You have chosen to translate our site. Please note that House of Wine has an international section with a vast collection of Greek wines and spirits specially designed for our international cutomers. You can visit our international section or your can proceed with translating our main site:
House of Wine International Section
Translate the main site
Λευκά Κρασιά
-
Cuvee Prestige Extra Brut 2017
Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Ασύρτικο, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση
34,70 € Φτάνει μέχρι 31,92 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Ο Λόρενς Χάρτμαν κάνει εξαιρετικά λευκά και ερυθρά κρασιά στο boutique οινοποιείο του στο Αμύνταιο, αλλά δικαίως φέρει τον τίτλο του σπεσιαλίστα στα αφρώδη. Το τρίτο κατά σειρά του χτύπημα στην κατηγορία των αφρώδων οίνων που φτιάχνονται με την παραδοσιακή μέθοδο, συνδυάζει Ασύρτικο και Ξίνομαυρο σε ποσοστό 60-40 και χαρακτηρίζεται από τρομερή φρεσκάδα, ένταση και κομψότητα. -
Domaine de Chevalier Grand Cru Classé Blanc 2017
Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Semillon, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
208,20 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3Αρκούν πέντε λεπτά γνωριμίας με τον Olivier Bernard, τον ιδιοκτήτη του Domaine de Chevalier, για να καταλάβεις πως τα κρασιά που δημιουργεί είναι μεγάλα, ακόμα και αν δεν τα έχεις δοκιμάσει ποτέ – ο ίδιος φαντάζει μεγαλύτερος από την ίδια την ζωή. Το λευκό Domaine de Chevalier είναι 70% Sauvignon Blanc και 30% Sémillon, με υποδειγματική χρήση βαρελιού και δυνατότητα εξέλιξης –σε ορισμένες εσοδείες– άνω των 25 ετών. Αν σάς αρέσουν οι λευκές Βουργουνδίες και πηγαίνετε στην σελίδα του Bordeaux μόνον για τα ερυθρά, δοκιμάστε το Domaine de Chevalier και λυπηθείτε για όλες τις χαμένες ευκαιρίες έκστασης που προσπεράσατε έως τώρα. -
The Illustrious Molavi - Hartman 2017
Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Ξινόμαυρο, Ρωμαίικο , Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 11.5% alc.
43,50 €Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3H Κρήτη συναντά τον βορρά σε ένα μπουκάλι αφρώδες κρασί. Ο Laurents Hartman, γνωστός για την παραγωγή εξαιρετικών αφρωδών οίνων, και ο Afshin Molavi από το οινοποιείο Μανουσάκη στην Κρήτη δημιουργούν ένα εξαιρετικό αφρώδες κρασί, περιορισμένης παραγωγής, φτιαγμένο με την παραδοσιακή μέθοδο της Καμπανίας που πάει το παιχνίδι στην επόμενη πίστα. Το κρητικό Ρωμείκο που προέρχεται από παλαιά αμπέλια σε υψόμετρο 550-600 μέτρων στο Ρέθυμνο και το βορειοελλαδίτικο Ξινόμαυρο από αυτόριζα κλήματα στο Αμύνταιο στα 700 μέτρα υψόμετρο, σε συνδυασμό με την ωρίμαση για 4 χρόνια στην φιάλη με τις οινολάσπες οδηγούν σε ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο και φινετσάτο αφρώδες με αναπάντεχα λεμονάτο χαρακτήρα.Εξαντλημένο