Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

To House of Wine χορηγός Οίνου με κρασιά Σγουρίδη στην πρεμιέρα "Το σπίτι του Φρανκενστάιν"

To House of Wine χορηγός Οίνου με κρασιά Σγουρίδη στην πρεμιέρα "Το σπίτι του Φρανκενστάιν"Από την Aλίκη Δανάλη
Σύμβουλο Δημοσίων Σχέσεων

 Δίπλα στην Τέχνη
Το House of Wine στο πλαίσιο δράσης «Δίπλα στην τέχνη» ήταν χορηγός κρασιών στην Επίσημη Πρεμιέρα της παράστασης «Το σπίτι του Φράνκενστάιν» στο ΘΕΑΤΡΟ ΓΚΛΟΡΙΑ.

Μέχρι εδώ μια χαρά σε ότι αφορά στο τυπικό μέρος. Τα εξαιρετικά κρασιά Σγουρίδη, Ερυθρός Σγουρίδη Σειράς Σίγμα, ποικιλίας Syrah, Cabernet Sauvignon, Μαυρούδι, Merlot, ένα κόκκινο κρασί ξηρό με φυτικό αρωματικό χαρακτήρα και νότες αποξηραμένων βοτάνων να πλαισιώνουν τις έντονες τανίνες στο καλά ισορροπημένο στόμα και Λευκός Σγουρίδη Σειράς Σίγμα, ποικιλία Ροδίτης, Ασύρτικο, Μαλαγουζιά, Trebbiano Toscano, ένα λευκό κρασί ξηρό με αρωματικό χαρακτήρα κίτρινου φρούτου και αποξηραμένων βοτάνων, γήινες και φυτικές νότες στον ουρανίσκο σε συνδυασμό μία ενδιαφέρουσα αίσθηση καπνιστού είχαν ήδη φθάσει στο Θέατρο για να συνοδεύσουν τα νοστιμότατα εδέσματα που είχε ετοιμάσει το Radisson Blu Park Athens Hotel, με σκοπό να προσφερθούν στους Επίσημους καλεσμένους, μετά το πέρας της πρεμιέρας. Και μέχρι εδώ μια χαρά σε ότι αφορά το τυπικό μέρος.

Αυτή την φορά όμως το House of Wine, έκανε την έκπληξη, αφού ανάμεσα στους καλεσμένους της Επίσημης πρεμιέρας ήταν και οι φίλοι του House of Wine. Η κα. Αλίκη Δανάλη Υπέυθυνη Δημοσίων Σχέσεων η οποία ασχολείται και με το θέατρο, αυτή την φορά προσέφερε ως δώρο, σε όλους τους φίλους του How που συνταξίδεψαν στην εκδρομή στο ΚΤΗΜΑ ΣΚΟΥΡΑ, από μια διπλή πρόσκληση, ώστε αφ’ενός να έχει την ευκαιρία να τους ξαναδεί και αφ’ετέρου η οινογνωσία… να συνεχισθεί, γιατί όχι και στο Θέατρο.

Ετσι την Τρίτη 19/11 το βράδυ, οι φίλοι του House of Wine, βρεθήκαμε στο Θέατρο Γκλόρια για να παρακολουθήσουμε την παράσταση «Το σπίτι του Φρανκενστάιν» και αφού απολαύσαμε την υποκριτική όλων των ηθοποιών, με τον Τάκη Παπαματθαίου στον ρόλο του Ιγκόρ να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, γελάσαμε με την καρδιά μας, ακούσαμε υπέροχα τραγούδια, είδαμε εξαιρετικές χορογραφίες και κοστούμια και μετά το πέρας της πρεμιέρας, στο cocktail που ακολούθησε, γευστήκαμε νοστιμότατα εδέσματα και δοκιμάσαμε τους Οίνους Σγουρίδη, σχολιάζοντας την παράσταση με τους επώνυμους καλεσμένους, όπως:

Γιάννη Μιχαλακόπουλο, Τάσο Ιορδανίδη (σκηνοθέτη της παράστασης), Θάλεια Ματίκα, Ελένη Κρίτα, Ευτυχία Φαναριώτη, Αλέξανδρο Κάβδα, Θανάση Βισκαδουράκη, Γιώργο Λιάγκα, Σάσσα Σταμάτη, Θέμη Γεωργαντά, Γιώργο Λιανό, Νόνη Δούνια, Ελένη Φιλίνη, Τόλη Σκουλαριώτη, και άλλους και συγχαρήκαμε τους ηθοποιούς Τάκη Παπαματθαίου, Ορέστη Τζιόβα, Σοφία Φαραζή, Γιώργο Χρανιώτη, Σταύρο Σβήγκο (ο καταπληκτικός λυκάνθρωπος), Ευθύμη Ζησάκη και Λάουρα Νάργες.

Μια ακόμη βραδιά με κρασί είχε φθάσει στο τέλος της, μια αλλιώτικη βραδιά που έκλεισε κατά τις 2 το βράδυ με πολλά χαμόγελα και ευχάριστη διάθεση.


Μοιραστείτε το άρθρο: