Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Δίπλα στην Τέχνη: Όταν η ποίηση γίνεται ζωγραφική...

Δίπλα στην Τέχνη: Όταν η ποίηση γίνεται ζωγραφική... Από την Aλίκη Δανάλη
Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων

  Δίπλα στην Τέχνη

 Εχθές το βράδυ, είχαμε την χαρά να παρευρεθούμε στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής της Κριστέλλας Δημητρίου, στην TITANIUM YIAYIANNOS GALLERY. Σε ένα χώρο ζεστό και φιλόξενο, όπου το House of Wine ώς Χορηγός Oίνου μέσα από το πρόγραμμά του "Δίπλα στην Τέχνη" σε συνεργασία με την Μπουτάρη Οινοποιητική προσέφεραν τη ΓΟΥΜΕΝΙΣΑ , που απόλαυσαν όλοι όσοι παρευρέθηκαν (και ήταν πολλοί, παρά τις πολύ κακές καιρικές συνθήκες).

Και πώς να μην είναι πολλοί οι επισκέπτες, όταν τα χρώματα, η ποίηση και η μουσική γίνονταν ένα και μέσα από το αυθεντικό πάθος που διέπει την δημιουργό, αδιάλειπτα μεταξύ τους συνδεδεμένα, ανέδυαν γλυκόπικρα συναισθήματα, ερωτισμό, φώς, σιωπή, ενέργεια, κινητικότητα, «ότι δηλαδή, οφείλει να εκφράζει μιαν «ιδέα» και να μην αποτελεί μια μίμηση» όπως χαρακτηριστικά γράφει η Ιστορικός Τέχνης κα. Ντόρα Ηλιοπούλου – Ρογκάν στο λεύκωμα της Κριστέλλας Δημητρίου.

Ήταν μια ιδιαίτερη βραδιά, που με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι, απλά αφηνόσουν στην απόλαυση των έργων τέχνης και ενίοτε χανόσουν μέσα σε αυτά, ψάχνοντας τις δικές σου ερμηνείες , που άγγιζαν τον ψυχισμό σου και σε μετέφεραν σε μια άλλη διάσταση, μακριά από το φαίνεσθε της ρηχής καθημερινότητας.

Συγχαρητήρια Κριστέλλα και στην υγεία σου με ένα ποτήρι Γουμένισα!


Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια της έκθεση παρακάτω.

1 .


2 .


3 .


4 .


5 .

 

Μοιραστείτε το άρθρο: