Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 136-150 από 616

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Shaw+Smith M3 Chardonnay
    Shaw+Smith M3 Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    O οινοποιός Martin Shaw και ο Michael Hill Smith MW ενώνουν τις δυνάμεις τους και επιδιώκουν να δημιουργήσουν συναρπαστικά, εκλεπτυσμένα κρασιά και terroir driven κρασιά αποκλειστικά από καρπό που καλλιεργείται στην περιοχή της Adelaide Hills. Ένα εντυπωσιακό και φινετσάτο Chardonnay που ζυμώνει και ωριμάζει για 9 μήνες σε γαλλική δρυ έτοιμο τόσο να το πιείτε τώρα όσο και να το παλαιώσετε.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Heart
    Heart 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Η Αναστασία Φράγκου παντρεύει δύο πολύ αγαπημένες λευκές ποικιλίες, την Μαλαγουζιά με το Σαββατιανό σε ένα κρασί που δεν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε κάτι λιγότερο από απολαυστικό! Το ωραίο φρουτώδες και ταυτόχρονα πικάντικο προφίλ του σε συνδυασμό με την πολύ καλή σχάση τιμής ποιότητας, το καθιστούν ιδανικό κρασί για το καθημερινό μας τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Verdea
    Verdea 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Γουστολίδι, Ρομπόλα, Σκιαδόπουλο, Παύλος, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Λαμπερή όψη με μέτριο λεμονοπράσινο χρώμα που προϊδεάζει για μία ντροπαλή αρχικά μύτη. Αρωματική πολυπλοκότητα, με εκφράσεις όπως γκρέιπφρουτ, περγαμόντο, κίτρο, ροδάκινο, φουντούκι και φρυγανιά. Στο στόμα είναι ήπιο και αρωματικά συνεπές με την οξύτητα να μην ξεφεύγει από το δροσερό της προφίλ
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Τινακτορώγος
    Τινακτορώγος 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Τινακτορώγος, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    89%
    Μια γηγενής ποικιλία που συναντάται στην περιοχή της Ηλείας με περίεργο όνομα όσο και περίεργο χαρακτήρα. Λέγεται Τινακτορώγος γιατί τινάζει ένα μέρος από τα άνθη του τη περίοδο της ανθοφορίας ελαττώνοντας σημαντικά τις αποδόσεις του, δίνοντας όμως ταυτόχρονα ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και πολύ σπάνιο λευκό κρασί. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό της Πελοποννήσου που αξίζει να δοκιμάσετε.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Tου Παύλου
    Tου Παύλου 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    83%
    Με στόχο την αξιοποίηση των τοπικών ποικιλιών του νησιού, αναμφισβήτητα το Κτήμα Γράμψα, έβαλε την Ζάκυνθο στον οινικό χάρτη της Ελλάδος. Μετά την αναβίωση των σπάνιων Αυγουστιάτη και Γουστολιδί καταπιάστηκαν με μία ακόμα, πιο σπάνια γηγενή λευκή ποικιλία των Ιόνιων Νησιών, τον Παύλο. Το πρώτο μονοποικιλιακό δείγμα είναι ενθαρρυντικό, δείχνει ότι ο ‘Παύλος’ έχει δυνατότητες και αξίζει την προσοχή σας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Σκέρτσο - Λευκό
    Σκέρτσο - Λευκό
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Λευκός, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    88%
    Αν αναζητάτε ένα παιχνιδιάρικο, ανάλαφρο, αρωματικό και ‘χαλαρό’ λευκό κρασί τότε το Σκέρτσο του Κτήμα Οινογένεσις, που φτιάχνεται από Μοσχάτο Αλεξανδρείας, είναι αυτό ακριβώς που ψάχνετε! Ανήκει και στην κατηγορία των ημίξηρων, με την ζαχαρίτσα να κάνει ‘σκέρτσα’ και να προκαλεί ευχάριστα τον ουρανίσκο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  7. Φεγγίτες - Λευκός
    Φεγγίτες - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Κομψό λευκό κρασί που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο την δυναμική των ποικιλιών του χαρμανιού του. Είναι ισορροπημένο και διακριτικό σε μύτη και στόμα, με ευχάριστα καλοκαιρινά αρώματα και πολύ καλή οξύτητα, και τελειώνει όμορφα με μακρά και λεπτή επίγευση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Chardonnay Russian River Valley
    Chardonnay Russian River Valley 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Επιδέχεται Παλαίωση, 14,5% alc.
    Μετά από πολυετή εμπειρία σε οινοποιεία κολοσσούς της Καλιφόρνια όπως το Dominus, ο David Ramey δημιουργεί το 1995 το δικό του οινοποιείο στη Sonoma County και επικεντρώνεται εξ αρχής στην ποικιλία Chardonnay. Για το Russian River Valley χρησιμοποιεί σταφύλια από την ομώνυμη περιοχή ενώ κάνει αποκλειστικά χρήση γηγενών ζυμών. Το αποτέλεσμα μία εντυπωσιακή λευκή Καλιφόρνια η οποία παρόλη τη 12μηνη ωρίμανση δίνει έμφαση στις αρετές του φρούτου και της κομψότητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Shaw+Smith Riesling
    Shaw+Smith Riesling 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Riesling, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    O οινοποιός Martin Shaw και ο Michael Hill Smith MW ενώνουν τις δυνάμεις τους και επιδιώκουν να δημιουργήσουν συναρπαστικά, εκλεπτυσμένα και terroir driven κρασιά αποκλειστικά από καρπό που καλλιεργείται στην περιοχή της Adelaide Hills. Εδώ ένα εντυπωσιακό Riesling που είναι ταυτόχρονα έντονο και κομψό, πλούσιο και φίνο και θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Amalia Vintage Brut
    Amalia Vintage Brut 2019
     
    Ξηρός, Αφρώδης, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Κορυφαίο αφρώδες του ελληνικού αμπελώνα που κουβαλάει την εξωστρέφεια του Μοσχοφίλερου αλλά και την πολυπλοκότητα που προσδίδει στα κρασιά η δεύτερη ζύμωση στην φιάλη. Υπέροχα φρουτένια και τριανταφυλλένια στοιχεία, ζωηρή οξύτητα, διάρκεια και νότες ψωμιού συνθέτουν ένα θαυμάσιο και ακαταμάχητο σύνολο με πολλές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Δέκα - Λευκός
    Δέκα - Λευκός 2015
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Semillon, Ugni Blanc, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Πικάντικα πληθωρικό λευκό κρασί με σωστή την αρωματική παρουσία του βαρελιού και τέλεια οξύτητα. Από τις πιο ολοκληρωμένες και πλούσιες λευκές επιλογές που μπορεί να κάνει κανείς, για να απολαύσει ένα κρασί με προσωπικότητα, διάρκεια και αξιόλογη δυναμική παλαίωσης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Thyrsus - Λευκός
    Thyrsus - Λευκός 2017
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Μαλαγουζιά, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Πρωτότυπο, αρωματικό και στρογγυλό στο στόμα χαρμάνι Μαλαγουζιάς και Viognier. Ο Μπάκης Τσάλκος δίνει απόλυτη ελευθερία στο υιό Αλέξανδρο να δημιουργήσει και εκείνος μας εκπλήσσει με αυτό το ασυνήθιστο πάντρεμα. Το Thyrsus είναι συναρπαστικό στη μύτη, ολοκληρωμένο στο στόμα και αποδεικνύει ότι και αν ο παλιός είναι αλλιώς, ο νέος πάντα είναι ωραίος.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  13. Blanc de Gris
    Blanc de Gris 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Μια διαφορετική άποψη για το Μοσχοφίλερο δίνει ο Γιάννης Τσέλεπος με το Blanc de Gris, το οποίο μετά από οχτάωρη παραμονή με τις φλούδες αποκτά ξεκάθαρες ροζέ ανταύγειες, συναρπαστικά αρώματα στη μύτη και αφού «ξεχαστεί» για ένα περίπου τρίμηνο σε δρύινο βαρέλι αποκτάει όγκο στο στόμα χωρίς να χάνει ίχνος από την ποικιλιακή έκφραση του φρούτου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Geometria - Ασύρτικο
    Geometria - Ασύρτικο 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12.5% alc.
    Το Ασύρτικο δείχνει ότι μπορεί να εγκλιματιστεί παντού και να δώσει εξαιρετικά κρασιά όπως αυτή η έκφραση από την Νεμέα. Ζωηρή οξύτητα και ωραία εσπεριδοειδή αρώματα σε τιμή απίστευτη για αυτή την ποικιλία. Είναι πραγματικά μοναδική ευκαιρία για να έχουμε το Ασύρτικο στο καθημερινό μας τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Λευκό Γράμμα
    Λευκό Γράμμα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα
    Υπέροχος συνδυασμός τριών πολύ αγαπημένων ποικιλιών, του Ασύρτικου, του Sauvignon Blanc και της Μαλαγουζιάς, με εξωστρεφή αλλά ταυτόχρονα κομψά αρώματα και πολύ νόστιμη και δροσιστική γεύση. Πολύπλευρο κρασί, ιδανικό να συνοδεύσει φαγητό αλλά και να το απολαύσουμε σαν απεριτίφ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί