Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 61-75 από 612

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ορεινός Ήλιος - Λευκός
    Ορεινός Ήλιος - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ευχάριστο καθημερινό κρασί όπου το ανθικό Μοσχοφίλερο συναντάει το εκρηκτικό σε αρώματα Sauvignon Blanc δίνοντας ένα αποτέλεσμα δροσιστικό, ευχάριστα αρωματικό και ζωηρό σε οξύτητα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Karipidis - Sauvignon Blanc Fume
    Karipidis - Sauvignon Blanc Fume 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Επιδέχεται Παλαίωση, 12,5% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Λαμπερό κίτρινο χρώμα με πράσινες ανταύγειες. Αρωματικά πολύπλοκο. Τα ποικιλιακά αρώματα ώριμων φρούτων (πεπόνι, ροδάκινο, κυδώνι) συνυπάρχουν αρμονικά με τους γλυκείς (βανίλια) και πικάντικους χαρακτήρες (βασιλικός) που προσδίδει η ωρίμανση σε βαρέλι. Πλούσιο και λιπαρό στο στόμα, με δροσερή οξύτητα και επίγευση που διαρκεί, ικανό για παλαίωση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Old Vines from Patagonia Semillon
    Old Vines from Patagonia Semillon 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Semillon, 13% alc.
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ένα εξαιρετικό Semillon από παλιά αυτόριζα αμπέλια φυτεμένα στα τέλη του 1960 στα αργιλώδη εδάφη του Rio Negro της Παταγονίας, με φυσικές χαμηλές αποδόσεις. Το αποτέλεσμα είναι ένα κοφτερό και ταυτόχρονα πλούσιο Semillon που μπορεί κανείς να το ευχαριστηθεί τώρα ή αρκετά χρόνια αργότερα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Μεγα Σπήλαιο Cuvee III - Λευκό
    Μεγα Σπήλαιο Cuvee III - Λευκό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά
    Βαθμολογία:
    77%
    Ειδική Τιμή 9,61 € Κανονική τιμή 11,30 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Δύο σπουδαίες ποικιλίες του ελληνικού αμπελώνα συνδυάζονται με το πιο δημοφιλές διεθνές λευκό σταφύλι σε ένα ιδιαίτερα απολαυστικό κρασί. H Μαλαγουζιά και το Ασύρτικο ζυμώνουν σε μικρές δεξαμενές και ωριμάζουν για τρεις μήνες με τις οινολάσπες, ενώ το Chardonnay ζύμωσε σε βαρέλια 300 lt όπου και ωρίμασε για 4 μήνες αποκτώντας πλούσιο και λιπαρό χαρακτήρα. Τα αμπέλια που βρίσκονται στις πανέμορφες πλαγιές της Αιγιαλείας σε υψηλό υψόμετρο προικίζουν το κρασί με δροσερή οξύτητα και εκφραστικά αρώματα.
  5. Αμπέλου Φως - Μοσχάτο
    Αμπέλου Φως - Μοσχάτο 2022
     
    Ημίξηρος, Ήπιος, Λευκός, Moscato, Μοσχάτο Λευκό, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Ειδική Τιμή 5,36 € Κανονική τιμή 6,30 €
    Ευχάριστο, αρωματικό, ελαφρύ και ημίξηρο λευκό κρασί, ικανό να μας ανεβάσει την διάθεση, όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις εποχές του χρόνου. Με φανταστική σχέση τιμής ποιότητας είναι ιδανικό κρασί για πάρτι αλλά και για το καθημερινό τραπέζι. Συνοδεύει ελαφριά φαγητά, μεζεδάκια αλλά και φρούτα.
  6. Enotria Λευκός
    Enotria Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Βηλάνα
    Βαθμολογία:
    83%
    Η κλασική Κρητική Βηλάνα «μπουστάρεται» αρωματικά με ένα 20% Sauvignon Blanc στην λευκή Enotria του Δουλουφάκη, δίνοντας ένα value for money κρασί με ήπια αρώματα εσπεριδοειδών και πράσινων φρούτων σε συνδυασμό δροσιστική οξύτητα. Το χαρμάνι των δυο ποικιλιών δένει πολύ όμορφα και η τιμή του κρασιού το συνιστά εξαιρετική λύση για το καθημερινό τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  7. Amore di Amanti Prosecco DOCG
    Amore di Amanti Prosecco DOCG
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Glera, Πιείτε το τώρα
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ελαφρύ και δροσιστικό Ιταλικό αφρώδες με εκπληκτική σχέση τιμής ποιότητας. Ευχάριστα αρώματα γεμάτα φρεσκάδα, χαμηλό αλκοόλ και παιχνιδιάρικες φυσαλίδες σε ένα άκρως εξωστρεφές κρασί ιδανικό για απεριτίφ σε όλες τις περιστάσεις. Από ένα τρυφερό τετ α τετ μέχρι ένα πάρτι με πολύ κόσμο.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Dafnios Λευκός
    Dafnios Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, 13,5% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Κίτρινο στα όρια του χρυσού, ενώ η μύτη είναι πλήρως εξελιγμένη αρωματικά, με ώριμο φρουτώδη χαρακτήρα που θυμίζει μαρμελάδα λεμόνι, περγαμόντο και τροπικές νύξεις mango. Σε δεύτερο πλάνο προβάλλουν αρκετές βοτανικές νύξεις που φέρνουν στο μυαλό χαμομήλι, τσάι και ίσως κάποια άνθη γιασεμιού και φυτικότητα. Ξηρό στο στόμα, με την οξύτητα να ισορροπεί ιδανικά τη λιπαρότητα και το πάχος του κρασιού και την επίγευση να εντυπωσιάζει με την διάρκεια της και την πλούσια αίσθηση που αφήνει στο στόμα. Ένα πραγματικός οινικός θησαυρός με κορυφαία σχέση ποιότητας τιμής.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Deus
    Deus
     
    Ημίγλυκος, Ημιαφρώδης, Λευκός, Μοσχάτο Ρίου, 8% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Ένα ημίγλυκο και ημιαφρώδες λευκό κρασί από Μοσχάτο Ρίου, μία ιδιαίτερα αρωματική ποικιλία που έχει προικίσει το κρασί με άφθονα αρώματα φρούτων και λουλουδιών. Το χαμηλό αλκοόλ και ευχάριστη γλυκύτητα υπόσχονται να μην αφήσουν κανένα ασυγκίνητο. Μπορεί να καταναλωθεί ως επιδόρπιο μόνο του, να συνοδεύσει φρουτοσαλάτες ή ελαφριά γλυκά κρεμώδη.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Synastry Chardonnay OAK
    Synastry Chardonnay OAK 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Βαθμολογία:
    90%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    To δημοφιλές Chardonnay σε μία δροσερή, φρουτένια και όμορφα βαρελάτη έκφραση από την Νεμέα με φανταστική σχέση τιμής ποιότητας. Ζουμερή γεύση, λιπαρότητα και διακριτικά στοιχεία δρυός σε ένα κρασί που μπορεί να σταθεί με την ίδια ευκολία τόσο στο καθημερινό τραπέζι όσο και στην πιο ‘special’ περίσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  11. Ιριδα - Chardonnay
    Ιριδα - Chardonnay 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    80%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Λαμπερό ανοιχτό λεμονοπράσινο χρώμα. Στο άρωμα του ξεχωρίζουν τα πυρηνόκαρπα και τα τροπικά φρούτα όπως το ροδάκινο και ο ανανάς που συμπληρώνονται από όμορφες νότες μελιού. Στην γεύση είναι δροσιστικό με αισθητή οξύτητα, βερικοκένιες νότες και ευχάριστο τελείωμα. Ένα κρασί που άνετα το πίνουμε και σαν απεριτίφ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Αμπέλου Φως - Λευκό
    Αμπέλου Φως - Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    85%
    Οι δύο πιο πολυφυτεμένες λευκές ποικιλίες της Πελοποννήσου ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα κρασί με εξαιρετική σχέση τιμής ποιότητας. Οι Αμπελώνες Ζαχαριά, ‘εκμεταλλεύονται’ τον ευχάριστο αρωματικό χαρακτήρα του Μοσχοφίλερου με την ένταση του Ροδίτη, δημιουργώντας ένα κρασί που μπορεί να πάρει άνετα θέση στον καθημερινό μας τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  13. Άσπρος Λαγός Βιδιανό
    Άσπρος Λαγός Βιδιανό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Βιδιανό, 14% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Πολύ ωραίο χρυσαφί χρώμα, με κιτρινοπράσινες ανταύγειες. Πολύπλοκα αρώματα πυρηνόκαρπων και τροπικών φρούτων, λευκών λουλουδιών και βοτάνων σε φόντο βανίλιας, βουτύρου και ξηρών καρπών. Πλούσια γεύση η οποία με λίγη ακόμα παλαίωση στη φιάλη παίρνει ελαιώδη χαρακτηριστικά, αναπτύσσει ένα πυκνό βερικοκένιο χαρακτήρα που μοσχομυρίζει υψηλή κλάση. Στη γεύση του κρασιού διακρίνεται και ένα σαγηνευτικό υπόβαθρο ορυκτών. Επίγευση μακράς διαρκείας, απολαυστική και σε τόνους βερίκοκου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Λευκό
    Κτήμα Μέγα Σπήλαιο Λευκό 2019
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Λαγόρθι, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    84%
    Ειδική Τιμή 12,16 € Κανονική τιμή 14,30 €
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Το χρώμα του είναι ανοιχτό λεμονί. Το άρωμα του είναι γεμάτο ζωντάνια με φρέσκα πράσινα φρούτα όπως το μήλο και το αχλάδι, εσπεριδοειδή, ροδάκινο αλλά και αιθέριες νότες λευκών λουλουδιών. Στο στόμα είναι σχετικά πλούσιο με οξύτητα που χαρίζει απίστευτη φρεσκάδα, οι γεύσεις των φρούτων κυριαρχούν, κάποιες απαλές νότες βανίλιας κάνουν την εμφάνιση τους ενώ η επίγευση του είναι μακρά.
  15. Κτήμα Άλφα - Μαλαγουζιά
    Κτήμα Άλφα - Μαλαγουζιά 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    87%
    Τριπλοί Πόντοι Επιβράβευσης έως 31/3
    Δεύτερο σε πωλήσεις κρασί του 2020 και Πρώτο του 2019! Μια από τις καλύτερες Μαλαγουζιές, σταθερά στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων του House of Wine. Η Μαλαγουζιά του κτήματος Άλφα χάρη στην εξαιρετική ισορροπία της και τα απολαυστικά της αρώματα είναι μια εξαιρετική επιλογή τόσο για κρασί φαγητού όσο και για να το απολαύσετε μόνο του σαν απεριτίφ.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί