Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

30 Νοεμβρίου: Η ημέρα της επανάστασης των ροζέ!

30 Νοεμβρίου: Η ημέρα της επανάστασης των ροζέ!

Όχι... μην φανταστείτε ότι κηρύσσουμε κάποια ...ροζέ επανάσταση! Σε μια χώρα με τόσους ...ροζέ επάναστάτες, θα περισσεύαμε!

Απλά, παρουσιάζουμε εδώ την αξιόλογη προσπάθεια των Αυστραλών Leanne De Bortoli και Steve Webber να καθιερώσουν αυτό που ονομάζουν "Ροζέ Επανάσταση" και την 30η Νοεμβρίου σαν την ημέρα του Ροζέ κρασιού. Και όχι όλων των ροζέ, αλλά των ξηρών, ποιοτικών ροζέ κρασιών, που θέλουν να τα δουν να παίρνουν την θέση που τους αξίζει στο οινικό στερέωμα. Και καλούν όλους να συμμετάσχουν στην "επανάσταση", να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να αναδείξουν τα ροζέ κρασιά.

Ήδη, περισσότερα από 60 οινοποιεία έχουν προσυπογράψει, τα περισσότερα από την πατρίδα τους την Αυστραλία, αλλά ήδη αρκετά από το εξωτερικό. Και κάθε ημέρα περισσότερα ενώνουν τις δυνάμεις τους. Η 30η Νοεμβρίου είναι η τελευταία ημέρα της άνοιξης στην Αυστραλία, και ελπίζουν ότι την ημέρα αυτή να οργανώνονται σε όλο τον κόσμο γευσιγνωσίες, παρουσιάσεις κλπ. σχετικές με τα ροζέ κρασιά.

Η Leanne De Bortoli γράφει: "Τα τελευταία χρόνια ο Steve και εγώ έχουμε ολοκληρωτικά αφοσιωθεί στα premium ροζέ και δεν είμαστε οι μόνοι..." Και συνεχίζει: "Μας αρέσει που το ροζέ μπορεί να είναι παιγνιδιάρικο και σοβαρό ταυτόχρονα... Είναι δύσκολο για τους καταναλωτές να ξεχωρίσουν ποιά είναι τα ποιοτικά ροζέ, κρασιά που δημιουργήθηκαν σκόπιμα, επι τούτου και όχι σαν δεύτερη σκέψη... να προωθήσουμε ροζέ κρασιά για "ενήλικους", απαλά σε χρώμα, ξηρά, με σώμα. Φανταστικά για μια ηλιόλουστη μέρα αλλά απολαυστικά και τον χειμώνα"

Για όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, οι σύνδεσμοι που ακολουθούν θα τους δώσουν τις απαραίτητες πληροφορίες, αλλά και την δυνατότητα συμμετοχής τους στην "Ροζέ επανάσταση"

Εμείς στο House of Wine πάντοτε υποστηρίξαμε τα ροζέ κρασιά. Αν και ο ορισμός των ροζέ κρασιών της "επανάστασης" μας φαίνεται κάπως απόλυτος -έχουμε δοκιμάσει εξαιρετικά ροζέ που δεν εμπίπτουν ούτε στο χρώμα που επιτάσσει η επανάσταση αλλά ούτε και στη ξηρότητα- θα πούμε ότι οποιαδήποτε κίνηση υπέρ οποιωνδήποτε ροζέ είναι θετική, ο δε ορισμός της 30ης Νοεμβρίου σαν ημέρας των ροζέ κρασιών ευπρόσδεκτη. Ιδιάιτερα στην χώρα μας που τα ροζέ μόλις πρόσφατα άρχισαν δειλά να παίρνουν την θέση που τους αξίζει στο τραπέζι μας και στις προτιμήσεις μας...

Website http://rosewinerevolution.com
Facebook http://www.facebook.com/RoseWineRevolution
Twitter http://twitter.com/RoseWineRev

Μοιραστείτε το άρθρο: