Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Μια απαραίτητη διόρθωση...

Μια απαραίτητη διόρθωση Στο άρθρο μας της 7ης Δεκεμβρίου με τίτλο "Gourmet... με το κρασί φευγάτο!" αναφερθήκαμε στα τόσα περιοδικά-ένθετα που κυκλοφόρησαν τις γιορτές με αντικείμενο το "ευ ζειν" και κυρίως το φαγητό. Στόχος μα ήταν να αναδείξουμε το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι το κρασί συνήθως απουσιάζει, σαν συνοδευτικό των συνταγών. Επισημάναμε το ίδιο και για την πλειοψηφία των συνταγών στο Internet, αλλά και στα διάφορα show της τηλεόρασης με θέμα το φαγητό.

Εν τούτοις, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι στα παραδείγματα που φέραμε, συμπεριλάβαμε το πολύ καλό "Βήμα-Gourmet" του Βήματος της Κυριακής, το οποίο όμως είχε πράγματι αφιερώσει πολύ περισσότερες σελίδες στο κρασί από τις 2 που αναφέραμε. Το λάθος μας μας το επεσήμανε με ένα ευγενικό γράμμα η διεύθυνση του "Βήματος-Gourmet".

Παρά το γεγονός ότι η ουσία του άρθρου μας δεν αλλάζει στην γενική του ισχύ, εντούτοις πράγματι αδικήσαμε το "Βημα-Gourmet", και σπεύδουμε εδώ να διορθώσουμε αυτή την αδικία. Δυστυχώς δε αδικήσαμε ένα πολύ καλό περιοδικό που τιμά τον χώρο του Gourmet, αλλά και τον χώρο του Οίνου, με συχνά αφιερώματα σε αυτόν.

Παρά το γεγονός ότι προσπαθούμε τα γραφόμενά μας να αντικατοπτρίζουν την -υποκειμενική έστω- αλήθεια, εντούτοις μερικές φορές είναι τελικά αδύνατον να έχει κανείς το "αλάθητον"...

Μοιραστείτε το άρθρο: