Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 97

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Amalia Vintage Brut
    Amalia Vintage Brut 2019
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Κορυφαίο αφρώδες του ελληνικού αμπελώνα που κουβαλάει την εξωστρέφεια του Μοσχοφίλερου αλλά και την πολυπλοκότητα που προσδίδει στα κρασιά η δεύτερη ζύμωση στην φιάλη. Υπέροχα φρουτένια και τριανταφυλλένια στοιχεία, ζωηρή οξύτητα, διάρκεια και νότες ψωμιού συνθέτουν ένα θαυμάσιο και ακαταμάχητο σύνολο με πολλές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Thea Μαντινεία
    Thea Μαντινεία 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    86%
    Συνήθως όταν πρόκειται για Μοσχοφίλερο, μιλάμε για αρώματα, φρεσκάδα και οξύτητα. Σε αυτό το Μοσχοφίλερο όμως, μπορούμε να μιλήσουμε και για όγκο και για λιπαρότητα. Πολύ όμορφη προσέγγιση από την Σεμέλη, με καρπό που προέρχεται από έναν αμπελώνα ηλικίας 25 ετών, σε υψόμετρο 650 μέτρων και παραμονή του κρασιού για 6 μήνες με τις λεπτές οινολάσπες του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Μπουτάρης - Sauvignon Blanc
    Μπουτάρης - Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc
    H ποικιλία Sauvignon Blanc έχει εγκλιματιστεί στο ελληνικό περιβάλλον με τη φροντίδα, τη γνώση και την εμπειρία των αμπελουργών μας. Στα ορεινά της Μακεδονικής γης, σε υψόμετρο άνω των 600 μέτρων ευνοείται από το ηπειρωτικό κλίμα, ωριμάζει αργά και δίνει σταφύλια με έντονα αρώματα, πλούσια σε γευστικά συστατικά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Scalarea λευκό
    Scalarea λευκό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αθήρι, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα
    Το πιο πολυσυζητημένο πια σταφύλι του κρητικού αμπελώνα, το Βιδιανό, συναντά το Αιγαιοπελαγίτικο Αθήρι, σε ένα ελκυστικό κρασί με γοητευτικό φρουτώδες άρωμα και ζωντάνια, ικανό να σταθεί δίπλα σε όλα τα πιάτα της ελληνικής κουζίνας που βασίζονται στα θαλασσινά, τα λαχανικά και τα λευκά κρέατα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Μπουτάρης - Μοσχοφίλερο Cuvee Speciale
    Μπουτάρης - Μοσχοφίλερο Cuvee Speciale 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Το Μοσχοφίλερο Μπουτάρη Cuvee Speciale, παράχθηκε από διαλεκτά σταφύλια παλαιών κλημάτων ηλικίας 49 ετών ενός ιδιόκτητου αμπελότοπου που βρίσκεται στη ζώνη της Μαντινείας. Είναι ένα κρασί που συγκεντρώνει έντονα τα βασικά χαρακτηριστικά του Μοσχοφίλερου, όπως οι ανθώδεις και φρουτώδεις νότες στο άρωμα, η φρεσκάδα και η αρμονία στη γεύση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Φαιά Γη
    Φαιά Γη 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    90%
    Το νέο  λευκό single vineyard από το αμπελοτόπι ‘‘Φαιά Γη’’ του κτήματος Μπουτάρη στη Μαντινεία. Ένα πολύ ιδιαίτερο κρασί που ανήκει στην αναδυόμενη κατηγορία των γκρι κρασιών, καθώς το χαρακτηρίζει το υπόλευκο–γκρι χρώμα του. Παραγωγή σε περιορισμένο αριθμό φιαλών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Epops Sauvignon Blanc
    Epops Sauvignon Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Δεν είναι πολλοί αυτοί που μπορούν να αντισταθούν στην γοητεία του Sauvignon Blanc! Ειδικά όταν έχουμε ένα τόσο όμορφα φτιαγμένο Sauvignon από την Κάριανη της Καβάλας, μια περιοχή που έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να δώσει αυτή η δημοφιλής ποικιλία υπέροχα κρασιά. Τα εξωτικά αρώματα, η δροσερή οξύτητα και η χυμώδης γεύση είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν να το λατρέψετε!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. 300 Λευκός
    300 Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα
    Η πιο καταξιωμένη ελληνική ποικιλία, το Ασύρτικο, συναντά μία από τις πιο ανερχόμενες ποικιλίες, την Κυδωνίτσα σε ένα κρασί από την Λακωνία με πολύ ωραία φρεσκάδα, φρουτώδες προφίλ και λιγουρευτική γεύση. Είναι ένα λευκό κρασί που ταιριάζει σε όλες τις εποχές του χρόνου και σε όλες τις ώρες της ημέρας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Σαμαρόπετρα
    Σαμαρόπετρα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    Η αγαπημένη Σαμαρόπετρα αλλάζει και γίνεται ακόμα πιο αγαπημένη! Ένα μονοποικιλιακό Sauvignon Blanc πια, την ποικιλία που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο, από ιδιόκτητους αμπελώνες στο ψυχρό Αμυνταίο, που θυμίζει σε στιλ τα κρασιά του Λίγηρα με αρώματα εσπεριδοειδών, φυτικότητα και απίστευτη φρεσκάδα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  10. Μαλαγουζιά Single Vineyard Μπάρα
    Μαλαγουζιά Single Vineyard Μπάρα 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Το Kτήμα Κυρ-Γιάννη προσθέτει στη single vineyard συλλογή του, την πιο αναγνωρισμένη “βασίλισσα” του ελληνικού αμπελώνα, τη Μαλαγουζιά. Ο καρπός που συλλέγεται από ένα μοναδικό αμπελοτόπι 8στρ. σε υψόμετρο 720μ. στο Αμύνταιο προσδίδει στο τελικό καλλίγραμμο αλλά και πολύπλοκο αποτέλεσμα τις χάρες του δροσερού κλίματος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. San Gerasimo
    San Gerasimo 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρομπόλα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ο συνεταιρισμός Ορεάλιος Γη στην Κεφαλλονιά συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους της Ελλάδας, με την παραγωγή εξαιρετικών κρασιών που αποτυπώνουν τα χαρακτηριστικά του ανερχόμενου terroir του νησιού! Το San Gerasimo, που παράγεται από ορεινούς αμπελώνες, είναι μία πολύ καλή επιλογή για να γνωρίσει κάποιος τα χαρίσματα αλλά και τις δυνατότητες της Ρομπόλας, μιας ποικιλία που ξεχωρίσει για την ζωντάνια της, το λεμονάτο προφίλ αλλά και την δυνατότητα να εξελίσσεται για μερικά χρόνια στην φιάλη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. /
    Godibile Prosecco Extra Dry
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Prosecco, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    79%
    Ειδική Τιμή 7,57 € Κανονική τιμή 8,90 €
    Τα Prosecco είναι δημοφιλή αφρώδη κρασιά από την Βόρειο Ιταλία με ευχάριστο φρουτώδη χαρακτήρα, ελαφρύ σώμα και παιχνιδιάρικες φυσαλίδες που χαρίζουν δροσιά. Το Godibile είναι ένα τυπικότατο δείγμα αυτών των κρασιών, ιδανικό σαν απεριτίφ ή να συνοδεύσει ελαφριά γεύματα, σε τιμή προσιτή για όλους.
  13. Κυδωνίτσα Τσιμπίδη
    Κυδωνίτσα Τσιμπίδη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Η Κυδωνίτσα είναι μία από τις πιο ανερχόμενες Ελληνικές ποικιλίες με αυτή από την Οινοποιητική Μονεμβασιά να πρωτοστατεί και να δείχνει τον δρόμο, κερδίζοντας τα πρώτα διθυραμβικά σχόλια από έγκριτους οινοκριτικούς όπως η Jansis Robinson. Με απίστευτα νόστιμη γεύση, φρεσκάδα και διάρκεια είναι σίγουρα ένα λευκό που κερδίζει τις εντυπώσεις. Στα ατού του είναι και η πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Βόλτες Τσιμπίδη Λευκος
    Βόλτες Τσιμπίδη Λευκος 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Ευχάριστο και καθημερινό λευκό κρασί με μοντέρνα εμφάνιση και εκπληκτική σχέση τιμής ποιότητας. Το Μοσχοφίλερο χαρίζει τον έντονο και λαχταριστό αρωματικό του χαρακτήρα και ο Ροδίτης την δομή, με τα αρώματα φρούτων και λουλουδιών αλλά και τη δροσερή του γεύση να ανεβάζουν την διάθεση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Μονεμβασιά Τσιμπίδη
    Μονεμβασιά Τσιμπίδη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα
    Η Μονεμβασιά είναι μία αρκετά σπάνια ποικιλία που δίνει ευχάριστα δροσερά και νόστιμα κρασιά όπως ακριβώς και αυτή η ωραία εκδοχή από την Λακωνία. Είναι ένα ιδιαίτερα γαστρονομικό κρασί που ταιριάζει πολύ τόσο στην μεσογειακή όσο και στις Ασιατικές κουζίνες, αλλά πίνεται και σαν απεριτίφ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί