|
Για να εξασφαλίσετε την λήψη των e-mails, παρακαλούμε προσθέστε
το info@houseofwine.gr στον κατάλογο των διευθύνσεών
σας |
|
|
Τεύχος 49ο, Οκτώβριος 2013
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Δοκιμάζουμει για εσάς τα
κρασιά που σας προτείνουμε, και αναλύουμε τις γεύσεις,
τα αρώματα του καθ' ενός μέσα από πρωτότυπα
videos |
|
Δίπλα από τον τίτλο πολλών κρασιών θα βρείτε την
εικόνα της κάμερας. Που σημαίνει ότι για το συγκεκριμένο
κρασί υπάρχει video γευσιγνωσίας. |
Δείτε όλα τα Videos των γευστικών δοκιμών
των κρασιών μας |
|
|
|
Τα 1000+
κρασιά μας βρίσκονται κοντά σας κάθε στιγμή, στο
δρόμο, στο ταξίδι, στο εστιατόριο, με το πρόγραμμα "Εν
κινήσει" του House of Wine για το
iPhone και το iPad! Παρέχεται σε όλους, ΔΩΡΕΑΝ,
και μπορείτε να μάθετε περισσότερα, ή να to "κατεβάσετε"
από το iTunes της Apple! |
Κατεβάστε το από το Apple Store ΔΩΡΕΑΝ!
|
|
|
Απαντάμε στις ερωτήσεις σας - σε
όποια ερώτηση έχει σχέση με το κρασί και οτιδήποτε
γύρω από αυτό. Απαντάμε στις απορίες σας σχετικά
με τα πάντα: από το σταφύλι, την ποικιλία, το φύτεμά
του, τον τρύγο, την παλαίωση, την ιστορία, μέχρι
τι κρασί ταιριάζει με το δείπνο που ετοιμάζετε.
Ρωτήστε μας για ότι σας ενδιαφέρει, - Θα σας απαντήσουμε
προσωπικά, στο email που θα μας
δώσετε, και η απάντησή μας, μαζί με την ερώτησή
σας - ανώνυμη -, θα εμφανιστεί στην αντίστοιχη κατηγορία
των ερωτήσεων-απαντήσεων του House of Wine.
|
|
|
Όλες οι εντός Αττικής
παραγγελίες που υπερβαίνουν τα 60 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου
του ΦΠΑ), μπορούν να παραδοθούν μέσα σε
μια προθεσμία 5 ημερών χωρίς κόστος μεταφορικών.
Που σημαίνει ότι, αν συγκεντρώσετε τις παραγγελίες
σας, θα επωφεληθείτε τα μεταφορικά. Και που σημαίνει
επίσης, ότι θα παραλάβετε την παραγγελία σας
το αργότερο μέσα σε 5 ημέρες. Γιατί,
ανάλογα με τα δρομολόγιά μας, μπορεί να
την παραλάβετε πολύ νωρίτερα. Εκτός
Αττικής επίσης μειώθηκαν δραστικά οι τιμές
των μεταφορικών. Δείτε τις μειώσεις την
ώρα της παραγγελίας.
|
|
Βρείτε μας στο
Twitter
και στο
Facebook |
Τώρα
θα μας βρείτε ΚΑΙ στο Facebook και μπορείτε να μας
ακολουθήσετε στο Twitter. Έτσι, το Ηouse
of Wine θα είναι πάντα κοντά σας με προτάσεις,
προσφορές και πληροφόρηση |
|
|
House of Wine Club: Ένα
Wine Club διαφορετικό απ' ότι μέχρι σήμερα γνωρίσατε...
Εμείς το λέμε -χάριν συντομίας- HOW Club...
και είναι αλήθεια ότι απαντά σε όλα σχεδόν τα
HOW
των ελλήνων οινοφίλων.
|
Tο
How CLUB αποτελεί μια ζωντανή
και δραστήρια ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ οινόφιλων,
ένα πραγματικό «σπίτι του κρασιού», όπου
στους φιλόξενους χώρους του οι φίλοι του κρασιού
θα βρίσκουν άρθρα σχετικά με το κρασί,
νέα για το κρασί από όλο τον κόσμο, προτάσεις
βιβλίων, γευσιγνωστικές εκδηλώσεις,
και πολλά άλλα που θα διαβάσετε στην ειδική ενότητα |
|
Ο
Σύμβουλος Οίνου του House of Wine
Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS
γράφει, σχολιάζει, αναλύει, προτείνει μέσα
από τα άρθρα του, |
αλλά και δοκιμάζει και κρίνει
τα κρασιά που σας προτείνουμε. |
|
Γνωρίστε το How CLUB...
|
|
|
Κάτω
από την διεύθυνση του ειδικού στην Μπύρα
Νικολά Ραδίση το
Beer Point σας πληροφορεί
με άρθρα, ειδήσειςό |
κλπ
για ότι σχετικό με την μπύρα. |
Επισκεφθείτε
το Beer Point |
|
|
Οι προσφορές
μας θα ικανοποιήσουν κάθε οινόφιλο
Δείτε τις προτάσεις μας για τα κρασιά της εβδομάδας,
τα νέα μας προϊόντα και τα Best Sellers του House
of Wine
Δείτε επίσης τις
Προσφορές της Εβδομάδας, όπου θα βρείτε κάθε
εβδομάδα εξαιρετικά κρασιά σε προσφορά. |
|
Διαβάστε στο
House of Wine άρθρα που
ασφαλώς θα ενδιαφέρουν τους φίλους του οίνου.
|
ΟΙΝΟλόγιο
Το House of Wine και οι συνεργάτες του σας ταξιδεύουν
με τα άρθρα τους στον κόσμο του κρασιού |
Τα νέα και εκδηλώσεις του Club
Όλα τα νέα του House of Wine. Ενημερωθείτε
για ότι οργανώνουμε για τα μέλη μας στα πλαίσια
του House of Wine Club
|
Beer Point
Ο Νικολά Ραδίσης μας μιλάει για τον υπέροχο
κόσμο της μπύρας |
Τα εν Οίκω... εν δήμω
Θέματα, προτάσεις, ανακοινώσεις, σχόλια, απόψεις,
διατυπωμένα ελεύθερα και αδέσμευτα. |
Οι καλεσμένοι μας γράφουν
Άρθρα από σημαντικούς οινογνώστες αλλά και
φίλους του κρασιού που το houseofwine.gr έχει
την χαρά να φιλοξενεί
|
|
Τα πρόσφατα νέα του Κρασιού στην Ελλάδα,
ειδήσεις, εκδηλώσεις, εκθέσεις, και οι σημαντικότερες
εξελίξεις στον χώρο του Οίνου από όλο τον κόσμο
..
|
|
Εκδηλώσεις Τέχνης και καλλιτεχνικά γεγονότα
στα οποία το House of Wine είναι Χορηγός ..
|
|
Για γραπτή επικοινωνία,
συμπληρώστε την
Φόρμα Επικοινωνίας
Για οποιοδήποτε θέμα, μπορείτε να επικοινωνήστε
μαζί μας στα παρακάτω τηλέφωνα:
- Τηλεφωνικό
Κέντρο: 801-111-WINE(9463)
(αστική χρέωση από όλη την Ελλάδα)
- Τηλεφωνικό Κέντρο: 210-6773315
(για κλήση από κινητό ή σταθερό)
- Fax: 210-6743208
Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί Δευτέρα έως
Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 18:00.
|
|
Όταν επισκέπτεσθε
τις ιστοσελίδες μας, μπορείτε οποτεδήποτε
να ψήστες. |
|
χρησιμοποιήσετε το
Live help,
και να πάρετε βοήθεια μέσω
Chat
με το συνεργάτη μας που θα βρίσκεται
online.
Και όπως θα διαπιστώσετε, τις εργάσιμες ημέρες και
ώρες, πάντοτε ένας συνεργάτης μας είναι Online. |
|
Ενημερώστε την
διεύθυνση email σας, τις διευθύνσεις αποστολής
προϊόντων, δείτε την κατάσταση των παραγγελιών σας,
τις προηγούμενες παραγγελίες σας... όλα μέσα από
τον Λογαριασμό σας, αφού πρώτα
συνδεθείτε με το
House of Wine..
Αν δεν έχετε λογαριασμό στο House
of Wine, μπορείτε να αποκτήσετε
εδώ. |
|
|
Newsletter Ιανουαρίου 2013 |
Newsletter Φεβρουαρίου 2013 |
Newsletter Μαρτίου 2013 |
Newsletter Απριλίου 2013 |
Newsletter Μαίου 2013 |
Newsletter Ιουνίου 2013 |
Newsletter Ιουλίου 2013 |
Newsletter
Αυγούστου 2013 |
Newsletter Σεπτεμβρίου 2013 |
|
|
Κάθε
εβδομάδα, 30-60 ετικέτες κρασιών, μπύρας κλπ
βρίσκονται σε προσφορά! Κάθε εβδομάδα,
διαφορετικά, εκλεκτά κρασιά!
Δείτε τις προσφορές μας!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Είμαστε πια στην καρδιά του Φθινοπώρου, και τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές έξω ο ήλιος καίει, οι θερμοκρασία βρίσκεται στους 29ο και οι παραλίες είναι γεμάτες! Ζέστη - δροσιά, δροσιά - ζέστη, αλλά... αυτό είναι το Φθινόπωρο!
Πως επηρεάζει αυτή η εναλλαγή τις συνήθειές μας... και εννοούμε βέβαια τις δικές μας συνήθειες, των φίλων του κρασιού και της μπύρας κυρίως; Σίγουρα τα ερυθρά επανέρχονται στο προσκήνιο, τα λευκά κρατούν σταθερά τη θέση τους, και οι μπύρες εξακολουθούν να πίνονται κρύες για να δροσίζουν. Αλλά ...ποιά ερυθρά; Όχι βέβαια τα γεμάτα, τανικά, σωματώδη ερυθρά, αλλά τα ελαφρά, φρουτώδη, που μπορείτε να τα πιείτε και δροσερά.
Ναι, υπάρχουν φθινοπωρινά κρασιά... όπως υπάρχουν χειμωνιάτικα, καλοκαιρινά, ανοιξιάτικα. Αυτά σας προτείνουμε για τις μέρες που έρχονται, μέχρι τα κρύα να "σφίξουν" και τα "σκληρά" ερυθρά να κυριαρχήσουν στο τραπέζι μας... Αλλά και μπύρες για την εποχή, δυο θαυμάσια Σαββατιανά του Παπαγιαννάκου, Τσέλεπο και Σκούρα, μια εξαιρετική γευσιγνωσία παλαιωμένων λευκών και ενδιαφέροντα άρθρα περιλαμβάνονται σε αυτό το τεύχος του Οκτωβρίου...
Σας ευχόμαστε καλό μήνα, και …στην υγειά σας!
House of Wine
|
|
|
Το Φθινόπωρο είναι εδώ! |
|
|
|
|
|
Με το Φθινόπωρο σαν προπομπό του Χειμώνα, θα πρέπει -μετά την καλοκαιρινή "αποχή" για τους περισσότερους- να αρχίσουμε να ξαναβλέπουμε τα ερυθρά κρασιά.
Ξεκινάμε με τα Φθινοπωρινά ερυθρά, αυτά δηλαδή που είναι λιγότερο δυνατά από τα ερυθρά του Χειμώνα, περισσότερο ευέλικτα και προσαρμόσιμα στις Φθινοπωρινές "αταξίες" του καιρού. Κρασιά ερυθρά που πίνονται και δροσερά, και που ταιριάζουν όχι μόνο με τα κλασσικά πιάτα κρεατικών, αλλά και με τα ελαφρότερα κόκκινα πιάτα του Φθινοπώρου, με γεμιστά, με κόκκινες πάστες, πουλερικά, αλλά και με την ...παρέα μας σε ένα ποτήρι χωρίς συνοδεία, δροσερό αν το επιτάσσει ο καιρός.
Δείτε τα πρώτα 5 εδώ. |
|
|
Το σχετικά δύσκολο στην μονοποικιλιακή οινοποίηση Κοτσιφάλι μας δίνει εδώ ένα εξαιρετικό και πολυβραβευμένο κρασί με χρώμα κόκκινο με ανταύγιες, αρώματα κόκκινων φρούτων και μαρμελάδας, διακριτικές τανίνες και καλή οξύτητα, πλούσια αλλά ευγενική γεύση και πολύ καλή επίγευση. |
|
|
|
Η Καλή Ρίζα δεν είναι άλλη μία ‘Ράμνιστα’, αλλά ένα διαφορετικό Ξινόμαυρο από παλαιά κλήματα στο Αμύνταιο, με πιο ελαφρύ σώμα, άφθονο για τα δεδομένα της ποικιλίας φρούτο, λιγότερες τανίνες και περισσότερη ‘φινέτσα’ παρά ‘δύναμη’.
Ιδανικό για το Φθινόπωρο,
πίνεται πολύ ευχάριστα δροσερό. |
|
|
|
Πρόκειται για ένα κρασί με έμφαση στο ελκυστικό φρούτο του Αγιωργίτικου και στην πιο fun πλευρά του χαρακτήρα της ποικιλίας,
πραγματικά φθινοπωρινό. Φρουτάκια, όπως κόκκινο κεράσι και φραμπουάζ ξεπηδούν από το ποτήρι, δίνοντας ένα κρασί με απόλυτα fruit forward διάσταση. |
|
|
|
Eρυθρό κρασί που αρωματικά μένει πιστό στις ποικιλίες που συνθέτουν το χαρμάνι του, στο στόμα όμως είναι φιλικό και άμεσο από την πρώτη στιγμή. Μαλακές τανίνες, σωστή οξύτητα και καλή ισορροπία συνθέτουν ένα αξιόλογο αποτέλεσμα για κάθε περίσταση και τραπέζι. |
|
|
|
Οι ερυθροί Φεγγίτες είναι ένα κομψό κρασί με Μπορντωλέζικες επιρροές. Κάτι η Γαλλική παιδεία του οινοποιού τους, Μπάκη Τσάλκου, κάτι η κρυο-εκχύλιση που υπέστη ο μούστος, το σίγουρο πάντως είναι ότι πρόκειται για ένα φιλικό, ολοκληρωμένο ερυθρό κρασί που συνδυάζεται εύκολα και απολαμβάνεται πολύ ευχάριστα. |
|
|
|
Δείτε και τα 10 Φθινοπωρινά Ερυθρά |
|
|
Είμαστε στα τέλη Σεπτέμβρη και το φθινόπωρο ίσα που έχει αρχίσει να μας μυρίζει. Λίγο η υγρασία τα βράδια, που φοράμε μια ζακέτα που και που... Υπάρχουν όμως μέρες και ώρες όπου ο ήλιος έχει ακόμα αυτά τα δοντάκια και ενώ καίει δίχως δισταγμό, ταξιδεύουμε στις τελευταίες καλοκαιρινές διακοπές.
Κάτι τέτοιες μέρες και ώρες σκεφτόμαστε τι μπύρα να πιούμε. Να πιούμε μια καθαρά
καλοκαιρινή ή να αρχίσουμε τις «βαριές». Υπομονή, θα έρθουν πιο κρύες μέρες. Αν θέλετε μπορούμε να το συζητήσουμε. Θα προτείνω
τέσσερις μπύρες που θα έπινα
αυτή την εποχή.... |
|
Διαβάστε
το Άρθρο |
|
|
|
Προτάσεις |
|
|
|
|
|
|
Ο Βασίλης Παπαγιαννάκος υπηρετεί για χρόνια με μεγάλο σεβασμό τη κλασσική ποικιλία του Αττικού αμπελώνα, στοχεύοντας και επιτυγχάνοντας την αλλαγή του προφίλ της. Από πολύ παλιά και από το 2007 σε ένα νέο, πρώτυπο και εξαιρετικά λειτουργικό οινοποιείο, το κτήμα Παπαγιαννάκου μας δίνει Σαββατιανά σύγχρονα, ποιοτικά, συμβάλλοντας την αναδιαμόρφωση του προφίλ μιας ποικιλίας που είχε συνδεθεί αδικα με το φθηνό, μαζικό κρασί..
|
|
|
|
Σαββατιανό
Παπαγιαννάκου 2012
|
|
|
Φίνος φρουτώδης χαρακτήρας και δροσιστικά επίπεδα οξύτητας σε ένα εξαιρετικά καλοφτιαγμένο Σαββατιανό. Κομψό αρωματικά, χωρίς μεγάλη πολυπλοκότητα αλλά ευχάριστα φρουτώδη λεμονάτο χαρακτήρα, κίτρινα φρούτα και λευκά άνθη. Ξηρό στο στόμα με ικανοποιητικό όγκο, τραγανή οξύτητα και φρεσκάδα. Ξεχάστε καμιά φιάλη στο κελάρι σας για μια πενταετία και δεν θα πιστεύετε την εξέλιξη του στο χρόνο…! |
|
|
Αγορά
Τώρα!... |
|
|
|
Σαββατιανό
Παπαγιαννάκου Βαρέλι 2012
|
|
|
Από τους ιδιόκτητους, σε ασβεστολιθικά εδάφη, μεγάλης ηλικίας, αμπελώνες, η πρώτη ύλη είναι μικρή σε ποσότητα αλλά εξαιρετική σε ποιότητα. Η περαιτέρω φροντίδα περιλαμβάνει 4 μήνες σε δρύινα βαρέλια για να αποκτήσει πολυπλοκότητα, κλείσιμο της φιάλης με stelvin για να διατηρήσει στο ακέραιο τη φρεσκάδα του και ιδού ένα απολαυστικό βαρελάτο Σαββατιανό στο ποτήρι σας. |
|
|
Αγορά
Τώρα!... |
|
|
...και μάλιστα στα καλύτερά τους:
Ένα κλασσικό ερυθρό απο το Γιάννη
Τσέλεπο και ένα πρωτοποριακό λευκό από
το Γιώργο Σκούρα...
|
|
|
|
Κτήμα Δρυόπη - Reserve 2008
Κτήμα Δρυόπη |
|
|
Στο ημιορεινό Κούτσι της Νεμέας ο αμπελώνας του
Γιάννη Τσέλεπου
δίνει ένα από τα ποιοτικότερα
Αγιωργίτικα, το οποίο στη περίπτωση της reserve εκδοχής έχει περάσει παρατεταμένη περίοδο ωρίμασης σε δρύινα βαρέλια. Ένας συνδυασμός κόκκινων φρούτων σε ιδανική ισορροπία με το άγγιγμα της δρυός, μπόλικα γλυκά μπαχαρικά και απολαυστική, με διάρκεια επίγευση. Ένα κόκκινο μεγάλων προδιαγραφών! |
|
|
Αγορά
Τώρα!... |
|
|
|
Salto Wild Yeast 2012
Κτήμα Σκούρα |
|
|
Το Μοσχοφίλερο θα κάνει το μεγάλο άλμα στις διεθνείς αγορές μιας που το προφίλ του ταιριάζει στις τάσεις που θέλουν τα κρασιά με χαμηλότερο αλκοόλ και δροσιστικό χαρακτήρα. Στη προκειμένη περίπτωση το Salto του
Γιώργου Σκούρα συνδυάζει το παραπάνω χαρακτήρα με έξτρα πολυπλοκότητα αρωμάτων από τη χρήση άγριων ζυμών... Ένα άκρως ενδιαφέρον Μοσχοφίλερο διαφορετικό από τα συνηθισμένα. |
|
|
Αγορά
Τώρα!... |
|
|
Δείτε, διαβάστε,
επισκεφθείτε... |
|
|
"Να ξεκινήσω βάζοντάς σας κατ' ευθείαν στα ...βαθιά: Ήταν ίσως η καλύτερη γευσιγνωσία που θα μπορούσε να παρακολουθήσει ένας "κοινός θνητός" όπως ευφυώς χαρακτήρισε τον εαυτό της η Ειρήνη, που βρέθηκε να κάθεται απέναντί μου στο τραπέζι..." γράφει ο
Τάσος Πικούνης, που παρακολούθησε την γευσιγνωσία
παλαιωμένων λευκών που οργανώθηκε την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στο Paradiso....
Μια γευσιγνωσία κυριολεκτικά
Mythbuster που κατέρριψε το μύθο
και απέδειξε
ατράνταχτα ότι και τα λευκά
παλιώνουν! |
|
Διαβάστε
το Άρθρο |
|
|
|
Ο Γρηγόρης Μιχαήλος, Σύμβουλος Οίνου του
Houe of Wine, με αφορμή μια μεταμεσονύκτια συζήτηση παρέας
-μετά τη θαυμάσια γευσιγνωσία παλιών λευκών κρασιών- σχετικά με την
τόλμη, μιλά για
τη Ρωξάνη Μάτσα: "Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που διαθέτουν το πάθος, τη τόλμη, το τσαγανό και τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα της Ρωξάνης Μάτσα. Η κόρη του Σαββατιανού όπως την έχουν χαρακτηρίσει, η προστάτιδα της Μαλαγουζιάς θα έλεγα εγώ, δε έπαψε ποτέ να τολμάει για να υπερασπιστεί όλα αυτά που την καθορίζουν.
" |
|
Διαβάστε
το Άρθρο |
|
|
|
Δεν θέλω να στενοχωρήσω κανένα, και ιδιαίτερα φίλους και πολύ συμπαθείς παραγωγούς, αλλά θα το επαναλάβω: Αυτές
οι εκδηλώσεις χαράς και θριάμβου από μέρους κάποιων παραγωγών μόλις τελειώσει πρόωρα από την αγορά ένα κρασί τους,
με αλαλαγμούς τύπου "Sold Out" και διάφορα τέτοια γλαφυρά στο facebook η σε Δελτία Τύπου, μου προκαλούν θλίψη και απορία: Γιατί χαίρονται; Επειδή οι καταναλωτές δεν μπορούν πια να βρουν τα κρασιά τους ή γιατί δεν κατάφεραν να προβλέψουν τη ζήτηση και να προγραμματίσουν τις πωλήσεις τους; |
|
Διαβάστε
το Άρθρο |
|
|
|
Η μικρή και ήσυχη πόλη του
Griswold στο
Κονέκτικατ των ΗΠΑ, έγινε το θέατρο της μεγαλύτερης -και σίγουρα της ακριβότερης!- "εκδήλωσης" Σαμπάνιας της χρονιάς την περασμένη εβδομάδα. Μιας "εκδήλωσης" που ασφαλώς έκανε τους απανταχού φίλους της Γαλλικής σαμπάνιας να ανατριχιάσουν από φρίκη: Ένα ρυμουλκούμενο που ταξίδευε σε εθνική οδό μεταφέροντας εκατοντάδες κιβώτια Veuve Clicquot συγκρούστηκε με όχημα του Υπουργείου Μεταφορών που ήταν εκεί σαν προστατευτικός φραγμός για εργαζόμενους που διενεργούσαν τακτική συντήρηση δέντρων κατά μήκος του δρόμου... |
|
Διαβάστε
το Άρθρο |
|
|
|
|
Σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητά σας και τις
επιθυμίες σας.
Αν δεν έχετε εγγραφεί στο Newsletter μας,
εγγραφείτε τώρα.
Θα λαμβάνετε πρώτοι, κάθε μήνα όλες τις ειδήσεις σχετικά με
το κρασί, παρουσιάσεις νέων προιόντων, προτάσεις αλλά και εξαιρετικές
προσφορές. Ταυτόχρονα, και αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε
και στην " Προσφορά της Πέμπτης", την εβδομαδιαία
μας προσφορά σε εξαιρετική τιμή ενός αξιόλογου κρασιού, επιλεγμένου
από τους συνεργάτες μας οινογνώστες. Μπορείτε οποτεδήποτε το
επιθυμείτε να διαγαφείτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από τους καταλόγους
των όσων φίλων μας λαμβάνουν το Newsletter μας ή/και
την "Προσφορά της Πέμπτης".
Προωθείστε αυτό
το email σε φίλο
*
Oι αναφερόμενες στο παρόν τιμές, προσφορές, εκπτώσεις
έχουν ισχύ μόνο μέχρι τις 24:00 της αναφερομένης ημερομηνίας
λήξης τους, και για οποιαδήποτε παραγγελία δοθεί μέχρι αυτή
την ημέρα και ώρα. Εάν δεν αναφέρεται ημερομηνία λήξης, σαν
τέτοια εννοείται η ημερομηνία αποστολής του παρόντος ή η ημερομηνία
κατά την οποία αλλάξει η τιμή ή αφαιρεθεί η προσφορά από τις
ιστοσελίδες του Ηouse of Wine. H αλλαγή τιμής ή τιμών και η
αφαίρεση/κατάργηση προσφορών μπορεί να γίνει οποτεδήποτε και
χωρίς καμμία προειδοποίηση.
|
© 2013 houseofwine.gr.
All Rights Reserved |
|