Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 124

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Icon
    Icon 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    54,80 €
    Ο δεσμός του Απόστολου Μούντριχα με την άνυδρη Σαντορινιά γη και το Ασύρτικο γίνεται ολοένα και πιο δυνατός. Ο ήλιος, το φως, ο αέρας, η ηφαιστειακή γη, η θάλασσα και το νερό, τα στοιχεία της φύσης δηλαδή που δημιουργούν το συγκλονιστικό terroir της Σαντορίνης, εκφράζονται πολύ όμορφα σε αυτό το σπουδαίο κρασί. Η πολυπλοκότητα, η καθαρότητα του φρούτου, η κοφτερή οξύτητα και η ορυκτή αίσθηση το βάζουν στο πάνθεον των κορυφαίων λευκών κρασιών παγκοσμίως.
  2. Λημνία Γη
    Λημνία Γη 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Αλεξάνδρειας, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Ένα ευχάριστο και δροσερό λευκό για τους λάτρεις των αρωματικών κρασιών. Διακρίνεται για τα χαρακτηριστικά λουλουδάτα αρώματά του, την όμορφη οξύτητά του, και την εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής που παρουσιάζει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  3. Cloudy Bay - Sauvignon Blanc
    Cloudy Bay - Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Αν το χαρακτηριστικό στυλ του Νεοζηλανδέζικου Sauvignon Blanc και πιο συγκεκριμένα της περιοχής του Marlborough, έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο, αυτό το οφείλει αποκλειστικά και μόνο, σε ένα κρασί, το Cloudy Bay. Πίσω από μια, από τις πλέον αναγνωρίσιμες και cult σε σχεδιασμό ετικέτες, το φημισμένο κρασί εξακολουθεί να ‘δανείζει’ στα λευκά της Νέας Ζηλανδίας κάτι από την παγκόσμια αίγλη του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Κτήμα Αβαντίς - Sauvignon Blanc
    Κτήμα Αβαντίς - Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ένα λευκό κρασί-ορόσημο από το Κτήμα Αβαντίς. Αν το δοκιμάσετε και νομίσετε ότι προέρχεται από κάποια εξωτική χώρα του Νέου Κόσμου, θα είστε απόλυτα δικαιολογημένοι. Είναι χαρακτηριστικό για την εξωτικά φρουτώδη μύτη του και την τραγανή του οξύτητα. Απολαύστε ένα από τα πιο πληθωρικά και απολαυστικά Ελληνικά λευκά κρασιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Όβηλος - Λευκός
    Όβηλος - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Semillon, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    32,20 €
    Ένα από τα κορυφαία ελληνικά λευκά κρασιά που σαρώνει τα μετάλια όπου και να διαγωνιστεί, με πιό πρόσφατο το βραβείο "Καλύτερο κρασί του Διαγωνισμού-Best in Show του Διαγωνισμού Decanter 2019! Ο Όβηλος Λευκός έχει ζυμωθεί προσεκτικά σε δρύινο βαρέλι, και σε αυτό οφείλεται, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, η ολοκληρωμένη δομή του. Το πάντρεμα του Ασύρτικου με το Semillon είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο, καθώς το πρώτο χαρίζει σπιρτάδα και οξύτητα, ενώ το δεύτερο δίνει ωριμότητα και χάρη.
  6. Καλογέρι Μαλαγουζιά
    Καλογέρι Μαλαγουζιά 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ένα μοναδικό βιοκλιματικό οινοποιείο, ένας παραγωγός τρίτης γενιάς και μια ποικιλία που δίπλα στο κλασικό Σαββατιανό του Αττικού αμπελώνα δείχνει να προσαρμόζεται εξαιρετικά στα ασβεστολιθικά εδάφη, δίνοντας κρασιά εξαιρετικής ποιότητας. Φίνος φρουτώδης χαρακτήρας, λουλούδια και ορυκτό στόμα σε μια super Μαλαγουζιά από το οινοποιείο Παπαγιαννάκου που διαθέτει καταπληκτική σχέση ποιότητας τιμής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Cloudy Bay - Chardonnay
    Cloudy Bay - Chardonnay 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    50%
    Μονοποικιλιακό Chardonnay απο ένα εκ των κορυφαίνων οινοποιείων του Νέου Κόσμου
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Πέτρινες Πλαγιές
    Πέτρινες Πλαγιές 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Κομψό λευκό κρασί με διακριτικά αρωματική μύτη αλλά εκρηκτικά εκφραστικό στόμα. Η δυνατή του οξύτητα του δίνει μία πολύ ιδιαίτερη και απολαυστική διάσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Τα Δώρα του Διονύσου
    Τα Δώρα του Διονύσου 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σιδερίτης, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Όμορφο λευκό κρασί από την ποικιλία Σιδερίτη της περιοχής της Αχαΐας. Είναι ευχάριστο στη μύτη, με περίτεχνα φρουτώδη και ανθικά αρώματα, και πολύ δροσιστικό στο στόμα, όπου η λεμονάτη αίσθησή του υποστηρίζεται από πολύ καλή οξύτητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  10. Viognier Eclectique
    Viognier Eclectique 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ένα πραγματικά ξεχωριστό βαρελάτο λευκό κρασί που κερδίζει με την αρμονία, το βάθος και την ένταση που δίνει η σωστή οινοποίηση της όμορφης ποικιλίας Viognier. Θα το απολαύσετε από την πρώτη γουλιά και θα μαγευτείτε από την βασανιστικά πικάντικη επίγευσή του…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. THEMA - Λευκός
    THEMA - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ένα όμορφο και έντονο λευκό κρασί που μπήκε στη λίστα των Ελληνικών best-sellers με την αξία του. Δροσιστικό και ευχάριστο, με πεντακάθαρα λεμονάτα αρώματα και όμορφη οξύτητα, το λευκό Θέμα του Κτήματος Παυλίδη αναδεικνύει τις θαλασσινές γεύσεις του καλοκαιριού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Κτήμα Γεροβασιλείου - Chardonnay
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    22,20 €
    Λαμπερό βαθύ κιτρινοπράσινο χρώμα. Καπνιστός αρωματικός χαρακτήρας που συνδυάζεται με εξωτικό φρούτο στη μύτη και ένα στόμα με καταπληκτική ισορροπία ανάμεσα στη λιπαρότητα και τη δροσιά που παρέχει η οξύτητα του κρασιού. Αρώματα και γεύσεις μελιού, βανίλιας, ώριμων εσπεριδοειδών σε φόντο καπνού και ξηρών καρπών. Υπέροχη γεμάτη, πλούσια και μεστή γεύση και δομή που του χαρίζει την δυνατότητα να παλαιώνει έως και 10 χρόνια.
  13. Κτήμα Γεροβασιλείου - Λευκός
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    15,30 €
    Ένα από τα δημοφιλέστερα λευκά κρασιά στην Ελληνική αγορά. Προκύπτει από το πάντρεμα δύο εξαιρετικών Ελληνικών ποικιλιών, την Μαλαγουζιά, που διακρίνεται για την φινετσάτη αρωματικότητά της, και το Ασύρτικο, που χαρακτηρίζεται από μεταλλικότητα και εκρηκτική οξύτητα. Το αποτέλεσμα: δροσιστικό, κομψό, απολαυστικό, με άφθονα φρέσκα αρώματα λουλουδιών και φρούτων.
  14. Icon R Orange
    Icon R Orange
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Ροδίτης, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    80%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ο Ροδίτης είναι ίσως η πιο παρεξηγημένη Ελληνική ποικιλία, λόγω της παρουσίας του σε κρασιά μαζικής παραγωγής. Είναι όμως μία ποικιλία που μπορεί να δώσει εξαιρετικά κρασιά ειδικά όταν μιλάμε για Ροδίτες όπως ο icon R, για τον οποίο η Αχαιών επιλέγει φρούτο μόνο από τον κλώνο Αλεπού και καλλιεργείται βιολογικά στις πανέμορφες πλαγιές Αιγιαλείας σε υψόμετρο 850 μέτρων. Πρόκειται για μία εκπληκτική ‘orange’ προσέγγιση όπου το γλεύκος ζυμώνει με τις φλούδες.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Γυμνή Βασίλισσα
    Γυμνή Βασίλισσα 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Κομψό ‘βαρελάτο’ λευκό κρασί, από Ασύρτικο και Chardonnay, δύο ποικιλίες που αποκτούν ιδιαίτερα σύνθετο χαρακτήρα από την οινοποίηση και παραμονή τους σε βαρέλια ακακίας. Το κρασί υπογράφουν δύο καταξιωμένοι οινολόγοι, ο Ανδρέας Πάντος και Παύλος Αργυρόπουλος, που δημιουργούν εξαιρετικά κρασιά στο Κολινδρό της Πιερίας, μία ανερχόμενη ’οινική’ περιοχή.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί