Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 151-165 από 615

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. /
    Pinot Grigio Santa Margherita 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Pinot Gris/Pinot Grigio, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    85%
    Η ποικιλία που κατέκτησε ολόκληρο τον πλανήτη χάρη στη μοναδική ικανότητα των Ιταλών να προωθούν κάθε προϊόν τους με μοναδικό τρόπο. Από τις απολήξεις των Άλπεων στην περιοχή Alto Adige της Βόρειας Ιταλίας, το Pinot Grigio της Santa Margherita είναι ένα τραγανό, ελαφρύ, κομψό κρασί και ένα από τα πιο γνωστά ιταλικά brands που ανεβάζουν το προφίλ της ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  2. Κτήμα Δύο Φίλοι - Gewurztraminer
    Κτήμα Δύο Φίλοι - Gewurztraminer 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    82%
    Αρωματικό, δροσιστικό και φρέσκο, η λευκή ετικέτα του οινοποιείο "Δύο Φίλοι" είναι ένα από τα πιο ευχάριστα κρασιά που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά. Με όμορφη οξύτητα και μεγάλη διάρκεια στο στόμα, έχει από καιρό πάρει τη θέση του ανάμεσα στα δημοφιλή λευκά του Βορειο-Ελλαδίτικου αμπελώνα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  3. Παπαγιαννάκος - Σαββατιανό Παλαιά Κλήματα
    Παπαγιαννάκος - Σαββατιανό Παλαιά Κλήματα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    85%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Φίνος φρουτώδης χαρακτήρας και δροσιστικά επίπεδα οξύτητας σε ένα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο Σαββατιανό από το κτήμα Παπαγιαννάκου. Ο Βασίλης Παπαγιαννάκος υπηρετεί για χρόνια με μεγάλο σεβασμό τη κλασσική ποικιλία του Αττικού αμπελώνα, στοχεύοντας και επιτυγχάνοντας φυσικά την αλλαγή του προφίλ της. Ξεχάστε καμιά φιάλη στο κελάρι σας για μια πενταετία και δεν θα πιστεύετε την εξέλιξη του στο χρόνο…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  4. Φαιά Γη
    Φαιά Γη 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    90%
    Το νέο  λευκό single vineyard από το αμπελοτόπι ‘‘Φαιά Γη’’ του κτήματος Μπουτάρη στη Μαντινεία. Ένα πολύ ιδιαίτερο κρασί που ανήκει στην αναδυόμενη κατηγορία των γκρι κρασιών, καθώς το χαρακτηρίζει το υπόλευκο–γκρι χρώμα του. Παραγωγή σε περιορισμένο αριθμό φιαλών.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Μελισσόπετρα
    Μελισσόπετρα 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Gewurztraminer, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Μια φινετσάτη καλλονή από την Αλσατία εγκαταστάθηκε στην καταπράσινη ορεινή Αρκαδία. Ένα κομψό λευκό κρασί με πανέμορφα αρώματα τριαντάφυλλου και περγαμόντου, εξωτικό προφίλ και όμορφη οξύτητα. Όσοι αγαπούν τα αρωματικά κρασιά θα λατρέψουν τη Μελισσόπετρα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Μπουτάρης - Μοσχοφίλερο Cuvee Speciale
    Μπουτάρης - Μοσχοφίλερο Cuvee Speciale 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 11% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Το Μοσχοφίλερο Μπουτάρη Cuvee Speciale, παράχθηκε από διαλεκτά σταφύλια παλαιών κλημάτων ηλικίας 49 ετών ενός ιδιόκτητου αμπελότοπου που βρίσκεται στη ζώνη της Μαντινείας. Είναι ένα κρασί που συγκεντρώνει έντονα τα βασικά χαρακτηριστικά του Μοσχοφίλερου, όπως οι ανθώδεις και φρουτώδεις νότες στο άρωμα, η φρεσκάδα και η αρμονία στη γεύση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Μοσχοφίλερο Boutari Naturally
    Μοσχοφίλερο Boutari Naturally 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Από την σειρά των κρασιών χωρίς θειώδες της Μπουτάρης, δεν θα μπορούσε να λείπει ένα Μοσχοφίλερο από την Μαντινεία. Επιλέγονται σταφύλια από παλαιά κλίματα του ιδιόκτητου αμπελώνα, η οινοποίηση πραγματοποιείται χωρίς την προσθήκη θειώθους και το κρασί ωριμάζει για 6 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Μία πολύ όμορφη έκφραση του Μοσχοφίλερου που γοητεύει με την εξωστρέφεια και την ωριμότητα του φρούτου.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Άκρες - Λευκός
    Άκρες - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ζυμωμένο σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Σύντομη προζυμωτική εκχύλιση, σύντομη ωρίμανση πάνω στις φίνες οινολάσπες. Φρέσκα άνθη, νότες φλούδας λεμονιού, τραγανή οξύτητα, αρωματική ένταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  9. Μπουτάρης - Sauvignon Blanc
    Μπουτάρης - Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc
    H ποικιλία Sauvignon Blanc έχει εγκλιματιστεί στο ελληνικό περιβάλλον με τη φροντίδα, τη γνώση και την εμπειρία των αμπελουργών μας. Στα ορεινά της Μακεδονικής γης, σε υψόμετρο άνω των 600 μέτρων ευνοείται από το ηπειρωτικό κλίμα, ωριμάζει αργά και δίνει σταφύλια με έντονα αρώματα, πλούσια σε γευστικά συστατικά.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  10. Μπουτάρης - Σαντορίνη
    Μπουτάρης - Σαντορίνη 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    70%
    H Σαντορίνη Μπουτάρη είναι ένα κρασί που ανέδειξε όχι μόνο τον σαντορινιό αμπελώνα παγκοσμίως αλλά και μία από τις ευγενέστερες λευκές ποικιλίες οιναμπέλου της Μεσογείου, το Ασύρτικο. Ένα κρασί με ιδιαίτερη μεταλλικότητα, και εσπεριδοειδή χαρακτήρα που εκφράζει στο έπακρο το χαρακτήρα της ποικιλίας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Scalarea λευκό
    Scalarea λευκό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Αθήρι, Βιδιανό, Πιείτε το τώρα
    Το πιο πολυσυζητημένο πια σταφύλι του κρητικού αμπελώνα, το Βιδιανό, συναντά το Αιγαιοπελαγίτικο Αθήρι, σε ένα ελκυστικό κρασί με γοητευτικό φρουτώδες άρωμα και ζωντάνια, ικανό να σταθεί δίπλα σε όλα τα πιάτα της ελληνικής κουζίνας που βασίζονται στα θαλασσινά, τα λαχανικά και τα λευκά κρέατα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  12. Φανταξομέτοχο
    Φανταξομέτοχο 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Βηλάνα, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    60%
    Ειδική Τιμή 11,05 € Κανονική τιμή 13,00 €
    Ευχάριστος και ευκολόπιοτος συνδυασμός του Ασύρτικου και του Chardonnay που έχουν χαρίσει στο χαρμάνι τα όμορφα χαρακτηριστικά που τους προίκισε ο κρητικός αμπελώνας. Φρεσκάδα, λιπαρότητα και φρουτώδες προφίλ σε ένα κρασί με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας.
  13. Παπαγιαννάκος - Ρετσίνα
    Παπαγιαννάκος - Ρετσίνα 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Σαββατιανό, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Η επιστροφή του πλέον παραδοσιακού οίνου του Ελληνικού αμπελώνα, έχει τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή που έχει δημιουργηθεί στο μυαλό μας. Σύγχρονη καθαρή οινοποίηση, υψηλής ποιότητας φρούτο, εξαιρετική ισορροπία στο στόμα και στο ποτήρι σας έρχεται ένα μοντέρνος εκπρόσωπος της νέας γενιάς της δημοφιλούς ρετσίνας που έχει ταυτιστεί με την οινοποιητική μας παράδοση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  14. Καλλίστη Reserve
    Καλλίστη Reserve 2020
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 13.5% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Κλασσική και αυθεντική ετικέτα βαρελάτης Σαντορίνης, αδιαμφισβήτητη πρωτοπόρος της συγκεκριμένης - και πλέον ιδιαίτερα δημοφιλούς - κατηγορίας. Η ζύμωση σε δρύινο βαρέλι δίνει στα διακριτικά μεταλλικά και λεμονάτα αρώματα του Ασύρτικου μία πιο καβουρντισμένη και καπνιστή αρωματική διάσταση.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Σημείο Στίξης - Λευκός
    Σημείο Στίξης - Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Gewurztraminer, Riesling, Μοσχοφίλερο, 11.5% alc.
    Βαθμολογία:
    75%
    Τέσσερις ποικιλίες Μοσχοφίλερο, Riesling, Chardonnay και Gewürztraminer με προέλευση από την Πελοπόννησο, δημιουργούν ένα ξεχωριστό, ζωηρό και φρέσκο blend μεγάλης αρωματικής έντασης και υψηλής οξύτητας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί