το συντηρήσετε (και) σε όρθια θέση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Βιδιανό "Ιππόδρομος"
    Βιδιανό "Ιππόδρομος" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα, 14.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Αχυρόλευκο χρώμα, αρώματα ανανά και νότες πεπονιού, εσπεριδοειδών αλλά και μπαχαρικών, στόμα γεμάτο, ζωηρό και πικάντικο που καταλήγει σε μακρά και ισορροπημένη επίγευση, είναι ένα κρασί που εκμεταλλεύεται άριστα και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της πολύ ενδιαφέρουσας κρητικής ποικιλίας Βιδιανό.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Σαββατιανό Γ. Κοκοτού Βαρέλι
    Σαββατιανό Γ. Κοκοτού Βαρέλι 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    40%
    Το Κτήμα Κοκοτού είναι ένα από τα πιο όμορφα κτήματα της χώρας με μία υπέροχη αυλή με πολύ ωραία θέα. Το ίδιο ‘όμορφα’ είναι και τα κρασιά που δημιουργούνται εκεί, με πιο τρανταχτό παράδειγμα αυτό το ζουμερό βαρελάτο Σαββατιανό. Οι αμπελώνες βρίσκονται σε υψόμετρο μεγαλύτερο των 400 μέτρων και αυτό το κάνει να ξεχωρίζει όχι μόνο για τον εξωτικό του χαρακτήρα αλλά και για την δροσιά του και τα πολύ όμορφα ενσωματωμένα στοιχεία δρυός.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Chateau Reynon Sauvignon Blanc
    Chateau Reynon Sauvignon Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    Ένα από τα πιο ευχάριστα Γαλλικά λευκά κρασιά που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Φρέσκο και δροσιστικό, με όμορφη οξύτητα και διάρκεια, πίνεται όλες τις εποχές και ώρες με χαρακτηριστική ευκολία.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Αρβανιτίδη - Chardonnay
    Αρβανιτίδη - Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    Μπορεί οι Ελληνικές γηγενείς ποικιλίες να μεγαλουργούν πια, όμως το Chardonnay είναι μία σταθερή αξία! Η πιο δημοφιλής λευκή ποικιλία σε όλο τον πλανήτη δίνει εξαιρετικά κρασιά και επί Ελληνικού εδάφους. Kαι εδώ έχουμε ένα από τα πιο νόστιμα και πιο όμορφα ντυμένα με την δρυ Chardonnay στην χώρα, που κοιτάει στα μάτια κρασιά από περιοχές που έχουν ταυτιστεί με την ποικιλία.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Oxford Landing Chardonnay
    Oxford Landing Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Αυστραλέζικο Chardonnay με ευχάριστα αρώματα και εκπληκτική σχέση τιμής ποιότητας, που μπορεί να στολίσει τόσο το καθημερινό όσο και το γιορτινό τραπέζι. Παράγεται από έναν μόνο αμπελώνα κάτι που είναι σπάνιο για τα Αυστραλέζικα κρασιά σε αυτή την κατηγορία τιμής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Perpetuus - Λευκός
    Perpetuus - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Semillon, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    24,80 €
    Εκλεκτό βαρελάτο λευκό, που ανήκει στην πιο premium οικογένεια του Κτήματος. Κομψό στη μύτη, και στη συνέχεια πληθωρικό και πικάντικο στο στόμα, επιβραβεύει την προτίμησή μας με την σωστή οξύτητα και την ιδιαίτερα φινετσάτη του επίγευση.
  13. Ονειροπαγίδα - Chardonnay
    Ονειροπαγίδα - Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    78%
    Τη δεύτερη πιο πολυφυτεμένη ποικιλία στο κόσμο και ένα σταφύλι που από μόνο του αποτελεί brand επέλεξε ο γιατρός Βασίλης Κάνιαρης για τη λευκή του Ονειροπαγίδα. Χαλαρό, προσιτό, με φρέσκο φρουτώδη χαρακτήρα και ισορροπημένη οξύτητα είναι τα ατού αυτού του εξαιρετικού value for money Chardonnay.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Ασυρτικο Ρούβαλη
    Ασυρτικο Ρούβαλη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Το Ασύρτικο γενικότερα δεν χρειάζεται συστάσεις πια, έχει κατακλύσει όλον τον Ελληνικό αμπελώνα! Πρέπει όμως να σας συστήσουμε ένα Ασύρτικο από το μοναδικό terroir της Αιγιαλείας από αμπελώνες σε υψόμετρο 750 – 900 μέτρων και την ταλαντούχα Θεοδώρα Ρούβαλη. Ένα εκπληκτικό κρασί που συνδυάζει τόσο τα αυστηρά χαρακτηριστικά του σταφυλιού όσο και τα γοητευτικά και γεμάτα φρεσκάδα αρώματα που ευνοούνται από το υψηλό υψόμετρο και την επίδραση της θάλασσας. Είναι μία έκφραση της ποικιλίας που πρέπει να απολαύσουν οι θαυμαστές του Ασύρτικου αλλά και αυτοί που δεν το αγαπάνε ιδιαίτερα γιατί θα αλλάξουν γνώμη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. A.muse Blanc
    A.muse Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    14,30 €
    Υπέροχα αρωματική και πικάντικη Μαλαγουζιά από το Κτήμα Μουσών με άφθονα αρώματα εσπεριδοειδών και λευκόσαρκων φρούτων. Μια δροσερή πρόταση που μπορεί να απογειώσει όλα τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό απεριτίφ.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί