Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 16-30 από 97

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Semeli Elixir - Gewurztraminer
    Semeli Elixir - Gewurztraminer 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    78%
    Ευωδιαστό και πικάντικο κρασί από Gewurtzraminer, μια ποικιλία που έχει βρει πρόσφορο έδαφος στην Πελοπόννησο και μας χαρίζει ατελείωτες στιγμές απόλαυσης. Άφθονα φρούτα και λουλούδια σε ένα εξωστρεφές κρασί που δεν αφήνει περιθώρια αντίστασης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Heart
    Heart 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Η Αναστασία Φράγκου παντρεύει δύο πολύ αγαπημένες λευκές ποικιλίες, την Μαλαγουζιά με το Σαββατιανό σε ένα κρασί που δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε κάτι λιγότερο από απολαυστικό! Το ωραίο φρουτώδες και ταυτόχρονα πικάντικο προφίλ του σε συνδυασμό με την πολύ καλή σχάση τιμής ποιότητας, το καθιστούν ιδανικό κρασί για το καθημερινό μας τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Freixenet Ice Cuvee
    Freixenet Ice Cuvee
     
    Ημίγλυκος, Αφρώδης, Λευκός, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    90%
    Λεπτές φυσαλίδες σε συνδυασμό με αρώματα ροδάκινου, ώριμων αχλαδιών, λουλουδιών και τροπικών φρούτων. Κρεμμώδες, γλυκό και με μεγάλη επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Carta Nevada - 200ml
    Carta Nevada - 200ml
     
    Ημίξηρος, Αφρώδης, Λευκός, Parellada, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Ευχάριστο αφρώδες κρασί με χαρακτηριστική αλλά διακριτική γλυκύτητα, καθώς είναι ημίξηρο. Δροσίζει και γλυκαίνει μαζί, και συνοδεύει τυριά ή ελαφριά επιδόρπια με φρούτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  5. Verdea
    Verdea 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Γουστολίδι, Ρομπόλα, Σκιαδόπουλο, Παύλος, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Λαμπερή όψη με μέτριο λεμονοπράσινο χρώμα που προϊδεάζει για μία ντροπαλή αρχικά μύτη. Αρωματική πολυπλοκότητα, με εκφράσεις όπως γκρέιπφρουτ, περγαμόντο, κίτρο, ροδάκινο, φουντούκι και φρυγανιά. Στο στόμα είναι ήπιο και αρωματικά συνεπές με την οξύτητα να μην ξεφεύγει από το δροσερό της προφίλ
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Αγερικό
    Αγερικό
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αθήρι, Ασύρτικο, Φωκιανό, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    95%
    13,60 €
    Δύο ντόπιοι οινοπαραγωγοί ο Μανώλης Βαβουλάς και Νίκος Γρύλλης έβαλαν τους Λειψούς στον οινικό χάρτη της Ελλάδας όταν το 2013 ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν την οινοποιητική Λειψών με στόχο να παράγουν κρασιά που ταιριάζουν και αναδεικνύουν τον τόπο τους. Εδώ έχουμε ένα λευκό κρασί από τρεις κατεξοχήν αιγαιοπελαγίτικες ποικιλίες, το ερυθρό Φωκιανό (ακολουθείται λευκή οινοποίηση) και τις λευκές Ασύρτικο και Αθήρι, που ξεχωρίζει τόσο για το γοητευτικό φρουτώδες προφίλ όσο και την δροσερή και νόστιμη γεύση του.
  7. Carta Nevada
    Carta Nevada
     
    Ημίξηρος, Αφρώδης, Λευκός, Parellada, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    Ευχάριστο αφρώδες κρασί με χαρακτηριστική αλλά διακριτική γλυκύτητα, καθώς είναι ημίξηρο. Δροσίζει και γλυκαίνει μαζί, και συνοδεύει τυριά ή ελαφριά επιδόρπια με φρούτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Μελισσόπετρα
    Μελισσόπετρα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Μια φινετσάτη καλλονή από την Αλσατία εγκαταστάθηκε στην καταπράσινη ορεινή Αρκαδία. Ένα κομψό λευκό κρασί με πανέμορφα αρώματα τριαντάφυλλου και περγαμόντου, εξωτικό προφίλ και όμορφη οξύτητα. Όσοι αγαπούν τα αρωματικά κρασιά θα λατρέψουν τη Μελισσόπετρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Apus Ρωμέικο
    Apus Ρωμέικο 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρωμαίικο , Πιείτε το τώρα
    Ευχάριστο, νόστιμο και κομψό λευκό κρασί φτιαγμένο από μία ερυθρή κρητική ποικιλία, το Ρωμέικο, που όπως δείχνει εκφράζεται πολύ όμορφα όταν ‘ντύνεται στα λευκά’. Το Οινοποιείο Ντουράκη φέρνει στο ποτήρι μας μία πολύ πρωτότυπη πρόταση με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας και γεύση που κερδίζει από την πρώτη γουλιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. San Gerasimo
    San Gerasimo 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ρομπόλα, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Ο συνεταιρισμός Ορεάλιος Γη στην Κεφαλλονιά συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους της Ελλάδας, με την παραγωγή εξαιρετικών κρασιών που αποτυπώνουν τα χαρακτηριστικά του ανερχόμενου terroir του νησιού! Το San Gerasimo, που παράγεται από ορεινούς αμπελώνες, είναι μία πολύ καλή επιλογή για να γνωρίσει κάποιος τα χαρίσματα αλλά και τις δυνατότητες της Ρομπόλας, μιας ποικιλία που ξεχωρίσει για την ζωντάνια της, το λεμονάτο προφίλ αλλά και την δυνατότητα να εξελίσσεται για μερικά χρόνια στην φιάλη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός
    Κτήμα Βιβλία Χώρα - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ειδική Τιμή 13,77 € Κανονική τιμή 15,30 €
    Αγαπημένο λευκό κρασί με εξωτικά χαρακτηριστικά που του δίνουν ένα νεοκοσμίτικο προφίλ.Εξαιρετικό λευκό κρασί για ουρανίσκους που αγαπούν την κομψότητα και αποφεύγουν τις ακρότητες. Πίνεται μόνο του με χαρακτηριστική ευκολία, αλλά συντροφεύει και τέλεια πολλά από τα πιο χαρακτηριστικά πιάτα της καλής Ελληνικής κουζίνας.
  12. Cuvee Prestige Extra Brut
    Cuvee Prestige Extra Brut 2017
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Ασύρτικο, Ξινόμαυρο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    95%
    Ο Λόρενς Χάρτμαν κάνει εξαιρετικά λευκά και ερυθρά κρασιά στο boutique οινοποιείο του στο Αμύνταιο, αλλά δικαίως φέρει τον τίτλο του σπεσιαλίστα στα αφρώδη. Το τρίτο κατά σειρά του χτύπημα στην κατηγορία των αφρώδων οίνων που φτιάχνονται με την παραδοσιακή μέθοδο, συνδυάζει Ασύρτικο και Ξίνομαυρο σε ποσοστό 60-40 και χαρακτηρίζεται από τρομερή φρεσκάδα, ένταση και κομψότητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Μαγικό Βουνό - Λευκός
    Μαγικό Βουνό - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Ειδική Τιμή 19,64 € Κανονική τιμή 23,10 €
    Κομψό λευκό κρασί με όμορφη μύτη, πικάντικα αρώματα στο στόμα και σωστή οξύτητα. Ένα Sauvignon Blanc Γαλλικών προδιαγραφών από τον όμορφο Βορειο-Ελλαδίτικο αμπελώνα.
  14. Cloudy Bay - Sauvignon Blanc
    Cloudy Bay - Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Αν το χαρακτηριστικό στυλ του Νεοζηλανδέζικου Sauvignon Blanc και πιο συγκεκριμένα της περιοχής του Marlborough, έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο, αυτό το οφείλει αποκλειστικά και μόνο, σε ένα κρασί, το Cloudy Bay. Πίσω από μια, από τις πλέον αναγνωρίσιμες και cult σε σχεδιασμό ετικέτες, το φημισμένο κρασί εξακολουθεί να ‘δανείζει’ στα λευκά της Νέας Ζηλανδίας κάτι από την παγκόσμια αίγλη του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Όβηλος - Λευκός
    Όβηλος - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Semillon, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    92%
    32,20 €
    Ένα από τα κορυφαία ελληνικά λευκά κρασιά που σαρώνει τα μετάλια όπου και να διαγωνιστεί, με πιό πρόσφατο το βραβείο "Καλύτερο κρασί του Διαγωνισμού-Best in Show του Διαγωνισμού Decanter 2019! Ο Όβηλος Λευκός έχει ζυμωθεί προσεκτικά σε δρύινο βαρέλι, και σε αυτό οφείλεται, κατά ένα μεγάλο ποσοστό, η ολοκληρωμένη δομή του. Το πάντρεμα του Ασύρτικου με το Semillon είναι ιδιαίτερα επιτυχημένο, καθώς το πρώτο χαρίζει σπιρτάδα και οξύτητα, ενώ το δεύτερο δίνει ωριμότητα και χάρη.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί