Tagged with 'Παραγωγοί'

Meet the Faces: Mαριαλένα & Αναστασία Τσιμπίδη

Η Μαριαλένα και η Αναστασία Τσιμπίδη απαντούν στις ερωτήσεις της Γιοβάννας Λύκου και γίνονται δύο νέα πρόσωπα του κρασιού που αξίζει και πρέπει να γνωρίσεις!

Τα αγαπημένα τους κρασιά, οι στιγμές που τις συνοδεύουν και οι στόχοι που έχουν βάλει μεμονωμένα αλλά και σαν ομάδα για την επόμενη ημέρα του οινοποιείου.

Διαβάστε τα όλα στο Meet the Faces του House of Wine.

Διαβάστε Περισσότερα

Meet the Faces HOW: Πάνος Λαντίδης

O Πάνος Λαντίδης απαντά στις ερωτήσεις της Γιοβάννας Λύκου και γίνεται ένα πρόσωπο του κρασιού που αξίζει και πρέπει να γνωρίσεις!

Τα αγαπημένα του κρασιά, μοναδικές στιγμές και μία εξαιρετική διαδρομή γεμάτη ευγνωμοσύνη για όλο το ταξίδι του αγαπημένου οινοποιείου από τη Νεμέα. Οι στόχοι που έχουν επιτευχθεί και αυτοί  που έχουν μπει ‘’εκ νέου πιο παραπέρα’’ για την επόμενη γενιά του οινοποιείου.

Διαβάστε τα όλα στο Meet the Faces του Ηouse of Wine.

Διαβάστε Περισσότερα

Meet the Faces HOW: Μαρία Μαλτέζου

Η Μαρία Μαλτέζου απαντά στις ερωτήσεις της Γιοβάννας Λύκου και γίνεται ένα πρόσωπο του κρασιού που αξίζει και πρέπει να γνωρίσεις! Οι αγαπημένες της ποικιλίες, μοναδικές στιγμές με υπέροχα κρασιά και μια παράλληλη αφήγηση ανάμεσα στην Αττική και τη Νεμέα. Η Μαρία Μαλτέζου δημιουργεί στο παρόν για να μπορεί να οραματίζεται το μέλλον και φτάνει πιο κοντά απο ποτέ στους στόχους της νέας σελίδας της Στροφιλιάς. Διαβάστε τα όλα στο Meet the Faces του Ηouse of Wine.

Διαβάστε Περισσότερα

Meet the Faces: Χρήστος Μπαραφάκας

Ο Χρήστος Μπαραφάκας απαντά στις ερωτήσεις της Γιοβάννας Λύκου και γίνεται ένα πρόσωπο του κρασιού που αξίζει και πρέπει να γνωρίσεις! Οι αγαπημένες του ποικιλίες, μοναδικές στιγμές με υπέροχα κρασιά και μια σπουδαία πορεία αφιερωμένη μεταξύ άλλων στο πολυδύναμο και πολυπρόσωπο Αγιωργίτικο. Οι στόχοι που επιτεύχθηκαν και η νέα σελίδα που γράφεται, θέτοντας νέες οινικές προκλήσεις μόνο στο Meet the Faces του Ηouse of Wine.

Διαβάστε Περισσότερα

Meet the Faces HOW: Xρήστος Ζαφειράκης

Ο Χρήστος Ζαφειράκης απαντά στις ερωτήσεις της Γιοβάννας Λύκου και γίνεται ένα πρόσωπο του κρασιού που αν δεν ξέρεις ήδη πρέπει να γνωρίσεις! Μιλά για όλα όσα του αρέσουν και για μοναδικές στιγμές με αλήθεια και υπέροχα κρασιά. Αφηγούμενος στο Meet the Faces του Ηouse of Wine μία από τις πιο ρομαντικές διαδρομές της ζωής του, αυτή με την ποικιλία - φαινόμενο Λημνιώνα, φανερώνει τα πρόσωπά της και τη δυναμική της.

Διαβάστε Περισσότερα

Meet the Faces HOW: Όθωνας Ζαχαριάς, Γενικός Διευθυντής Αμπελώνες Ζαχαριά

Ο Όθωνας Ζαχαριάς απαντά στις ερωτήσεις της Γιοβάννας Λύκου και γίνεται ένα πρόσωπο του κρασιού που αξίζει και πρέπει να γνωρίσεις! Οι αγαπημένες του ποικιλίες, μοναδικές στιγμές με υπέροχα κρασιά και μια σπουδαία πορεία αφιερωμένη μεταξύ άλλων στο όραμα της διάσωσης της τοπικής ποικιλίας Σκλάβα μόνο στο Meet the Faces του Ηouse of Wine.

Διαβάστε Περισσότερα

Meet the Faces HOW: Ευσαγγελία Παλυβου, Οινολόγος-Οινοποιός

Ο κόσμος του κρασιού και του αποστάγματος είναι συναρπαστικός και άνθρωποί τους έχουν πάντα μια ωραία ιστορία να αφηγηθούν. Η Γιοβάννα Λύκου σας συστήνει, στο Meet the Faces για το House of Wine, τα πρόσωπα που αξίζει να γνωρίζετε μέσα από 10 ερωτήσεις. Καλεσμένος σήμερα η Ευσαγγελία Παλυβού, Οινολόγος-Οινοποιός στο Κτήμα Παλυβού.

Διαβάστε Περισσότερα

Meet the Faces HOW: Μαρία Τζίτζη, Χημικός-Οινολόγος, Συγγραφέας

Ο κόσμος του κρασιού και του αποστάγματος είναι συναρπαστικός και άνθρωποί τους έχουν πάντα μια ωραία ιστορία να αφηγηθούν. Η Γιοβάννα Λύκου σας συστήνει, στο Meet the Faces για το House of Wine, τα πρόσωπα που αξίζει να γνωρίζετε μέσα από 10 ερωτήσεις. Καλεσμένος σήμερα η Μαρία Τζίτζη, Χημικός-Οινολόγος, Συγγραφέας.

Διαβάστε Περισσότερα

Meet the Faces HOW: Φοίβος Παπαστρατής

Σήμερα: Φοίβος Παπαστρατής, Οινοποιός

Ο Φοίβος Παπαστρατής είναι ένας νέος οινοποιός που επέλεξε να φτιάχνει κρασιά, περνώντας τα καλοκαίρια των εφηβικών και παιδικών του χρόνο στην Εύβοια, στην περιοχή Αμπέλια, εκεί που βρισκόταν ο ιστορικός Ευβοϊκός αμπελώνας.

Διαβάστε Περισσότερα

Meet the Faces HOW: Αλέξανδρος Σουρμπάτης

Ο κόσμος του κρασιού και του αποστάγματος είναι συναρπαστικός και άνθρωποί τους έχουν πάντα μια ωραία ιστορία να αφηγηθούν. Η Γιοβάννα Λύκου σας συστήνει, στο Meet the Faces για το House of Wine, τα πρόσωπα που αξίζει να γνωρίζετε μέσα από 10 ερωτήσεις. Καλεσμένος σήμερα ο Αλεξανδρος Σουρμπάτης, Bartender.

Διαβάστε Περισσότερα