Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 53

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Λευκό Γράμμα
    Λευκό Γράμμα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Υπέροχος συνδυασμός τριών πολύ αγαπημένων ποικιλιών, του Ασύρτικου, του Sauvignon Blanc και της Μαλαγουζιάς, με εξωστρεφή αλλά ταυτόχρονα κομψά αρώματα και πολύ νόστιμη και δροσιστική γεύση. Πολύπλευρο κρασί, ιδανικό να συνοδεύσει φαγητό αλλά και να το απολαύσουμε σαν απεριτίφ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Μπουτάρης - Μοσχοφίλερο Cuvee Speciale
    Μπουτάρης - Μοσχοφίλερο Cuvee Speciale 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Το Μοσχοφίλερο Μπουτάρη Cuvee Speciale, παράχθηκε από διαλεκτά σταφύλια παλαιών κλημάτων ηλικίας 49 ετών ενός ιδιόκτητου αμπελότοπου που βρίσκεται στη ζώνη της Μαντινείας. Είναι ένα κρασί που συγκεντρώνει έντονα τα βασικά χαρακτηριστικά του Μοσχοφίλερου, όπως οι ανθώδεις και φρουτώδεις νότες στο άρωμα, η φρεσκάδα και η αρμονία στη γεύση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Μπουτάρης - Sauvignon Blanc
    Μπουτάρης - Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc
    H ποικιλία Sauvignon Blanc έχει εγκλιματιστεί στο ελληνικό περιβάλλον με τη φροντίδα, τη γνώση και την εμπειρία των αμπελουργών μας. Στα ορεινά της Μακεδονικής γης, σε υψόμετρο άνω των 600 μέτρων ευνοείται από το ηπειρωτικό κλίμα, ωριμάζει αργά και δίνει σταφύλια με έντονα αρώματα, πλούσια σε γευστικά συστατικά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Scalarea λευκό
    Scalarea λευκό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αθήρι, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα
    Το πιο πολυσυζητημένο πια σταφύλι του κρητικού αμπελώνα, το Βιδιανό, συναντά το Αιγαιοπελαγίτικο Αθήρι, σε ένα ελκυστικό κρασί με γοητευτικό φρουτώδες άρωμα και ζωντάνια, ικανό να σταθεί δίπλα σε όλα τα πιάτα της ελληνικής κουζίνας που βασίζονται στα θαλασσινά, τα λαχανικά και τα λευκά κρέατα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Κτήμα Γεροβασιλείου - Μαλαγουζιά
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Μαλαγουζιά 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    91%
    17,70 €
    Κομψό κρασί με λεμονοπράσινο χρώμα, που εκφράζει γενναιόδωρα όλη την αρωματικότητα της ποικιλίας. Bερίκοκο, ροδάκινο, αχλάδι αλλά και τροπικά φρούτα, και μία φυτική αίσθηση με νότες δυόσμου παρέα με ανθικά αρώματα με κυρίαρχο το τριαντάφυλλο. Στο στόμα είναι ξηρό, με ικανοποιητική οξύτητα, μέτριο σώμα και μακρά επίγευση.
  6. 300 Λευκός
    300 Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα
    Η πιο καταξιωμένη ελληνική ποικιλία, το Ασύρτικο, συναντά μία από τις πιο ανερχόμενες ποικιλίες, την Κυδωνίτσα σε ένα κρασί από την Λακωνία με πολύ ωραία φρεσκάδα, φρουτώδες προφίλ και λιγουρευτική γεύση. Είναι ένα λευκό κρασί που ταιριάζει σε όλες τις εποχές του χρόνου και σε όλες τις ώρες της ημέρας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Βόλτες Τσιμπίδη Λευκος
    Βόλτες Τσιμπίδη Λευκος 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Ευχάριστο και καθημερινό λευκό κρασί με μοντέρνα εμφάνιση και εκπληκτική σχέση τιμής ποιότητας. Το Μοσχοφίλερο χαρίζει τον έντονο και λαχταριστό αρωματικό του χαρακτήρα και ο Ροδίτης την δομή, με τα αρώματα φρούτων και λουλουδιών αλλά και τη δροσερή του γεύση να ανεβάζουν την διάθεση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Μονεμβασιά Τσιμπίδη
    Μονεμβασιά Τσιμπίδη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα
    Η Μονεμβασιά είναι μία αρκετά σπάνια ποικιλία που δίνει ευχάριστα δροσερά και νόστιμα κρασιά όπως ακριβώς και αυτή η ωραία εκδοχή από την Λακωνία. Είναι ένα ιδιαίτερα γαστρονομικό κρασί που ταιριάζει πολύ τόσο στην μεσογειακή όσο και στις Ασιατικές κουζίνες, αλλά πίνεται και σαν απεριτίφ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Paros Λευκός
    Paros Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ένα ζουμερό λευκό κρασί από την Πάρο, ένα νησί με μακρά οινική ιστορία και το οινοποιείο Μωραΐτη που αποτελεί τον σπουδαιότερο παραγωγό του. Φρούτο και ορυκτότητα, φρεσκάδα και νοστιμιά σε ένα ΠΟΠ κρασί από Μονεμβασιά, που ʽφωνάζει΄ αιγαίο και μας ταξιδεύει στα πανέμορφα Ελληνικά νησιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  10. Κυδωνίτσα Τσιμπίδη
    Κυδωνίτσα Τσιμπίδη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Η Κυδωνίτσα είναι μία από τις πιο ανερχόμενες Ελληνικές ποικιλίες με αυτή από την Οινοποιητική Μονεμβασιά να πρωτοστατεί και να δείχνει τον δρόμο, κερδίζοντας τα πρώτα διθυραμβικά σχόλια από έγκριτους οινοκριτικούς όπως η Jansis Robinson. Με απίστευτα νόστιμη γεύση, φρεσκάδα και διάρκεια είναι σίγουρα ένα λευκό που κερδίζει τις εντυπώσεις. Στα ατού του είναι και η πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Μυλωνάς - Μαλαγουζιά
    Μυλωνάς - Μαλαγουζιά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Η ποικιλία που έγινε επιτυχία μέσα σε μία νύχτα, στα εδάφη του Αττικού αμπελώνα και υπό τη φροντίδα του Σταμάτη Μυλωνά αποκαλύπτει την υπέροχη αρωματική της διάσταση. Γεμάτη ανθικότητα, και νύξεις από τροπικά φρούτα, ροδάκινο και βότανα αποτελεί ένα από τα πιο μοντέρνα σε στυλ κρασιά του ελληνικού αμπελώνα ιδανικό για τους λάτρεις των αρωματικών λευκών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  12. Laludi Λευκος
    Laludi Λευκος 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Μία όμορφη έκφραση του Μοσχοφίλερου με γοητευτικά αρώματα, νεύρο και πολύ νόστιμη γεύση. Το εξωστρεφές προφίλ του κρασιού, η χαρούμενη ετικέτα αλλά και η εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας το φέρνουν στο καθημερινό μας τραπέζι και αρκούν για να μας ανεβάσουν την διάθεση στα ύψη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Cloudy Bay - Sauvignon Blanc
    Cloudy Bay - Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Αν το χαρακτηριστικό στυλ του Νεοζηλανδέζικου Sauvignon Blanc και πιο συγκεκριμένα της περιοχής του Marlborough, έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο, αυτό το οφείλει αποκλειστικά και μόνο, σε ένα κρασί, το Cloudy Bay. Πίσω από μια, από τις πλέον αναγνωρίσιμες και cult σε σχεδιασμό ετικέτες, το φημισμένο κρασί εξακολουθεί να ‘δανείζει’ στα λευκά της Νέας Ζηλανδίας κάτι από την παγκόσμια αίγλη του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Cloudy Bay - Chardonnay
    Cloudy Bay - Chardonnay 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    50%
    Μονοποικιλιακό Chardonnay απο ένα εκ των κορυφαίνων οινοποιείων του Νέου Κόσμου
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Πλυτό "Ψαράδες"
    Πλυτό "Ψαράδες" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Πλυτό, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Η παλιά ποικιλία της Κρήτης δίνει εδώ τον καλύτερό της εαυτό: Κρασί με αρώματα εσπεριδοειδών, μήλου και αχλαδιού, χρώμα κίτρινο, πολύ καλή σπιρτόζα οξύτητα και ευχάριστη, μακρά επίγευση, μπορεί να συνοδεύσει άριστα ψαρικά και τυριά, αλλά και κάθε στιγμή μας στο ποτήρι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί