Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 31-45 από 146

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Sauvignon Blanc "Αμπελοτόπι Κρυόβρυση"
    Sauvignon Blanc "Αμπελοτόπι Κρυόβρυση" 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    40%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Τυπικό και ακαταμάχητο Sauvignon Blanc από το ιδιόκτητο αμπελοτόπι Κρυόβρυση του Κτήματος Χατζημιχάλη που βρίσκεται στις βόρειες πλαγιές του όρους Χλωμό, στην περιοχή της Αταλάντης. Η ένταση του φρούτου, τα φυτικά στοιχεία και η αναζοωγονητική οξύτητα θα δώσουν στους αμέτρητους φίλους της ποικιλίας έναν ακόμα λόγο να την αγαπούν!
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Θαλασσίτης
    Θαλασσίτης 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Ειδική Τιμή 24,74 € Κανονική τιμή 29,10 €
    Το χρώμα του είναι λαμπερό λεμονοπράσινο. Το αρωματικό του προφίλ φωνάζει Σαντορίνη, με τα εσπεριδοειδή και κυρίως το λεμόνι, με τις φλούδες των εσπεριδοειδών, με ένα γλυκό ροδάνικο αλλά και με τα αρώματα του μπαρουτιού. Στο στόμα είναι και πάλι λεμονάτο με τραγανή οξύτητα, πλούσια γεύση και μία ωραία αλμυρή επίγευση.
  3. Novita
    Novita 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Γουστολίδι, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Κάθε προσπάθεια για διάσωση και διάδοση των αυτοχθόνων ποικιλιών θα πρέπει σίγουρα να αποτελεί είδηση. Ευτυχώς η σπάνια ποικιλία Γουστολίδι των Ιόνιων νήσων βρέθηκε στα χέρια του κτήματος Γράμψα το οποίο προσπαθεί να αναβιώσει τη σπουδαία ιστορία του. Ανθικό, λεμονάτο, ώριμο και ισορροπημένο στο στόμα, ένα κρασί που αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Ρητινίτης Nobilis
    Ρητινίτης Nobilis 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    76%
    Μία ευγενής, σύγχρονη προσέγγιση στη Ρετσίνα όπου το ζωηρό φρούτο κοντράρει στα ίσια τα αρώματα της ρετσίνας δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα ισορροπημένο κρασί. Οινοποιημένη με ιδιαίτερη προσοχή και με σεβασμό στην ιστορία της Ρετσίνας, η ετικέτα Ρητινίτης Nobilis θα συνοδεύσει κάθε τυπικό Ελληνικό μεζεδάκι, ξυπνώντας όμορφες μνήμες από ανέμελες στιγμές του παρελθόντος…
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  5. Aetheria
    Aetheria 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    43%
    Μία νέα δροσερή πρόταση από την Σεμέλη, που μας έχει συνηθίσει σε ευχάριστα και 'αιθέρια' κρασιά. Εδώ συνδυάζονται αριστοτεχνικά τα χαρίσματα της Μαλαγουζιάς και του Chardonnay. Ο καρπός προέρχεται από τους πανέμορφους αμπελώνες της Ορεινής Αιγιαλείας σε υψόμετρο 900 μέτρων, χαρίζοντας απλόχερα αρώματα και οξύτητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Λευκό Γράμμα
    Λευκό Γράμμα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Υπέροχος συνδυασμός τριών πολύ αγαπημένων ποικιλιών, του Ασύρτικου, του Sauvignon Blanc και της Μαλαγουζιάς, με εξωστρεφή αλλά ταυτόχρονα κομψά αρώματα και πολύ νόστιμη και δροσιστική γεύση. Πολύπλευρο κρασί, ιδανικό να συνοδεύσει φαγητό αλλά και να το απολαύσουμε σαν απεριτίφ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Tου Παύλου
    Tου Παύλου 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    83%
    Με στόχο την αξιοποίηση των τοπικών ποικιλιών του νησιού, αναμφισβήτητα το Κτήμα Γράμψα, έβαλε την Ζάκυνθο στον οινικό χάρτη της Ελλάδος. Μετά την αναβίωση των σπάνιων Αυγουστιάτη και Γουστολιδί καταπιάστηκαν με μία ακόμα, πιο σπάνια γηγενή λευκή ποικιλία των Ιόνιων Νησιών, τον Παύλο. Το πρώτο μονοποικιλιακό δείγμα είναι ενθαρρυντικό, δείχνει ότι ο ‘Παύλος’ έχει δυνατότητες και αξίζει την προσοχή σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Φεγγίτες - Λευκός
    Φεγγίτες - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Κομψό λευκό κρασί που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την δυναμική των ποικιλιών του χαρμανιού του. Είναι ισορροπημένο και διακριτικό σε μύτη και στόμα, με ευχάριστα καλοκαιρινά αρώματα και πολύ καλή οξύτητα, και τελειώνει όμορφα με μακρά και λεπτή επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Geometria - Ασύρτικο
    Geometria - Ασύρτικο 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Το Ασύρτικο δείχνει ότι μπορεί να εγκλιματιστεί παντού και να δώσει εξαιρετικά κρασιά όπως αυτή η έκφραση από την Νεμέα. Ζωηρή οξύτητα και ωραία εσπεριδοειδή αρώματα σε τιμή απίστευτη για αυτή την ποικιλία. Είναι πραγματικά μοναδική ευκαιρία για να έχουμε το Ασύρτικο στο καθημερινό μας τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Thea Μαντινεία
    Thea Μαντινεία 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    86%
    Συνήθως όταν πρόκειται για Μοσχοφίλερο, μιλάμε για αρώματα, φρεσκάδα και οξύτητα. Σε αυτό το Μοσχοφίλερο όμως, μπορούμε να μιλήσουμε και για όγκο και για λιπαρότητα. Πολύ όμορφη προσέγγιση από την Σεμέλη, με καρπό που προέρχεται από έναν αμπελώνα ηλικίας 25 ετών, σε υψόμετρο 650 μέτρων και παραμονή του κρασιού για 6 μήνες με τις λεπτές οινολάσπες του.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Φανταξομέτοχο
    Φανταξομέτοχο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Βηλάνα, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Ειδική Τιμή 11,05 € Κανονική τιμή 13,00 €
    Ευχάριστος και ευκολόπιοτος συνδυασμός του Ασύρτικου και του Chardonnay που έχουν χαρίσει στο χαρμάνι τα όμορφα χαρακτηριστικά που τους προίκισε ο κρητικός αμπελώνας. Φρεσκάδα, λιπαρότητα και φρουτώδες προφίλ σε ένα κρασί με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας.
  12. Παπαγιαννάκος - Ρετσίνα
    Παπαγιαννάκος - Ρετσίνα 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Η επιστροφή του πλέον παραδοσιακού οίνου του Ελληνικού αμπελώνα, έχει τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που έχει δημιουργηθεί στο μυαλό μας. Σύγχρονη καθαρή οινοποίηση, υψηλής ποιότητας φρούτο, εξαιρετική ισορροπία στο στόμα και στο ποτήρι σας έρχεται ένα μοντέρνος εκπρόσωπος της νέας γενιάς της δημοφιλούς ρετσίνας που έχει ταυτιστεί με την οινοποιητική μας παράδοση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  13. Μπουτάρης - Σαντορίνη
    Μπουτάρης - Σαντορίνη 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    H Σαντορίνη Μπουτάρη είναι ένα κρασί που ανέδειξε όχι μόνο τον σαντορινιό αμπελώνα παγκοσμίως αλλά και μία από τις ευγενέστερες λευκές ποικιλίες οιναμπέλου της Μεσογείου, το Ασύρτικο. Ένα κρασί με ιδιαίτερη μεταλλικότητα, και εσπεριδοειδή χαρακτήρα που εκφράζει στο έπακρο το χαρακτήρα της ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Φαιά Γη
    Φαιά Γη 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    90%
    Το νέο  λευκό single vineyard από το αμπελοτόπι ‘‘Φαιά Γη’’ του κτήματος Μπουτάρη στη Μαντινεία. Ένα πολύ ιδιαίτερο κρασί που ανήκει στην αναδυόμενη κατηγορία των γκρι κρασιών, καθώς το χαρακτηρίζει το υπόλευκο–γκρι χρώμα του. Παραγωγή σε περιορισμένο αριθμό φιαλών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Φτέρη Τρουπή Λευκός
    Φτέρη Τρουπή Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Έντονα αρωματικό κρασί, με αρώματα νυχτολούλουδου, ρόδου και εσπεριδοειδών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί