Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 97

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Αρμύρα Magnum
    Αρμύρα Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    87%
    29,10 €
    Νέος σχεδιασμός στην ετικέτα και ελαφρώς διαφοροποιημένο περιεχόμενο για ένα από τα πιο σταθερά σε ποιότητα Chardonnay του ελληνικού αμπελώνα. Ένα 5% Μαλαγουζιά έχει προστεθεί στο χαρμάνι αλλά το κρασί παραμένει ένα κλασικό Chardonnay με τροπικό χαρακτήρα και πλούσιο βουτυράτο σώμα που ισορροπεί λόγω της τονισμένης οξύτητας. Απολαύστε το δίπλα σε πιάτα που φέρουν την αρμύρα της θάλασσας.
  2. Sauvignon Blanc Reserve
    Sauvignon Blanc Reserve 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Τυπικό Νέο-ζηλανδέζικο Sauvignon Blanc από ένα από τα μεγαλύτερα οινοποιεία της χώρας. Όμορφα εξωτικά αρώματα με πράσινες, φυτικές νότες, υποστηρίζονται από σωστά τονισμένη οξύτητα και καλή διάρκεια στο στόμα. Ένα όμορφο λευκό κρασί για όλες τις ώρες. Το βιδωτό του πώμα θα διαφυλάξει τη φρεσκάδα του μέχρι να το ανοίξετε, αλλά και θα σας επιτρέψει να το συντηρήσετε (και) σε όρθια θέση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Chateau Reynon Sauvignon Blanc
    Chateau Reynon Sauvignon Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    93%
    Ένα από τα πιο ευχάριστα Γαλλικά λευκά κρασιά που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Φρέσκο και δροσιστικό, με όμορφη οξύτητα και διάρκεια, πίνεται όλες τις εποχές και ώρες με χαρακτηριστική ευκολία.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Μετόχι Χρωμίτσας - Λευκός
    Μετόχι Χρωμίτσας - Λευκός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Λαμπερό λεμονί χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Στη μύτη αρώματα εσπεριδοειδών και λευκόσαρκων φρούτων. Στο στόμα πλούσιο και κρεμώδες και οξύτητα που προσδίδει φρεσκάδα. Μακρύ τελείωμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. A.muse Blanc
    A.muse Blanc 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    14,30 €
    Υπέροχα αρωματική και πικάντικη Μαλαγουζιά από το Κτήμα Μουσών με άφθονα αρώματα εσπεριδοειδών και λευκόσαρκων φρούτων. Μια δροσερή πρόταση που μπορεί να απογειώσει όλα τα πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αποτελέσει το ιδανικό απεριτίφ.
  6. Coopers Creek - Riesling
    Coopers Creek - Riesling 2018
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    20,60 €
    Το Coopers Creek - Riesling είναι ένα κρασί γεμάτο με καθαρά αρώματα εσπεριδοειδών, μπαχαρικών και λουλουδιών.
  7. Villa Antinori Bianco
    Villa Antinori Bianco 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Malvasia, Trebbiano, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    13,10 €
    Καθημερινό λευκό κρασί από την Ιταλία, που τα έχει όλα: αρωματικότητα, ισορροπία, οξύτητα, φρεσκάδα, καλή τιμή. Από τα κρασιά που αξίζει να έχει κανείς ανά πάσα στιγμή στο σπίτι.
  8. Chateau Fontaine Audon - Sancerre
    Chateau Fontaine Audon - Sancerre 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    30,40 €
    Όμορφα τυπικό λευκό κρασί από Sauvignon Blanc του Sancerre, που χαρακτηρίζεται από ζωντάνια, φρεσκάδα και όμορφα λεμονάτα αρώματα με μία νύξη "τσακμακόπετρας" στο βάθος. Τέλεια οξύτητα και ευχάριστη διάρκεια συμπληρώνουν το πακέτο.
  9. Ψηλές Κορφές
    Ψηλές Κορφές 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Σάμου, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    9,10 €
    Όμορφο αρωματικό λευκό από το εκλεκτό Μοσχάτο της Σάμου. Ένα πολύ αγαπητό κρασί που χαρακτηρίζεται από φίνα λουλουδένια αρώματα και όμορφη οξύτητα που δροσίζει. Όσοι αγαπούν τα αρωματικά κρασιά δεν γίνεται να μη δοκιμάσουν το όμορφο αυτό προϊόν του Σαμιώτικου αμπελώνα.
  10. V for Vostilidi
    V for Vostilidi 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Orange, Βοστιλίδι, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    18,60 €
    Η σπάνια λευκή ποικιλία Βοστιλίδι σε μία εκπληκτική έκφραση από το Ληξούρι της Κεφαλονιάς με πλούσια γεύση και σαγηνευτικά αρώματα. Η Αυθόρμητη ζύμωση και η ωρίμαση σε μεγάλο δρύινο βαρέλι έχουν αναδείξει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του σταφυλιού, που διακρίνεται για τα έντονα αρώματα ώριμων εσπεριδοειδών, τα ορυκτά στοιχεία αλλά και τις διακριτικές τανίνες.
  11. 100% Crispy Assyrtiko
    100% Crispy Assyrtiko 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    15,30 €
    Είναι όλα όσα λέει το πλήρες όνομά του: 100% Crispy Assyrtiko Old Bush Vines Wild Fermented. Το Κτήμα Μουσών καταφέρνει να δώσει σε ένα ηπειρωτικό Ασύρτικο, νησιωτικό νεύρο και βορειοελλαδίτικη σπιρτάδα. Πλούσιο και παιχνιδιάρικο, καλοδουλεμένο και ξεμυαλιστικό θα γίνει μία από τις πιο value επιλογές της ποικιλίας.
  12. Emigre
    Emigre 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    100%
    14,90 €
    Το Ασύρτικο βάζει το νεύρο και την δομή και η Κυδωνίτσα τονακαταμάχητο χαρακτήρα της σε ένα υπέροχο χαρμάνι, με ζουμερά αρώματα και γεύσεις φρούτων, φρεσκάδα και απίστευτα νόστιμη γεύση. Μπορεί με την ίδια ευκολία να συνοδεύσει θαλασσινά, λαχανικά και λευκά κρέατα αλλά και να καταναλωθεί σκέτο σαν απεριτίφ.
  13. 300 Λευκός
    300 Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κυδωνίτσα, Πιείτε το τώρα
    15,70 €
    Η πιο καταξιωμένη ελληνική ποικιλία, το Ασύρτικο, συναντά μία από τις πιο ανερχόμενες ποικιλίες, την Κυδωνίτσα σε ένα κρασί από την Λακωνία με πολύ ωραία φρεσκάδα, φρουτώδες προφίλ και λιγουρευτική γεύση. Είναι ένα λευκό κρασί που ταιριάζει σε όλες τις εποχές του χρόνου και σε όλες τις ώρες της ημέρας.
  14. Little james basket
    Little james basket 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    72%
    11,80 €
    Η χαρά της ζωής σε μια φιάλη. Πώς αλλιώς θα μπορούσε να ήταν ένα κρασί το οποίο επιβλέπει ο βενιαμίν γιος της σπουδαίας οικογένειας Barruol με τη μακρά οινοποιητική παράδοση στη περιοχή του Ροδανού; Ένα κρασί γεμάτο με την ενέργεια και τη φρεσκάδα του Sauvignon Blanc αλλά και την ωριμότητα και το βάθος του Viognier. Κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι κάθε entry level κρασί ενός οινοποιείου.
  15. Vorinos Λευκός
    Vorinos Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    11,40 €
    Μία εκπληκτική έκφραση του Βιδιανού με ελκυστικό φρουτώδη χαρακτήρα, στρογγυλή και κομψή γεύση αλλά και διάρκεια, που μπορεί να συνοδεύσει όλα τα πιάτα με λευκές σάλτσες, είτε βασίζονται στα θαλασσινά, είτε στα λαχανικά είτε στα κρέατα.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί