Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 54

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Αρβανιτίδη - Chardonnay
    Αρβανιτίδη - Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    Μπορεί οι Ελληνικές γηγενείς ποικιλίες να μεγαλουργούν πια, όμως το Chardonnay είναι μία σταθερή αξία! Η πιο δημοφιλής λευκή ποικιλία σε όλο τον πλανήτη δίνει εξαιρετικά κρασιά και επί Ελληνικού εδάφους. Kαι εδώ έχουμε ένα από τα πιο νόστιμα και πιο όμορφα ντυμένα με την δρυ Chardonnay στην χώρα, που κοιτάει στα μάτια κρασιά από περιοχές που έχουν ταυτιστεί με την ποικιλία.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Μετόχι Χρωμίτσας - Λευκός
    Μετόχι Χρωμίτσας - Λευκός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Λαμπερό λεμονί χρώμα με πρασινωπές ανταύγειες. Στη μύτη αρώματα εσπεριδοειδών και λευκόσαρκων φρούτων. Στο στόμα πλούσιο και κρεμώδες και οξύτητα που προσδίδει φρεσκάδα. Μακρύ τελείωμα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Σαντορίνη Νυχτέρι
    Σαντορίνη Νυχτέρι 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αηδάνι, Αθήρι, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    27,30 €
    Καλοφτιαγμένο Νυχτέρι της Santo Wines που θα εκτιμήσουν οι φίλοι του πληθωρικού αυτού στυλ κρασιών. Η ποιότητα αλλά και η τυπικότητα του κρασιού αυτού δεν πέρασε απαρατήρητη από την ομάδα των ειδικών του κορυφαίου περιοδικού κρασιού Decanter που εκφράστηκε για αυτό με τα κολακευτικότερα λόγια!
  4. Natureo- Λευκό
    Natureo- Λευκό 2023
     
    Ήπιος, Λευκός, Μοσχάτο Αλεξάνδρειας, 0.0% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    9,90 €
    Το Natureo είναι ένα καλό κρασί με γεμάτη γεύση, άρωμα και σώμα χωρίς αλκοόλ.
  5. Villa Antinori Bianco
    Villa Antinori Bianco 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Malvasia, Trebbiano, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    88%
    13,10 €
    Καθημερινό λευκό κρασί από την Ιταλία, που τα έχει όλα: αρωματικότητα, ισορροπία, οξύτητα, φρεσκάδα, καλή τιμή. Από τα κρασιά που αξίζει να έχει κανείς ανά πάσα στιγμή στο σπίτι.
  6. Cuvee Evdemon
    Cuvee Evdemon 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση
    Βαθμολογία:
    50%
    52,10 €
    Διατίθεται σε εξαιρετικά περιορισμένες ποσότητες.
    Μέγιστος αριθμός φιαλών ανα παραγγελία: 3
    Σπάνιο κρασί από το Κτήμα Αργυρού που παράγεται από αυστηρά επιλεγμένους αμπελώνες Ασύρτικου ηλικίας άνω των 150 ετών καλλιεργούμενοι στην περιοχή του Πύργου σύμφωνα με τις αρχές της βιοδυναμικής καλλιέργειας. Οι ελάχιστες φιάλες ‘κυκλοφορούν’ έχοντας ωριμάσει για μερικά χρόνια στο οινοποιείο. Το 25% του κρασιού ωριμάζει για 12 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και το υπόλοιπο ποσοστό για τουλάχιστον 30 μήνες πάνω στις οινολάσπες του. Ένα κρασί με εξαιρετική δομή και τεράστια δυνατότητα εξέλιξης που αναμένεται να επαναπροσδιορίσει το Ασύρτικο της Σαντορίνης.
  7. 100% Crispy Assyrtiko
    100% Crispy Assyrtiko 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    15,30 €
    Είναι όλα όσα λέει το πλήρες όνομά του: 100% Crispy Assyrtiko Old Bush Vines Wild Fermented. Το Κτήμα Μουσών καταφέρνει να δώσει σε ένα ηπειρωτικό Ασύρτικο, νησιωτικό νεύρο και βορειοελλαδίτικη σπιρτάδα. Πλούσιο και παιχνιδιάρικο, καλοδουλεμένο και ξεμυαλιστικό θα γίνει μία από τις πιο value επιλογές της ποικιλίας.
  8. Terre de Zeus Malagousia
    Terre de Zeus Malagousia 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    17,10 €
    Στο οινοποιείο Navitas από τα πρώτα κιόλας βήματα έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία υπέροχη Μαλαγουζιά που πάει τη ποικιλία σε άλλο επίπεδο. Ένα κρασί με ξεμυαλιστικό αλλά ταυτόχρονα κομψό άρωμα, με τονισμένη οξύτητα που φρεσκάρει και με πολύ ωραία αρμονική επίγευση. Αν είστε από αυτούς που δεν βλέπουν την Μαλαγουζιά με καλό μάτι, αυτή η φρέσκια προσπάθεια θα σας κάνει να αναθεωρήσετε!
  9. Βαγγέλη Με Προσέχεις
    Βαγγέλη Με Προσέχεις 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    12,40 €

    "Βαγγέλη! Με προσέχεις;" ρώτησε ένας φίλος με ευθυμία στο μεγάλο τραπέζι για την εμφιάλωση του πρώτου λευκού κρασιού του οινοποιείου το 1985 και 10 χρόνια μετά η φράση αυτή έγινε η πιο ιδιαίτερη ονομασία ελληνικού κρασιού. Sauvignon Βlanc και Ασύρτικο, συνδυάζουν την εξέλιξη με την ιστορία σε ένα τραγανό και φρουτώδες απολαυστικό λευκό αντίστοιχο του υψηλού επιπέδου των βορειοελλαδίτικων λευκών blend.

  10. Condrieu
    Condrieu 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    69,40 €
    Υπέρ-κομψο λευκό από την κοιλάδα του Ροδανού, που αποτυπώνει όλη τη φινέτσα αλλά και την πολυπλοκότητα της ευγενούς ποικιλίας του Viognier. Όταν μάλιστα μας έρχεται από τα επιδέξια χέρια ενός από τους πιο φτασμένους οινοποιούς της περιοχής, η επιλογή του είναι απλά… μονόδρομος.
  11. Πύλη Λευκός
    Πύλη Λευκός
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14.5% alc.
    14,00 €
    To Kτήμα Μιχαηλίδη συστήνει με την Πύλη ένα υπέροχo blend λευκών ποικιλιών που αναδεικνύει τη μαγεία της δραμινής γης. Η υπέροχη ισορροπία φρεσκάδας και όγκου γουλιάς με το φρούτο σε πρώτο πλάνο σκιαγραφούν ένα λευκό που φτιάχτηκε για να ταιριάζει με… όλα!
  12. Black Cottage
    Black Cottage 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    16,70 €
    Αυτό το Sauvignon Blanc έχει μια εκφραστική μύτη γεμάτη από εσπεριδοειδή. Ακτινίδιο, φραγκοστάφυλο και μίσχο ντομάτας. Ο ουρανίσκος είναι γεμάτος γεύσεις φύλλων μαύρου φραγκοστάφυλου, και καρπουζιού με ένα δροσερό τελείωμα.
  13. Spy Valley - Riesling
    Spy Valley - Riesling 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    21,80 €
    Και αν ο κόσμος κάποια στιγμή βαρεθεί το Νεοζηλανδέζικο Sauvignon Blanc; Αρωματικές ποικιλίες όπως το Riesling, αποτελούν εξαιρετική εναλλακτική επιλογή. Στα όρια του ημίξηρου το Spy Valley Riesling, ισορροπεί ανάμεσα στον πλούτο και την κομψότητα, συνδυασμένο με καθαρότητα ‘φρούτου’, που αποτελεί τη σφραγίδα της χώρας.
  14. Bidoli - Pinot Grigio
    Bidoli - Pinot Grigio 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Pinot Gris/Pinot Grigio, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    13,30 €
    Αξιόλογη λευκή ετικέτα από Pinot Grigio, μία ποικιλία με πολλούς θαυμαστές ανά τον κόσμο. Εύκολο, ευχάριστο, με φρέσκα αρώματα λουλουδιών και κίτρινων φρούτων και όμορφη οξύτητα, πίνεται ανά πάσα στιγμή και συνοδεύει εύκολα κάθε ελαφριά γεύση που θα βρεθεί δίπλα του.
  15. Chablis
    Chablis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    25,70 €
    Τίμιο και καθαρό λευκό από την περιοχή του Chablis. Εκφράζει όμορφα την τυπικότητα της ποικιλίας και της προέλευσης και χαρίζει έντονη οξύτητα που δροσίζει και ξεδιψάει.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί