Λευκά Κρασιά

Προβολή ως Λίστα Πλέγμα

Στοιχεία 46-60 από 616

Φθίνουσα ταξινόμηση
  1. Ντεμπίνα κλασσική
    Ντεμπίνα κλασσική 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ντεμπίνα, Πιείτε το τώρα
    Βαθμολογία:
    85%
    Ειδική Τιμή 7,91 € Κανονική τιμή 9,30 €
    Η Ζίτσα είναι μία ‘ταπεινή’ ζώνη ΠΟΠ, που δίνει ‘τίμια’ λευκά κρασιά από την Ηπειρώτικη ποικιλία Ντεμπίνα. Εδώ το πιο κλασικό κρασί από τον συνεταιρισμό της Ζίτσας, που αποτελεί το πρώτο παραγωγό της περιοχής, με πορεία συνεχώς ανοδική και εντυπωσιακή ως προς την ποιότητας των κρασιών. Ελαφρύ, δροσερό, ευκολόπιοτο κρασί με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας, που μας επιτρέπει να το απολαμβάνουμε καθημερινά.
  2. Φολόη
    Φολόη 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Ροδίτης, Πιείτε το τώρα, 12.6% alc.
    Βαθμολογία:
    81%
    Πολυβραβευμένο λευκό κρασί που ξεχωρίζει για την όμορφη απλότητά του. Πεντακάθαρα αρώματα, πλούσια οξύτητα και όμορφη διάρκεια συνθέτουν μία οινική πρόταση που συνδυάζει τέλεια λεπτές και ευχάριστες γεύσεις.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  3. Άρωμα Λόφου - Λευκό
    Άρωμα Λόφου - Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Μαλαγουζιά, Μοσχοφίλερο, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    74%
    Ειδική Τιμή 7,99 € Κανονική τιμή 9,40 €
    Το Μοσχοφίλερο, ο Ροδίτης και το Chardonnay ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας χαρίζουν ένα ευχάριστο και φρουτώδες κρασί, με πολύ καλή σχέση τιμής ποιότητας, ιδανικό για το καθημερινό μας τραπέζι και για περιστάσεις που απαιτούν εκτός από ποιότητα και ποσότητα!
  4. Κτήμα ΑΛΦΑ - Chardonnay
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Chardonnay 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    86%
    Ένα από τα καλύτερα και πιο φινετσάτα βαρελάτα λευκά της αγοράς. Το γεγονός ότι το Κτήμα Άλφα μας δίνει άλλο ένα ποιοτικό και ταυτόχρονα απολαυστικό κρασί δεν αποτελεί έκπληξη. Το Άλφα Chardonnay είναι κρασί φαγητού, και διαθέτει το βάθος και την πολυπλοκότητα που απαιτείται για να σταθεί δίπλα ακόμα και στα πιο απαιτητικά πιάτα στο τραπέζι.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  5. Συμεωνίδη - Μαλαγουζιά
    Συμεωνίδη - Μαλαγουζιά 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μαλαγουζιά, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Μια εξαιρετική μονοποικιλιακή οινοποίηση της Μαλαγουζιάς από επιλεγμένα σταφύλια. Χρώμα καθαρό κιτρινοπράσινο, αρώματα καλοκαιρινών φρούτων, πολύ καλή οξύτητα και μακρά επίγευση συνοδεύει άριστα θαλασσινά αλλά πίνεται και κρύο σε ποτήρι με πλατό τυριών μέτριας έντασης.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  6. Κτήμα Θεοδωρακάκου Περίβλεπτος Λευκός
    Περίβλεπτος Λευκός 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Μονεμβασιά, Πιείτε το τώρα, 12% alc.
    Βαθμολογία:
    73%
    Η απόλυτη φρεσκάδα στο ποτήρι σας. Δεν είναι τόσο η αρωματική ένταση που θα σας συνεπάρει, αλλά αυτή η ‘καθαρότητα’ φρούτου που θα ‘ανιχνεύσετε’. Νότες εσπεριδοειδών που θυμίζουν, νεράντζι, μανταρίνι και αιθέρια έλαια από φλούδες πορτοκαλιού, μαζί με κάποιες πιο ώριμες νότες από μπανάνα, ώριμο αχλάδι και νύξεις από λευκόσαρκα φρούτα. Μια μύτη που δεν μαγεύει τόσο με την πολυπλοκότητα της, αλλά με την αμεσότητα του χαρακτήρα της. Στο στόμα η οξύτητα είναι αρκούντως δροσιστική, παρά τις συνολικά χαμηλές, σε οξύτητα, “επιδόσεις” της ποικιλίας, ενώ το κρασί διαθέτει κατά το τελείωμα του μια ελαφρώς πικρή επίγευση, που θα λέγαμε ότι “θα ανοίξει την όρεξη σας” να πιείτε παραπάνω.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  7. Συμεωνίδη - Chardonnay
    Συμεωνίδη - Chardonnay 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay
    Βαθμολογία:
    60%
    Πρασινοκίτρινες κρυσταλλικές θεϊκές αποχρώσεις. Εύγευστο και ισορροπημένο. Εξαιρετικό λεπτό άρωμα μπανάνας, λεμονιού και ανανά. Ευχάριστη οξύτητα και επίγευση που εντυπωσιάζει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  8. Abyss
    Abyss 2021
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Ασύρτικο, Κρατήστε το 2-3 χρόνια
    Σύνθετο βαρελάτο Ασύρτικο από αμπελώνες σε υψηλό υψόμετρο στην Αργολίδα! Μία έκφραση του Ασύρτικου που εστιάζει στον πλούτο, την ένταση και την διάρκεια καθώς έχει ωριμάσει σε δρύινα γαλλικά και αμερικάνικα βαρέλια για 8 μήνες. Ένα γαστρονομικό κρασί που έχει την δομή να απογειώσει πολλά λιπαρά και πληθωρικά πιάτα, είτε βασίζονται στο ψάρι είτε στο κρέας.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  9. Notes White
    Notes White 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Τσαούσι, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Το Gentilini, το δημοφιλές οινοποιείο από την Κεφαλονιά, κάνει ένα διάλειμμα από την μεγάλη του «αδυναμία», τη Ρομπόλα, για να μας δώσει ένα κοσμοπολιτικό αλλά ταυτόχρονα καθημερινό και ευέλικτο λευκό κρασί. Το Τσαούσι και το Sauvignon Blanc, συναντιούνται στο ίδιο χαρμάνι και μας χαρίζουν το δροσιστικό και αρωματικό αποτέλεσμα της «συνεργασίας» τους. Αν δεν το έχετε δοκιμάσει ακόμα, αξίζει να το κάνετε άμεσα!
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  10. Coma Berenices
    Coma Berenices 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Viognier, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    79%
    Ευγενές λευκό κρασί που φέρνει στο ποτήρι μας ένα κομψό βαρελάτο Viognier, κατά τα Γαλλικά πρότυπα. Είναι δροσερό, με όμορφη οξύτητα και πλούσια αρώματα εξωτικών φρούτων που παιχνιδίζουν όμορφα με τις πικάντικες αρωματικές νότες που δίνει το βαρέλι. Κρασί περιορισμένης παραγωγής που εντυπωσιάζει.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  11. Χρυσάμπελο Λευκό
    Χρυσάμπελο Λευκό 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Chardonnay, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Πλούσιο και εκφραστικό βαρελάτο λευκό από Chardonnay που θα ικανοποιήσει τους φαν του συγκεκριμένου τύπου κρασιού. Είναι πληθωρικό αρωματικά, παχύ και γενναιόδωρο στο στόμα, με σωστή οξύτητα και καλή διάρκεια.
    Κέρδος στο κιβώτιο 10%
  12. Ηλιοστάλαχτος - Λευκός
    Ηλιοστάλαχτος - Λευκός 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Ασύρτικο, Πιείτε το τώρα, 12.5% alc.
    Βαθμολογία:
    83%
    Ειδική Τιμή 7,40 € Κανονική τιμή 8,70 €
    Φρέσκο, ευχάριστο και δροσιστικό, ο Ηλιοστάλαχτος είναι ένα κρασί με μεγάλες δυνατότητες γευστικών συνδυασμών αλλά και απόλαυσης.
  13. Κτήμα ΑΛΦΑ - Sauvignon Blanc
    Κτήμα ΑΛΦΑ - Sauvignon Blanc 2023
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Πιείτε το τώρα, 13% alc.
    Βαθμολογία:
    84%
    Ένα από τα απόλυτα λευκά best-sellers της Ελληνικής αγοράς - και όχι άδικα… Το λευκό Κτήμα Άλφα αποτυπώνει μία μοναδική πλευρά της προσωπικότητας του Sauvignon Blanc, με στυλ που ισορροπεί ανάμεσα στον παλιό και το νέο κόσμο, αισθησιακά αρώματα σε μύτη και στόμα, και τέλεια οξύτητα. Το λευκό Κτήμα Άλφα είναι ένα κρασί που εξαντλείται γρήγορα από την αγορά γιατί οι φανατικοί του φίλοι δεν μπορούν να φανταστούν την ζωή τους (και την καλοπέρασή τους) χωρίς αυτό…
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  14. Old Vines from Patagonia Semillon
    Old Vines from Patagonia Semillon 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Semillon, 13% alc.
    Ένα εξαιρετικό Semillon από παλιά αυτόριζα αμπέλια φυτεμένα στα τέλη του 1960 στα αργιλώδη εδάφη του Rio Negro της Παταγονίας, με φυσικές χαμηλές αποδόσεις. Το αποτέλεσμα είναι ένα κοφτερό και ταυτόχρονα πλούσιο Semillon που μπορεί κανείς να το ευχαριστηθεί τώρα ή αρκετά χρόνια αργότερα.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
  15. Monarch Λευκό
    Monarch Λευκό 2022
     
    Ξηρός, Ήπιος, Λευκός, Sauvignon Blanc, Κρατήστε το 2-3 χρόνια, 13.2% alc.
    Βαθμολογία:
    80%
    Μέχρι το Πάσχα ΤΡΙΠΛΟΙ πόντοι
    Αν θα έπρεπε να διαλέξουμε μία μόνο περιοχή της Ελλάδας όπου μεγαλουργεί το Sauvignon Blanc, αυτό θα ήταν σίγουρα το Αμύνταιο και η απόδειξη θα ήταν αυτή η εξαιρετική έκφραση της ποικιλίας που μας φέρνει στο μυαλό τα εξαιρετικά Sauvignon του Λίγηρα. Φρεσκάδα, ένταση, φινέτσα και ακαταμάχητα αρώματα και γεύσεις που κερδίζουν τις εντυπώσεις αμέσως.
    Κέρδος στο κιβώτιο 8%
ανά σελίδα

Best Sellers στην κατηγορία Κρασί