Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Με τη Νεμέα Λαντίδη το ταξίδι στο εικαστικό «Θέατρο Σκιών» δια χειρός Τάσου Ματζαβίνου

House of Wine "Δίπλα στην Τέχνη":Εγκαίνια έκθεσης Τάσου Μαντζαβίνου Από την Aλίκη Δανάλη
Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων

  Δίπλα στην Τέχνη
Θύμισες του νού, απο τα παιδικά μας χρόνια, χρώματα, φιγούρες γνωστές σε όλους, σαράγια, καλύβες και τακίμια, μια ατμοσφαιρική καταγραφή των παραστάσεων, μεταπλασμένες σε ζωγραφικούς πίνακες, απο τον Τάσο Ματζαβίνο.

Το μόνο που έλειπε ήταν το τρίτο κουδούνι και η ορχήστρα, για να ξεκινήσει η παράσταση, ή μάλλον οι παραστάσεις, αφού η θεματολογία της έκθεσης «Ο Καραγκιόζης και εγώ» περιελάμβανε μια πολύ μεγάλη γκάμα έργων, που θαρρείς έχουν αποτυπωθεί στο μυαλό, όσα χρόνια κι’αν έχουν περάσει.

House of Wine:Χορηγός «Το μαγεμένο δεντρί», «Το ναυάγιο του Καραγκιόζη», «Ο Καραγκιόζης και ο Μινώταυρος», «Ο Καραγκιόζης γαμπρός» το αγαπημένο μου έργο, «Το φάντασμα του σεραγιού», «Ο Μεγαλέξανδρος και το καταραμένο φίδι», είναι μερικά μόνο απο τα έργα που θα δεί ο επισκέπτης, στην έκθεση της SKOUFA GALLERY έως τις 11 Φεβρουαρίου.

Τα εγκαίνια έγιναν την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη Gallery, φυσικά με την συνοδεία του υπέροχου Αγιωργίτικου κρασιού ΚΤΗΜΑ ΛΑΝΤΙΔΗ ΝΕΜΕΑ, που προσφέρθηκε απο τον Χορηγό Οίνου House of Wine. To ερυθρό κρασί της Νεμέας χαρακτηρίζεται απο αρώματα σκουρόχρωμων φρούτων στη μύτη και ανάλογες γεύσεις στο στόμα, με σωστή ισορροπία οξύτητας και τανινών.

Η ζεστασιά της γεύσης της ΝΕΜΕΑΣ ΛΑΝΤΙΔΗ, ταίριαζε απόλυτα με την φιλικότητα που αιθανόσουν στον χώρο, περιτριγυρισμένος απο έργα γεμάτα χρώματα και αρώματα απο αυλές με γιασεμιά, και το House of Wine ήταν εκεί, για να στηρίξει ακόμη μια φορά την τέχνη.

Κυρίες και Κύριοι η παράσταση έχει ήδη αρχίσει .........Μοιραστείτε το άρθρο: