Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Gentilini Ρομπόλα στα 100 Top κρασιά του 2010 από το περιοδικό Wine Enthousiast!

Gentilini Ρομπόλα στα 100 Top κρασιά του 2010 από το περιοδικό Wine Enthousiast! Μια μεγάλη νέα επιτυχία του Gentilini στο διεθνή χώρο, ήρθε να συμπληρώσει τις τόσες επιτυχίες του γνωστού Οινοποιείου της Κεφαλονιάς: Η ρομπόλα του κτήματος (Gentilini Ρομπόλα) βρίσκεται ανάμεσα στα κορυφαία κρασιά του γνωστού και πολύ έγκυρου περιοδικού Wine Enthousiast. Και μάλιστα με βαθμολογία  90/100!

Κάθε χρόνο, οι συντάκτες του περιοδικού Wine Enthusiast δημοσιεύουν τον κατάλογο των 100 καλύτερων κρασιών στον κόσμο για την συγκεκριμμένη χρονιά. Οι παράγοντες που καθορίζουν αν ένα κρασί συμπεριλαμβάνεται στον κατάλογο είναι πολλοί: Από την ποιότητα, την σχέση ποιότητας/τιμής, μέχρι το αν εκφράζει αυθεντικά το terroir από όπου προήλθε και αν δημιουργεί νέα τάση στην παγκόσμια αγορά του οίνου ή αν εκφράζει μια νέα, κυρίαρχη τάση. Προσπαθούν επίσης να περιλαμβάνουν κρασιά διαφορετικών στυλ.

Είναι σημαντικό, πιστεύουμε, ότι με βάση τα παραπάνω κριτήρια, η Gentilini Ρομπόλα  βρίσκεται ανάμεσα στις 100 κορυφαίες επιλογές του Wine Enthousiast. Έρχεται δε να συμπληρώσει τις πρόσφατες επιτυχίες της κατάταξης των οινοποιείων Μπουτάρη, Γεροβασιλείου και Γαίας στα κορυφαία 100 οινοποιία του κόσμου από το επίσης έγκυρο περιοδικό Wine&Spirits.

Συγχαρητήρια στο Gentilini, στον φίλο Πέτρο Μαρκαντωνάτο και σε όλους τους συντελεστές αυτής της επιτυχίας και της θαυμάσιας Ρομπόλας που έχουν δημιουργήσει!

Σας συνιστούμε να την δοκιμάσετε! Είναι ο πιο ουσιαστικός τρόπος να δείξουμε όλοι ότι εκτιμούμε και επιβραβεύουμε τις διεθνείς επιτυχίες των οινοποιείων μας, ιδιαίτερα μια εποχή που ο ελληνισμός έχει μεγάλη ανάγκη αυτών των επιτυχιών.

Μοιραστείτε το άρθρο: