Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 76-90 από 146

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Viognier Cuvee Larsinos
    Viognier Cuvee Larsinos 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    Πολύ ιδιαίτερο λευκό κρασί που βασίζεται στην όμορφη Γαλλική ποικιλία Viognier. Πληθωρικό με όμορφα φρουτώδη αρώματα, που πλαισιώνονται από τη διακριτική παρουσία του δρύινου βαρελιού. Η τραγανή οξύτητα είναι το "κερασάκι στην τούρτα" για την αγαπημένη αυτή ετικέτα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Χατζηδάκη - Σαντορίνη Familia
    Χατζηδάκη - Σαντορίνη Familia 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Αναμένεται νέα σοδειά Αρχές Απριλίου του 2024
    Η Σαντορίνη Familia Χατζηδάκη με τον λεμονάτο, ορυκτό και νευρώδη χαρακτήρα της, αποτυπώνει πιστά την αστείρευτη δυναμική του Σαντορινιού Terroir, γι' αυτό και είναι από τις πιο αγαπητές ετικέτες που παράγει το νησί. Αν τη δοκιμάσετε με κλειστά μάτια, είναι πολύ πιθανό να νιώσετε την αλμύρα του Αιγαίου και την άγρια ομορφιά των ανεμοδαρμένων αμπελιών της όμορφης Σαντορίνης. Ακόμα και η πιο ‘απλή’ ετικέτα του οινοποιείο Χατζηδάκη, φτιαγμένη από 100% Ασύρτικο, είναι ένα μεγάλο κρασί που μπορεί να παλαιώσει για πολλά χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Yalumba Viognier
    Yalumba Viognier 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Λαμπερό χρυσοκίτρινο χρώμα. Eξωτικά αρώματα βερίκοκου, ροδάκινου και τζίντζερ σε φόντο άνθεων εσπεριδοειδών και ροδοπέταλων που διεγείρουν τις αισθήσεις πριν ακόμα γευτούμε το κρασί. Η συνέχεια έρχεται με μία πλούσια και λιπαρή υφή στο στόμα, με οξύτητα που φρεσκάρει και ευχάριστη πικάντικη επίγευση. Απολαύστε το φρέσκο αν και το βιδωτό πώμα θα βοηθήσει να διατηρήσει την φρεσκάδα του για 2-3 χρόνια από τον τρύγο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Κτήμα Γεροβασιλείου - Viognier Magnum
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Viognier Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    51,50 €
    Ιδιαίτερο και εξωτικό λευκό κρασί για όσους ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Έντονα αρωματικά με τα πυρηνόκαρπα φρούτα να κυριαρχούν και να αγκαλιάζονται διακριτικά από τα στοιχεία της δρυός, πλούσια γεύση, όμορφη οξύτητα και επίγευση που διαρκεί.
  5. Yalumba The Virgilius
    Yalumba The Virgilius 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.5% alc.
    Περιορισμένη διαθεσιμότητα
    Μπορεί το Viognier να έχει πια ξεφύγει από τα στενά όρια του Ροδανού στην Γαλλία, αλλά λίγα Viognier υπάρχουν εκεί έξω που να μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια το χωριό Condrieu (την Μέκκα όλων των εραστών της ποικιλίας). Η Yalumba τόλμησε με το Virgilius και έδωσε μαθήματα ακόμα και στους Γάλλους, αφού εδώ έχουμε ένα σπάνιο Viognier, με άψογη ωρίμαση σε βαρέλι, που μπορεί να παλαιώσει στην φιάλη μέχρι και οκτώ χρόνια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Signal Λευκός
    Signal Λευκός 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    60%
    Ειδική Τιμή 11,82 € Κανονική τιμή 13,90 €
    Το Ασύρτικο μπορεί πια να κάνει θαύματα και εκτός Σαντορίνης! Και η Βόρεια Ελλάδα έχει να επιδείξει πολλά ωραία δείγματα της ποικιλίας. Ένα από αυτά και το Ασύρτικο του Λαλίκου, από αμπελώνες στα 520 μέτρα υψόμετρο, που διακρίνεται τόσο για την ζωηρή οξύτητα και τις απαλές νότες ορυκτών όσο και για την εξωστρέφεια του φρούτου που γοητεύει! Είναι ένα κρασί με πολλά κοινά χαρακτηριστικά με αυτά που μπορεί να δώσει η Σαντορίνη. Σίγουρα μπορεί να εξελιχθεί για 3-4 χρόνια σε ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο παράδειγμα.
  7. Κτήμα Γεροβασιλείου - Viognier
    Κτήμα Γεροβασιλείου - Viognier 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    22,80 €
    Ιδιαίτερο και εξωτικό λευκό κρασί για όσους ψάχνουν κάτι διαφορετικό. Έντονα αρωματικά με τα πυρηνόκαρπα φρούτα να κυριαρχούν και να αγκαλιάζονται διακριτικά από τα στοιχεία της δρυός, πλούσια γεύση, όμορφη οξύτητα και επίγευση που διαρκεί.
  8. Σαντορίνη Αργυρού Magnum
    Σαντορίνη Αργυρού Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    77%
    71,90 €
    Το Κτήμα Αργυρού είναι ένα από τα κορυφαία της Σαντορίνης, με παράδοση αιώνα στην καλλιέργεια και οινοποίηση του Ασύρτικου. Το Ασύρτικο του Αργυρού είναι μια "ήρεμη" δύναμη ανάμεσα στα ασύρτικα του νησιού, με εξαιρετική ισορροπία και μια εντυπωσιακή αλλά και εξαιρετικά ευχάριστη οξύτητα που σαν επίγευση δεν λέει να τελειώσει. Πολλά και εντυπωσιακά τα βραβεία του, και η αναγνώρισή του στο εξωτερικό, υπόσχονται μια θαυμαστή πορεία στην προσπάθεια για εντονώτερη εξωστρέφεια του κτήματος.
  9. Oros
    Oros 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Επιδέχεται Παλαίωση, 13.2% alc.
    Βαθμολογία:
    65%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Το χαρμάνι Ασύρτικου και Sauvignon Blanc έχει δώσει κάποια από τα πιο γοητευτικά και πιο περιζήτητα Ελληνικά κρασιά. Εδώ αυτό το ολοκαίνουριο κρασί από το επίσης καινούριο οινοποιείο Άκραθος στην Χαλκιδική, στο οποίο το Ασύρτικο κυριαρχεί με ποσοστό 70%, θα τερματίσει το κοτέρ. Οι δημιουργοί του έχουν την υπομονή και κρατούν ένα αρωματικό κρασί για, σχεδόν, ένα χρόνο στο οινοποιείο ώστε να αποκτήσει την πολυπλοκότητα και την φινέτσα που σπάνια βρίσκουμε σε τόσο εξωστρεφή κρασιά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Heggie’s Chardonnay
    Heggie’s Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    100%
    Το χρώμα του είναι ανοιχτό χρυσό με πράσινες νύξεις. Φρέσκα και ζωηρά αρώματα πυρηνόκαρπων φρούτων όπως το βερίκοκο, ξύσμα πορτοκαλιού, κιμωλία, φουντούκι και βούτυρο συνθέτουν ένα πολύ ενδιαφέρον μπουκέτο. Στο στόμα είναι αρκετά λιπαρό, με αναζωογονητική οξύτητα, έντονες γεύσεις νεκταρινιών και βερίκοκου και νόστιμη μακρά και πικάντικη επίγευση. Μπορεί να εξελιχθεί τα απόμενα χρόνια και να αποκτήσει ακόμα πιο ξηροκαρπάτο χαρακτήρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Aerides
    Aerides 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Xynisteri, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Υπέροχο λευκό κρασί από το Ξυνιστέρι, την ποιο σημαντική λευκή ποικιλία της Κύπρου που ανεβαίνει δυναμικά τα τελευταία χρόνια. Με ζουμερά αρώματα φρούτων, ανθικές νύξεις, δροσερή οξύτητα, πολύ νόστιμη γεύση και την υπογραφή ενός πολύ ανερχόμενου οινοποιού της Κύπρου, αυτό το κρασί είναι η κατάλληλη επιλογή για να αρχίσει κανείς την ‘περιήγηση’ του στο Κυπριακό κρασί.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Αρμύρα Magnum
    Αρμύρα Magnum 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    87%
    29,10 €
    Νέος σχεδιασμός στην ετικέτα και ελαφρώς διαφοροποιημένο περιεχόμενο για ένα από τα πιο σταθερά σε ποιότητα Chardonnay του ελληνικού αμπελώνα. Ένα 5% Μαλαγουζιά έχει προστεθεί στο χαρμάνι αλλά το κρασί παραμένει ένα κλασικό Chardonnay με τροπικό χαρακτήρα και πλούσιο βουτυράτο σώμα που ισορροπεί λόγω της τονισμένης οξύτητας. Απολαύστε το δίπλα σε πιάτα που φέρουν την αρμύρα της θάλασσας.
  13. Oxford Landing Chardonnay
    Oxford Landing Chardonnay 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    90%
    Αυστραλέζικο Chardonnay με ευχάριστα αρώματα και εκπληκτική σχέση τιμής ποιότητας, που μπορεί να στολίσει τόσο το καθημερινό όσο και το γιορτινό τραπέζι. Παράγεται από έναν μόνο αμπελώνα κάτι που είναι σπάνιο για τα Αυστραλέζικα κρασιά σε αυτή την κατηγορία τιμής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Κλειδί - Μαλαγουζιά
    Κλειδί - Μαλαγουζιά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Πικάντικη, φρουτένια και ιδιαίτερα νόστιμη Μαλαγουζιά από την Δράμα, που μπορεί να σταθεί δίπλα σε όλα τα πιάτα της Μεσογειακής κουζίνας που βασίζονται στα λαχανικά, τα θαλασσινά και τα λευκά κρέατα. Ένα ευκολόπιοτο κρασί που μπορεί να στολίσει τόσο το γιορτινό όσο και το καθημερινό τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Κτήμα Μουσών - 9 Λευκό
    Κτήμα Μουσών - 9 Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Trebbiano, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    7,90 €
    Το Ασύρτικο, το Trebbiano και το Sauvignon Blanc συνδυάζονται πολύ όμορφα σε ένα λευκό κρασί από την Κοιλάδα των Μουσών, με εκπληκτική σχέση τιμής ποιότητας. Το ζουμερό του φρούτο, η φρεσκάδα και απολαυστική επίγευση του το φέρνουν στο καθημερινό μας τραπέζι δίπλα όλα τα πιάτα θαλασσινών και λαχανικών.
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί