| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Την Κυριακή 21/9 κλείσαμε τα 5 μας χρόνια!

Ναι, "παιδί" πια 5 ετών το House of Wine, περπάτησε ήδη από τον 1ο του χρόνο, και μεγαλώνει πολύ γρήγορα...

Τα 5 αυτά χρόνια, μαζί με εσάς, τους φίλους και πελάτες μας, και με την πολύτιμη συμπαράστασή σας, καταφέραμε να αυξάνουμε τις πωλήσεις μας με σημαντικούς ρυθμούς κάθε χρόνο, με αποτέλεσμα σήμερα να έχουμε ένα εξαιρετικά μεγάλο αριθμό απόλυτα ικανοποιημένων πελατών.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα γιορτάσουμε τα γενέθλια μας, μαζί σας, μέσα από πολλές διαδικτυακές εκδηλώσεις, μιά από τις οποίες είναι και η συγκεκριμμένη.

Στο τέλος αυτής  της σελίδας υπάρχουν οι όροι συμμετοχής αναλυτικά. Παρακαλούμε διαβάστε τους πριν προχωρήσετε...
Σxολιάστε και Κερδίστε!
Αν είστε ήδη Πελάτης του House of Wine, γράψτε ένα σχόλιο και εσείς!

Την άποψή σας για εμάς, τα σχόλιά σας με την ευκαιρία των γενεθλίων μας. Που είναι καλοδεχούμενα, είτε θετικά είτε αρνητικά, και κερδίστε μία κασετίνα με 4 Πλαγιές Γερακιών ερυθρό που θα κληρωθεί ανάμεσα σε όλους τους πελάτες μας που θα γράψουν το σχόλιό τους.
 

Όροι Συμμετοχής
1. Mπορούν να συμμετάσχουν ΜΟΝΟ ήδη πελάτες του House of Wine.
2. Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου στις 4:00 μμ στα γραφεία του House of Wine παρουσία όποιων φίλων συμμετεχόντων επιθυμούν να παρευρεθούν.
4. Τα ονόματα όσων κερδίσουν δώρα θα κοινοποιηθούν την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου, και όσοι κερδίσουν θα ειδοποιηθούν με email και τηλεφωνικά για να οριστούν οι λεπτομέρειες της παραλαβής των δώρων.
5. Όλα τα δώρα παραλαμβάνονται από τα γραφεία του House of Wine