Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 76-90 από 108

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Villa Antinori Bianco
    Villa Antinori Bianco 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Malvasia, Trebbiano, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    13,10 €
    Καθημερινό λευκό κρασί από την Ιταλία, που τα έχει όλα: αρωματικότητα, ισορροπία, οξύτητα, φρεσκάδα, καλή τιμή. Από τα κρασιά που αξίζει να έχει κανείς ανά πάσα στιγμή στο σπίτι.
  2. Chateau Fontaine Audon - Sancerre
    Chateau Fontaine Audon - Sancerre 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    30,40 €
    Όμορφα τυπικό λευκό κρασί από Sauvignon Blanc του Sancerre, που χαρακτηρίζεται από ζωντάνια, φρεσκάδα και όμορφα λεμονάτα αρώματα με μία νύξη "τσακμακόπετρας" στο βάθος. Τέλεια οξύτητα και ευχάριστη διάρκεια συμπληρώνουν το πακέτο.
  3. Ψηλές Κορφές
    Ψηλές Κορφές 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Σάμου, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    9,10 €
    Όμορφο αρωματικό λευκό από το εκλεκτό Μοσχάτο της Σάμου. Ένα πολύ αγαπητό κρασί που χαρακτηρίζεται από φίνα λουλουδένια αρώματα και όμορφη οξύτητα που δροσίζει. Όσοι αγαπούν τα αρωματικά κρασιά δεν γίνεται να μη δοκιμάσουν το όμορφο αυτό προϊόν του Σαμιώτικου αμπελώνα.
  4. V for Vostilidi
    V for Vostilidi 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Βοστιλίδι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    18,60 €
    Η σπάνια λευκή ποικιλία Βοστιλίδι σε μία εκπληκτική έκφραση από το Ληξούρι της Κεφαλονιάς με πλούσια γεύση και σαγηνευτικά αρώματα. Η Αυθόρμητη ζύμωση και η ωρίμαση σε μεγάλο δρύινο βαρέλι έχουν αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του σταφυλιού, που διακρίνεται για τα έντονα αρώματα ώριμων εσπεριδοειδών, τα ορυκτά στοιχεία αλλά και τις διακριτικές τανίνες.
  5. 100% Crispy Assyrtiko
    100% Crispy Assyrtiko 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    15,30 €
    Είναι όλα όσα λέει το πλήρες όνομά του: 100% Crispy Assyrtiko Old Bush Vines Wild Fermented. Το Κτήμα Μουσών καταφέρνει να δώσει σε ένα ηπειρωτικό Ασύρτικο, νησιωτικό νεύρο και βορειοελλαδίτικη σπιρτάδα. Πλούσιο και παιχνιδιάρικο, καλοδουλεμένο και ξεμυαλιστικό θα γίνει μία από τις πιο value επιλογές της ποικιλίας.
  6. F Foivos Papastratis
    F Foivos Papastratis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μοσχάτο Λευκό, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    13,40 €
    Ο Φοίβος Παπαστρατής είναι ένας νέος οινοποιός που επέλεξε να φτιάχνει κρασιά, περνώντας τα καλοκαίρια των εφηβικών και παιδικών του χρόνο στην Εύβοια, στην περιοχή Αμπέλια, εκεί που βρισκόταν ο ιστορικός Ευβοϊκός αμπελώνας. Επιλέγει τις ποικιλίες Ασύρτικο και Μοσχάτο σε ίσες αναλογίες, σε ένα blend που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Δροσερό, νεανικό, νόστιμο, ευχάριστο αλλά και με χαρακτήρα είναι σίγουρα από τα κρασιά που πίνονται με της ίδια ευκολία σαν απεριτίφ ή συνοδεύοντας φαγητό.
  7. Λευκό σε Γκρι
    Λευκό σε Γκρι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    9,80 €
    Μία ακαταμάχητη έκφραση του Μοσχοφίλερου με ζωηρά αρώματα πυρηνόκαρπων φρούτων και λουλουδιών αλλά και έντονα λεμονάτα στοιχεία που του δίνουν φρεσκάδα. Δροσιστικό, ελαφρύ αλλά και με ωραία λιπαρότητα είναι ένα λευκό κρασί παντός καιρού! Ιδανικό για πολυπληθή τραπέζια, για ρομαντικές στιγμές αλλά και για πάρτι.
  8. Emigre
    Emigre 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    100%
    14,90 €
    Το Ασύρτικο βάζει το νεύρο και την δομή και η Κυδωνίτσα τονακαταμάχητο χαρακτήρα της σε ένα υπέροχο χαρμάνι, με ζουμερά αρώματα και γεύσεις φρούτων, φρεσκάδα και απίστευτα νόστιμη γεύση. Μπορεί με την ίδια ευκολία να συνοδεύσει θαλασσινά, λαχανικά και λευκά κρέατα αλλά και να καταναλωθεί σκέτο σαν απεριτίφ.
  9. Vorinos Λευκός
    Vorinos Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    11,40 €
    Μία εκπληκτική έκφραση του Βιδιανού με ελκυστικό φρουτώδη χαρακτήρα, στρογγυλή και κομψή γεύση αλλά και διάρκεια, που μπορεί να συνοδεύσει όλα τα πιάτα με λευκές σάλτσες, είτε βασίζονται στα θαλασσινά, είτε στα λαχανικά είτε στα κρέατα.
  10. Little james basket
    Little james basket 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    72%
    11,80 €
    Η χαρά της ζωής σε μια φιάλη. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να ήταν ένα κρασί το οποίο επιβλέπει ο βενιαμίν γιος της σπουδαίας οικογένειας Barruol με τη μακρά οινοποιητική παράδοση στη περιοχή του Ροδανού; Ένα κρασί γεμάτο με την ενέργεια και τη φρεσκάδα του Sauvignon Blanc αλλά και την ωριμότητα και το βάθος του Viognier. Κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι κάθε entry level κρασί ενός οινοποιείου.
  11. Blanc de blanc Brut
    Blanc de blanc Brut 2022
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    29,80 €
    Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη βάζει την υπογραφή του σε ένα εξαιρετικό αφρώδες. Υπέροχη blanc de blanc απόδοση της ποικιλίας Βιδιανό από τον αμπελώνα «Γέννηση Αυγής» στο ορεινό Κατάφυτο σε υψόμετρο 830μ. Φρεσκάδα, πολυπλοκότητα και ζηλευτή οξύτητα εκφράζουν το μοναδικό δραμινό terroir.
  12. Κτήμα Αργυρού - Vinsanto Late Release
    Κτήμα Αργυρού - Vinsanto Late Release 2002
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    74,40 €
    1ο σε βαθμολογία κρασί (98/100) ανάμεσα στα 18.093 του Διαγωνισμού Decanter 2021! Ένα από τα σπουδαιότερα γλυκά κρασιά, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά όλης της Ευρώπης. Ένα Vinsanto που έχει παλαιώσει για τουλάχιστον 16 χρόνια στα κελάρια του Κτήματος Αργυρού στην Σαντορίνη με ασύλληπτη πολυπλοκότητα και πολύ όμορφα ισορροπημένη γλύκα που προέρχεται από αμπέλια ηλικίας μεγαλύτερης των 200 ετών. Αξίζει κάθε ευρώ που θα ξοδέψετε για να το αποκτήσετε!
  13. Chateau d' Yquem 375ml
    Chateau d' Yquem 375ml 2019
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Semillon, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    291,40 €
    Το κορυφαίο των κορυφαίων γλυκών κρασιών, και ένα από τα κορυφαία chateaux στην Γαλλία και τον κόσμο. Ένα μεγαλειώδες γλυκό κρασί με ευγενή αρώματα μελιού, κερήθρας και φίνων εξωτικών μπαχαρικών, σε συνδυασμό με τέλεια οξύτητα που θα σας καταπλήξει.
  14. Chateau d' Yquem
    Chateau d' Yquem 2020
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Semillon, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    496,00 €
    Το κορυφαίο των κορυφαίων γλυκών κρασιών, και ένα από τα κορυφαία chateaux στην Γαλλία και τον κόσμο. Ένα μεγαλειώδες γλυκό κρασί με ευγενή αρώματα μελιού, κερήθρας και φίνων εξωτικών μπαχαρικών, σε συνδυασμό με τέλεια οξύτητα που θα σας καταπλήξει.
  15. Vina Esmeralda Sparkling
    Vina Esmeralda Sparkling
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Moscato, Πιείτε το τώρα, 11.5% alc.
    15,50 €
    Η αφρώδη εκδοχή ενός από τα ‘best seller’ κρασιά του πλανήτη, του Vina Esmeralda. O περίφημος Ισπανικός οίκος Torres δημιουργεί ένα άκρως μεσογειακό αφρώδες κρασί βασισμένο στο εξωστρεφές Μοσχάτο με άφθονα αρώματα και γεύσεις φρούτων και λουλουδιών και γαργαλιστική οξύτητα. Είναι ιδανικό τόσο για την πιο χαλαρή όσο και για την πιο ιδιαίτερη περίσταση. Είναι vegan κρασί.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί