Βρέθηκα καλεσμένος πριν από κάποιες εβδομάδες στο Tudor Hall του King George από το Κτήμα Αβαντίς και την Καρούλιας ΑΕΒΕ στην εκδήλωση με επίκεντρο τα κρασιά του κτήματος και ιδιαίτερα του εξαιρετικού Άγιου Χρόνου, για την οποία γράψαμε εδώ...

Όπως πάντα όταν έχω τη χαρά να βρίσκομαι στο Tudor Hall, ενθουσιάστηκα και αυτή τη φορά με τα πιάτα του σεφ Σωτήρη Ευαγγέλου, και ιδιαίτερα -για άλλη μια φορά!- με τους απίστευτους συνδυασμούς πιάτων και κρασιών. Είχα σκοπό να γράψω ειδικά για την εξαιρετική κουζίνα του Tudor Hall, αλλά ένας φίλος και πολύ πιο ειδικός από εμένα, με... πρόλαβε!

Έτσι, αναδημοσιεύω εδώ το άρθρο του αγαπητού Σίμου Γεωργόπουλου, με του οποίου τις απόψεις συνήθως συμφωνώ απόλυτα, σχετικά με το γαστρονομικό μέρος αυτής της εκδήλωσης. Με την ευκαιρία αυτή, δίνω για άλλη μια φορά τα συγχαρητήριά μου στον Σωτήρη Ευαγγέλου, για τα θαυμάσια πιάτα του...

Επισυνάπτουμε το άρθρο του Σίμου…
​​