Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 177

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Κτήμα Δύο Φίλοι - Gewurztraminer
    Κτήμα Δύο Φίλοι - Gewurztraminer 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Αρωματικό, δροσιστικό και φρέσκο, η λευκή ετικέτα του οινοποιείο "Δύο Φίλοι" είναι ένα από τα πιο ευχάριστα κρασιά που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Με όμορφη οξύτητα και μεγάλη διάρκεια στο στόμα, έχει από καιρό πάρει τη θέση του ανάμεσα στα δημοφιλή λευκά του Βορειο-Ελλαδίτικου αμπελώνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  2. Μπουτάρης - Sauvignon Blanc
    Μπουτάρης - Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc
    H ποικιλία Sauvignon Blanc έχει εγκλιματιστεί στο ελληνικό περιβάλλον με τη φροντίδα, τη γνώση και την εμπειρία των αμπελουργών μας. Στα ορεινά της Μακεδονικής γης, σε υψόμετρο άνω των 600 μέτρων ευνοείται από το ηπειρωτικό κλίμα, ωριμάζει αργά και δίνει σταφύλια με έντονα αρώματα, πλούσια σε γευστικά συστατικά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Μπουτάρης - Μοσχοφίλερο Cuvee Speciale
    Μπουτάρης - Μοσχοφίλερο Cuvee Speciale 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Το Μοσχοφίλερο Μπουτάρη Cuvee Speciale, παράχθηκε από διαλεκτά σταφύλια παλαιών κλημάτων ηλικίας 49 ετών ενός ιδιόκτητου αμπελότοπου που βρίσκεται στη ζώνη της Μαντινείας. Είναι ένα κρασί που συγκεντρώνει έντονα τα βασικά χαρακτηριστικά του Μοσχοφίλερου, όπως οι ανθώδεις και φρουτώδεις νότες στο άρωμα, η φρεσκάδα και η αρμονία στη γεύση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Κτήμα Γεροβασιλείου - Μαλαγουζιά
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Μαλαγουζιά 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    17,70 €
    Κομψό κρασί με λεμονοπράσινο χρώμα, που εκφράζει γενναιόδωρα όλη την αρωματικότητα της ποικιλίας. Bερίκοκο, ροδάκινο, αχλάδι αλλά και τροπικά φρούτα, και μία φυτική αίσθηση με νότες δυόσμου παρέα με ανθικά αρώματα με κυρίαρχο το τριαντάφυλλο. Στο στόμα είναι ξηρό, με ικανοποιητική οξύτητα, μέτριο σώμα και μακρά επίγευση.
  5. Μπουτάρης - Σαντορίνη
    Μπουτάρης - Σαντορίνη 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    H Σαντορίνη Μπουτάρη είναι ένα κρασί που ανέδειξε όχι μόνο τον σαντορινιό αμπελώνα παγκοσμίως αλλά και μία από τις ευγενέστερες λευκές ποικιλίες οιναμπέλου της Μεσογείου, το Ασύρτικο. Ένα κρασί με ιδιαίτερη μεταλλικότητα, και εσπεριδοειδή χαρακτήρα που εκφράζει στο έπακρο το χαρακτήρα της ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Φαιά Γη
    Φαιά Γη 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    90%
    Το νέο  λευκό single vineyard από το αμπελοτόπι ‘‘Φαιά Γη’’ του κτήματος Μπουτάρη στη Μαντινεία. Ένα πολύ ιδιαίτερο κρασί που ανήκει στην αναδυόμενη κατηγορία των γκρι κρασιών, καθώς το χαρακτηρίζει το υπόλευκο–γκρι χρώμα του. Παραγωγή σε περιορισμένο αριθμό φιαλών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Ήδυσμα Δρυός - Chardonnay
    Ήδυσμα Δρυός - Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Κλασικό βαρελάτο λευκό κρασί από Chardonnay. Η παραμονή του στο βαρέλι του έχει προσδώσει όμορφα πικάντικες αρωματικές νότες και έχει "μελώσει" σημαντικά τα πρωτογενή αρώματα του φρούτου, η οξύτητα ωστόσο παραμένει ζωντανή και η διάρκεια απόλυτα ικανοποιητική μέχρι το τέλος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Cordon Negro 0.2lt
    Cordon Negro 0.2lt
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Parellada, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Ευχάριστο αφρώδες κρασί από γηγενείς Ισπανικές ποικιλίες, οινοποιημένες με την παραδοσιακή μέθοδο της Σαμπάνιας. Έχει λεπτά, τυπικά αρώματα και καλό αφρισμό που ξεδιψάει και δροσίζει τέλεια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  9. Σαμαρόπετρα
    Σαμαρόπετρα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    Η αγαπημένη Σαμαρόπετρα αλλάζει και γίνεται ακόμα πιο αγαπημένη! Ένα μονοποικιλιακό Sauvignon Blanc πια, την ποικιλία που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, από ιδιόκτητους αμπελώνες στο ψυχρό Αμυνταίο, που θυμίζει σε στιλ τα κρασιά του Λίγηρα με αρώματα εσπεριδοειδών, φυτικότητα και απίστευτη φρεσκάδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  10. Ασύρτικο Τσιμπίδη
    Ασύρτικο Τσιμπίδη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    100%
    Το Ασύρτικο εκφράζεται πολύ ωραία και στην γη της Λακωνίας, βγάζοντας ένα πιο εξωστρεφή λεμονάτο αλλά και απαλά ανθικό χαρακτήρα, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει την υψηλή οξύτητα και τις γήινες νότες της ποικιλίας. Όταν η τιμή των περισσότερων Ασύρτικων έχει ‘ξεφύγει’, εδώ μοιάζει να είναι ξεχασμένη σε χαμηλά, για την ποικιλία, επίπεδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Κυδωνίτσα Τσιμπίδη
    Κυδωνίτσα Τσιμπίδη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Η Κυδωνίτσα είναι μία από τις πιο ανερχόμενες Ελληνικές ποικιλίες με αυτή από την Οινοποιητική Μονεμβασιά να πρωτοστατεί και να δείχνει τον δρόμο, κερδίζοντας τα πρώτα διθυραμβικά σχόλια από έγκριτους οινοκριτικούς όπως η Jansis Robinson. Με απίστευτα νόστιμη γεύση, φρεσκάδα και διάρκεια είναι σίγουρα ένα λευκό που κερδίζει τις εντυπώσεις. Στα ατού του είναι και η πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Βόλτες Τσιμπίδη Λευκος
    Βόλτες Τσιμπίδη Λευκος 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Ευχάριστο και καθημερινό λευκό κρασί με μοντέρνα εμφάνιση και εκπληκτική σχέση τιμής ποιότητας. Το Μοσχοφίλερο χαρίζει τον έντονο και λαχταριστό αρωματικό του χαρακτήρα και ο Ροδίτης την δομή, με τα αρώματα φρούτων και λουλουδιών αλλά και τη δροσερή του γεύση να ανεβάζουν την διάθεση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Icon
    Icon 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    54,80 €
    Ο δεσμός του Απόστολου Μούντριχα με την άνυδρη Σαντορινιά γη και το Ασύρτικο γίνεται ολοένα και πιο δυνατός. Ο ήλιος, το φως, ο αέρας, η ηφαιστειακή γη, η θάλασσα και το νερό, τα στοιχεία της φύσης δηλαδή που δημιουργούν το συγκλονιστικό terroir της Σαντορίνης, εκφράζονται πολύ όμορφα σε αυτό το σπουδαίο κρασί. Η πολυπλοκότητα, η καθαρότητα του φρούτου, η κοφτερή οξύτητα και η ορυκτή αίσθηση το βάζουν στο πάνθεον των κορυφαίων λευκών κρασιών παγκοσμίως.
  14. Truth BIO
    Truth BIO 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρομπόλα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    ΠΟΠ λευκό κρασί από ορεινούς αμπελώνες βιολογικής καλλιέργειας, χαμηλής στρεμματικής απόδοσης, που αποτυπώνει το εκπληκτικό terroir της Κεφαλλονιάς. Ο συνδυασμός της θάλασσας με το βουνό του Αίνου με τα άγονα εδάφη, προικίζουν την ποικιλία με φρέσκα αρώματα, οξύτητα και ορυκτά στοιχεία και την κάνουν να συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο ανερχόμενα σταφύλια στην χώρα. Η εξαιρετική ποιότητα του truth επιβεβαιώνει την δυναμική της Ρομπόλας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Plano Ασύρτικο
    Plano Ασύρτικο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    72%
    Δροσερό και ευχάριστο Ασύρτικο από την Δράμα και το Κτήμα Τέχνη Οίνου, σε πιο αρωματικό στιλ και λιγότερο αυστηρό από αυτό της Σαντορίνης, που αποδεικνύει ότι η ποικιλία όπου και να καλλιεργηθεί θα δώσει εξαιρετικά κρασιά. Αποδεδειγμένα μπορεί να εξελιχθεί για αρκετά χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί