Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 85

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ψηλές Κορφές
    Ψηλές Κορφές 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Σάμου, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    9,10 €
    Όμορφο αρωματικό λευκό από το εκλεκτό Μοσχάτο της Σάμου. Ένα πολύ αγαπητό κρασί που χαρακτηρίζεται από φίνα λουλουδένια αρώματα και όμορφη οξύτητα που δροσίζει. Όσοι αγαπούν τα αρωματικά κρασιά δεν γίνεται να μη δοκιμάσουν το όμορφο αυτό προϊόν του Σαμιώτικου αμπελώνα.
  2. F Foivos Papastratis
    F Foivos Papastratis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Μοσχάτο Λευκό, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    13,40 €
    Ο Φοίβος Παπαστρατής είναι ένας νέος οινοποιός που επέλεξε να φτιάχνει κρασιά, περνώντας τα καλοκαίρια των εφηβικών και παιδικών του χρόνο στην Εύβοια, στην περιοχή Αμπέλια, εκεί που βρισκόταν ο ιστορικός Ευβοϊκός αμπελώνας. Επιλέγει τις ποικιλίες Ασύρτικο και Μοσχάτο σε ίσες αναλογίες, σε ένα blend που κερδίζει τις εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή. Δροσερό, νεανικό, νόστιμο, ευχάριστο αλλά και με χαρακτήρα είναι σίγουρα από τα κρασιά που πίνονται με της ίδια ευκολία σαν απεριτίφ ή συνοδεύοντας φαγητό.
  3. Emigre
    Emigre 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    100%
    14,90 €
    Το Ασύρτικο βάζει το νεύρο και την δομή και η Κυδωνίτσα τονακαταμάχητο χαρακτήρα της σε ένα υπέροχο χαρμάνι, με ζουμερά αρώματα και γεύσεις φρούτων, φρεσκάδα και απίστευτα νόστιμη γεύση. Μπορεί με την ίδια ευκολία να συνοδεύσει θαλασσινά, λαχανικά και λευκά κρέατα αλλά και να καταναλωθεί σκέτο σαν απεριτίφ.
  4. Seiradi PFC λευκό
    Seiradi PFC λευκό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    13,90 €
    Η Αγροτική Κοινότητα Πάρου οινοποιεί με γνώση και διάθεση πειραματισμού τις γηγενείς ποικιλίες επαναπροσδιορίζοντας το πραγματικό δυναμικό τoυς. Στην περίπτωση της Μονεμβασιάς το στοίχημα της κατάταξης ΠΟΠ Πάρος κερδίζεται από ένα κρασί με έντονα φρουτώδη χαρακτήρα και ισορροπημένη παλέτα, που καταφέρνει εντέχνως να αφομοιώσει την ορυκτή και υφάλμυρη ταυτότητα του νησιού.
  5. Κτήμα Αργυρού - Vinsanto Late Release
    Κτήμα Αργυρού - Vinsanto Late Release 2002
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    74,40 €
    1ο σε βαθμολογία κρασί (98/100) ανάμεσα στα 18.093 του Διαγωνισμού Decanter 2021! Ένα από τα σπουδαιότερα γλυκά κρασιά, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά όλης της Ευρώπης. Ένα Vinsanto που έχει παλαιώσει για τουλάχιστον 16 χρόνια στα κελάρια του Κτήματος Αργυρού στην Σαντορίνη με ασύλληπτη πολυπλοκότητα και πολύ όμορφα ισορροπημένη γλύκα που προέρχεται από αμπέλια ηλικίας μεγαλύτερης των 200 ετών. Αξίζει κάθε ευρώ που θα ξοδέψετε για να το αποκτήσετε!
  6. Chateau d' Yquem 375ml
    Chateau d' Yquem 375ml 2019
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Semillon, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    291,40 €
    Το κορυφαίο των κορυφαίων γλυκών κρασιών, και ένα από τα κορυφαία chateaux στην Γαλλία και τον κόσμο. Ένα μεγαλειώδες γλυκό κρασί με ευγενή αρώματα μελιού, κερήθρας και φίνων εξωτικών μπαχαρικών, σε συνδυασμό με τέλεια οξύτητα που θα σας καταπλήξει.
  7. Chateau d' Yquem
    Chateau d' Yquem 2020
     
    Γλυκός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Semillon, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    496,00 €
    Το κορυφαίο των κορυφαίων γλυκών κρασιών, και ένα από τα κορυφαία chateaux στην Γαλλία και τον κόσμο. Ένα μεγαλειώδες γλυκό κρασί με ευγενή αρώματα μελιού, κερήθρας και φίνων εξωτικών μπαχαρικών, σε συνδυασμό με τέλεια οξύτητα που θα σας καταπλήξει.
  8. Plano Μαλαγουζιά
    Plano Μαλαγουζιά 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    14,50 €
    Το χρώμα του είναι λεμονί με πράσινες ανταύγειες. Το άρωμα του πλημμυρίζεται από λεμόνια, γκρέιπφρουτ, ροδάκινα, πεπόνια, μέντα, πιπεριά και τριαντάφυλλα. Στο στόμα είναι πλούσιο, με ισορροπημένα οξύτητα, το πεπόνι και το ροδάκινο κυριαρχούν, ενώ στο τέλος μένει μία πολύ γοητευτική πικάντικη αίσθηση.
  9. Puilly Fume Les Pierrefeux
    Chateau Langlois Pοuilly-Fume 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    30,40 €
    Ένα πολύ ποιοτικό και ιδιαίτερο λευκό κρασί από την κοιλάδα του Λίγηρα. Η φρεσκάδα και η οξύτητά του συναρπάζουν, ενώ το μοναδικό terroir του Pοuilly Fume του χαρίζει μία όμορφα τυπική μεταλλικότητα που περιμένουμε από ένα τέτοιο κρασί.
  10. Black Cottage
    Black Cottage 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    16,70 €
    Αυτό το Sauvignon Blanc έχει μια εκφραστική μύτη γεμάτη από εσπεριδοειδή. Ακτινίδιο, φραγκοστάφυλο και μίσχο ντομάτας. Ο ουρανίσκος είναι γεμάτος γεύσεις φύλλων μαύρου φραγκοστάφυλου, και καρπουζιού με ένα δροσερό τελείωμα.
  11. Bidoli - Pinot Grigio
    Bidoli - Pinot Grigio 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Pinot Gris/Pinot Grigio, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    13,30 €
    Αξιόλογη λευκή ετικέτα από Pinot Grigio, μία ποικιλία με πολλούς θαυμαστές ανά τον κόσμο. Εύκολο, ευχάριστο, με φρέσκα αρώματα λουλουδιών και κίτρινων φρούτων και όμορφη οξύτητα, πίνεται ανά πάσα στιγμή και συνοδεύει εύκολα κάθε ελαφριά γεύση που θα βρεθεί δίπλα του.
  12. Spy Valley - Sauvignon Blanc
    Spy Valley - Sauvignon Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    98%
    21,00 €
    Τυπικό Νέο-Ζηλανδέζικο Sauvignon Blanc από έναν πολύ καλό οίκο της χώρας. Όμορφα πράσινα φυτικά αρώματα σε μύτη και στόμα, ευχάριστη οξύτητα και πολύ καλή διάρκεια συνθέτουν μία εξαιρετική επιλογή για όσους αγαπούν τη Νέο-Ζηλανδέζικη "σχολή" στο Sauvignon Blanc. Το βιδωτό του πώμα θα διαφυλάξει τη φρεσκάδα του μέχρι να το ανοίξετε, αλλά και θα σας επιτρέψει να το συντηρήσετε (και) σε όρθια θέση.
  13. Escapades Sauvignon Blanc
    Escapades - Sauvignon Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 12.50% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    16,50 €
    Όμορφο νέο-κοσμίτικο Sauvignon Blanc, προερχόμενο από το εξαιρετικό terroir του Stellenbosch. Πρόκειται για… Ελληνικό κρασί από τη Νότια Αφρική, καθώς το οινοποιείο ανήκει στην χρυσή Ελληνική τριάδα Γεροβασιλείου-Τσακτσαρλή-Σολδάτου. Πρόκειται για φρέσκο, ισορροπημένο κρασί με πλούσια αρωματικότητα και τονισμένη οξύτητα.
  14. Prosecco Brut Asolo DOCG
    Prosecco Brut Asolo DOCG
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Prosecco, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    13,30 €
    Περιποιημένο Ιταλικό αφρώδες από την ποικιλία Prosecco. Χαρακτηρίζεται από όμορφα λουλουδάτα αρώματα και καλό αφρισμό που ξεδιψάει. Θα το κεράσετε, θα το πιείτε συνοδεύοντας ελαφριά τυριά ή διάφορα μεζεδάκια, και εκείνο θα σας εξασφαλίσει ώρες ανεμελιάς με καλή παρέα στο σπίτι ή εκτός.
  15. Ca' del Bosco Franciacorta Cuvée Prestige
    Ca' del Bosco Franciacorta Cuvée Prestige
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Chardonnay, Pinot Bianco, Pinot Nero, Επιδέχεται Παλαίωση, 12.5% alc.
    50,30 €
    Το κορυφαίο κρασί της διάσημης, για τα αφρώδη κρασιά με την παραδοσιακή μέθοδο, περιοχής της Franciacorta στον Βόρεια Ιταλία. Απίστευτη πολυπλοκότητα, φινέτσα, τραγανή οξύτητα και διάρκεια που θα ζήλευαν πολλοί οίκοι της Καμπανίας. Για την παραγωγή του χρησιμοποιούνται τα καλύτερα σταφύλια Chardonnay, Pinot Nero και Pinot Bianco από τους καλύτερους αμπελώνες του κτήματος.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί