Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 232

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Paros Λευκός
    Paros Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ένα ζουμερό λευκό κρασί από την Πάρο, ένα νησί με μακρά οινική ιστορία και το οινοποιείο Μωραΐτη που αποτελεί τον σπουδαιότερο παραγωγό του. Φρούτο και ορυκτότητα, φρεσκάδα και νοστιμιά σε ένα ΠΟΠ κρασί από Μονεμβασιά, που ʽφωνάζει΄ αιγαίο και μας ταξιδεύει στα πανέμορφα Ελληνικά νησιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  2. Χίλια Χρόνια Λευκός
    Χίλια Χρόνια Λευκός 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    54%
    Από έναν νέο ανερχόμενο παραγωγό της Νεμέας, έρχεται αυτό το ιδιαίτερο κρασί από Chardonnay, να μας εκπλήξει και να μας αποδείξει ότι η περιοχή αυτή μπορεί να δώσει και σπουδαία λευκά κρασιά. Ο Χρήστος Μπαραφάκας χρησιμοποιεί βαρέλια ακακίας προσδίδοντας έναν έντονο και ταυτόχρονα κομψό ‘βαρελάτο’ χαρακτήρα που θα ενθουσιάσει ακόμα και όσους ‘δυσκολεύονται’ με αυτό το στυλ κρασιού.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός
    Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ειδική Τιμή 13,77 € Κανονική τιμή 15,30 €
    Αγαπημένο λευκό κρασί με εξωτικά χαρακτηριστικά που του δίνουν ένα νεοκοσμίτικο προφίλ.Εξαιρετικό λευκό κρασί για ουρανίσκους που αγαπούν την κομψότητα και αποφεύγουν τις ακρότητες. Πίνεται μόνο του με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά συντροφεύει και τέλεια πολλά από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της καλής Ελληνικής κουζίνας.
  4. Μαγικό Βουνό - Λευκός
    Μαγικό Βουνό - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ειδική Τιμή 19,64 € Κανονική τιμή 23,10 €
    Κομψό λευκό κρασί με όμορφη μύτη, πικάντικα αρώματα στο στόμα και σωστή οξύτητα. Ένα Sauvignon Blanc Γαλλικών προδιαγραφών από τον όμορφο Βορειο-Ελλαδίτικο αμπελώνα.
  5. Τομή Μαντινεία
    Τομή Μαντινεία 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    83%
    Φανταστικό Μοσχοφίλερο με ένταση και βάθος που δεν αφήνει περιθώρια αντίστασης! Είναι σίγουρο ότι θα γοητεύσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους και θα ανεβάσει την διάθεση στα ύψη! Ιδανικό και σαν απεριτίφ αλλά και για να συνοδεύσει τα ορεκτικά των γιορτινών τραπεζιών!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Σιγάλας - Αηδάνι
    Σιγάλας - Αηδάνι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Περπατώντας σε απάτητα, σχεδόν ανεξερεύνητα μονοπάτια, αφού σπανίως το Αηδάνι συναντάται ως μονοποικιλιακό κρασί, δημιουργείται η αίσθηση ότι κάθε γωνιά του Ελληνικού αμπελώνα προσφέρει ευκαιρίες για φοβερές οινικές ανακαλύψεις. Διαθέτοντας μέρος από την ορυκτότητα του Ασύρτικου, φυτικές νύξεις, και γενναιόδωρες δόσεις φρούτου, μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι άλλες εκπλήξεις μπορεί να κρύβει το μαγικό terroir της Σαντορίνης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Σιγάλας - Σαντορίνη Magnum
    Σιγάλας - Σαντορίνη Magnum 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14.2% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    86,80 €
    Μία από τις δημοφιλέστερες και ποιοτικότερες ετικέτες Σαντορίνη ΟΠΑΠ της αγοράς. Κλασική και προσεκτική οινοποίηση που επιτρέπει στο Ασύρτικο να εκφράσει τη μεταλλικότητα που του χαρίζει το καυτό ηφαιστειογενές έδαφος της Σαντορίνης, και να παρουσιάσει μία εντυπωσιακά κοφτερή οξύτητα που φρεσκάρει, δροσίζει και… απογειώνει!
  8. Πέτρινες Πλαγιές
    Πέτρινες Πλαγιές 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Κομψό λευκό κρασί με διακριτικά αρωματική μύτη αλλά εκρηκτικά εκφραστικό στόμα. Η δυνατή του οξύτητα του δίνει μία πολύ ιδιαίτερη και απολαυστική διάσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Viognier Eclectique
    Viognier Eclectique 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ένα πραγματικά ξεχωριστό βαρελάτο λευκό κρασί που κερδίζει με την αρμονία, το βάθος και την ένταση που δίνει η σωστή οινοποίηση της όμορφης ποικιλίας Viognier. Θα το απολαύσετε από την πρώτη γουλιά και θα μαγευτείτε από την βασανιστικά πικάντικη επίγευσή του…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. THEMA - Λευκός
    THEMA - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ένα όμορφο και έντονο λευκό κρασί που μπήκε στη λίστα των Ελληνικών best-sellers με την αξία του. Δροσιστικό και ευχάριστο, με πεντακάθαρα λεμονάτα αρώματα και όμορφη οξύτητα, το λευκό Θέμα του Κτήματος Παυλίδη αναδεικνύει τις θαλασσινές γεύσεις του καλοκαιριού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Κτήμα Γεροβασιλείου - Chardonnay
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    22,20 €
    Λαμπερό βαθύ κιτρινοπράσινο χρώμα. Καπνιστός αρωματικός χαρακτήρας που συνδυάζεται με εξωτικό φρούτο στη μύτη και ένα στόμα με καταπληκτική ισορροπία ανάμεσα στη λιπαρότητα και τη δροσιά που παρέχει η οξύτητα του κρασιού. Αρώματα και γεύσεις μελιού, βανίλιας, ώριμων εσπεριδοειδών σε φόντο καπνού και ξηρών καρπών. Υπέροχη γεμάτη, πλούσια και μεστή γεύση και δομή που του χαρίζει την δυνατότητα να παλαιώνει έως και 10 χρόνια.
  12. Κτήμα Γεροβασιλείου - Λευκός
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    15,30 €
    Ένα από τα δημοφιλέστερα λευκά κρασιά στην Ελληνική αγορά. Προκύπτει από το πάντρεμα δύο εξαιρετικών Ελληνικών ποικιλιών, την Μαλαγουζιά, που διακρίνεται για την φινετσάτη αρωματικότητά της, και το Ασύρτικο, που χαρακτηρίζεται από μεταλλικότητα και εκρηκτική οξύτητα. Το αποτέλεσμα: δροσιστικό, κομψό, απολαυστικό, με άφθονα φρέσκα αρώματα λουλουδιών και φρούτων.
  13. Chardonnay Barrel Fermented Κοκοτού
    Chardonnay Barrel Fermented Κοκοτού 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Καθαρό, μέτριας έντασης λεμονί χρώμα με χρυσές ανταύγειες. ‘Μύτη’ έντονη με το τροπικό φρούτο να συνυπάρχει αρμονικά με τα αρώματα της δρυός που θυμίζουν βανίλια και νύξεις ξηρών καρπών. Πληθωρικό στόμα με δροσιστική οξύτητα, βουτυράτο-λιπαρό χαρακτήρα και ώριμο φρούτο, με την επίγευση να είναι μακρά σε διάρκεια και ξηροκαρπάτη. Έτοιμο προς κατανάλωση με δυνατότητες παλαίωσης για τρία-τέσσερα χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Διάσελο Κυδωνίτσα Wild Yeast
    Διάσελο Κυδωνίτσα Wild Yeast 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Κυδωνίτσα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 14% alc.
    Το Κτήμα Παλυβού καταπιάνεται με την Κυδωνίτσα δίνοντας μία νέα δυναμική και αναμενόμενα απολαυστική διάσταση στην ποικιλία. Η χρήση γηγενών ζυμών, ο εξαιρετικός καρπός επιλεγμένων αμπελώνων και το απαλό άγγιγμα της δρυός από την 4μηνη παραμονή του κρασιού σε γαλλικά και αμερικάνικα βαρέλια χαρίζει ένα κρασί έτοιμο για όλα τα γευστικά παντρέματα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Παπαγιαννάκος - Ασύρτικο
    Παπαγιαννάκος - Ασύρτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    40%
    Το Ασύρτικο έχει κατακλύσει τον Ελληνικό αμπελώνα και από ότι φαίνεται στις περισσότερες περιοχές τα πάει πολύ καλά! Στον Αττικό αμπελώνα ταιριάζει σίγουρα και το αποδεικνύει το Ασύρτικο του Βασίλη Παπαγιαννάκου, ένα κρασί που ‘κουβαλάει΄ όλα τα χαρίσματα της ποικιλίας. Ζωηρή οξύτητα, λεμονάτα αρώματα και ορυκτά στοιχεία. Με τα πιο προσιτά Ασύρτικα της Σαντορίνης να έχουν πια σχεδόν διπλή τιμή, τότε μιλάμε για εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί