Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Συνεργασία Ellispoint και House of Wine

Συνεργασία Ellispoint και House of Wine
To Ellispoint.gr, δημιούργημα της Έλλης Στάη, είναι ένα από τα πιό αξιόλογα και έγκυρα ενημερωτικά Sites στο ελληνικό διαδίκτυο. Στις 12 Μαρτίου ξεκίνησε η συνεργασία του με το House of Wine: Στο «Art de la Table», το τμήμα του Ellispoint που ασχολείται με το «Ευ Ζην» θα δημοσιεύονται άρθρα του House of Wine σχετικά με την «Τέχνη του Οίνου»...

Αν το Ellispoint χρησιμοποιεί τον όρο «Art de la Table» με την ευρύτερή του έννοια ώστε να συμπεριλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες που ουσιαστικά έχουν σχέση με το «Ευ Ζην», τότε ασφαλώς θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και την Τέχνη του Οίνου. Γιατί ο οίνος είναι αναπόσπαστα συνυφασμένος με το «Ευ Ζην» σχεδόν σε όλες του τις εκφάνσεις. Και η απόλαυση του οίνου ξεκινά με την απλή ευχαρίστηση και καταλήγει σε «τέχνη»… Με αυτή την έννοια λοιπόν εμείς στο House of Wine θα συμπληρώσουμε το «Art de la Table» με το «L’ Art du Vin», την τέχνη της απόλαυσης του Οίνου.

Τα άρθρα μας που θα φιλοξενούνται στο Ellispoint, θα περιστρέφονται γύρω από τον Οίνο: Οίνος και φαγητό, συνδυασμοί που απογειώνουν την απόλαυση ενός πιάτου με το κρασί που ταιριάζει με αυτό, Οίνος και Υγεία, μικρές συμβουλές (tips), θέματα σχετικά με την γευσιγνωσία, τα ελληνικά και ξένα κρασιά, τις ποικιλίες των σταφυλιών και πολλά άλλα... Θα προάγουν ουσιαστικά την γνώση του Οίνου, γιατί η γνώση αυτή προάγει και την απόλαυσή του...

Οι φίλοι του Οίνου και φίλοι ταυτόχρονα του ellispoint.gr θα έχουν επίσης την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς σχετικά με το κρασί και με δώρα κρασιά από το House of Wine, να ενημερώνονται αλλά και να συμμετέχουν τις εκδηλώσεις του House of Wine σχετικά με το κρασί, τις γευσιγνωσίες που διοργανώνει.

Είναι μια ενδιαφέρουσα συνεργασία, που στόχο έχει να προάγει την γνώση του Οίνου και την απόλαυσή του, καθώς και την ενημέρωση των επισκεπτών και φίλων του ellispoint.gr στα θέματα σχετικά με το κρασί.

Το πρώτο μας άρθρο στο Ellispoint, "Ανακαλύπτοντας τα μυστικά του κρασιού" ξεκινά αυτή την συνεργασία...

House of Wine

Μοιραστείτε το άρθρο: