| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης
Σήμερα Πέμπτη 28/10 το κατάστημά μας θα είναι ανοικτό από τις 11:00 εως τις 20:00

Νέο φίλτρο επιλογής κρασιών!

Νέο φίλτρο επιλογής κρασιών! Ένα νέο φίλτρο προστέθηκε στα πολλά υπάρχοντα φίλτρα αναζήτησης κρασιών του House of Wine: Μπορούμε τώρα να αναζητήσουμε μόνο κρασιά μονοποικιλιακά, αυτά δηλαδή που δημιουργούνται από μια μόνο ποικιλία, ή πολυποικιλιακά, αυτά που αποτελούν χαρμάνι πολλών (περισσοτέρων της μιας) ποικιλιών.

Μέχρι τώρα, αν αναζητούσαμε κρασιά μιας ποικιλίας, ενός παραγωγού, μιας χώρα κλπ. το σύστημα μας έδινε όλα τα κρασιά στα οποία συμμετείχε η συγκεκριμένη ποικιλία, τόσο δηλαδή τα μονοποικιλιακά όσο και τα πολυποικιλιακά. Σημειώστε επίσης ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί ένα κρασί να παίρνει το όνομά του από μια συγκεκριμένη ποικιλία, αρκεί αυτή να συμμετέχει στο χαρμάνι των ποικιλιών σε ποσοστό περισσότερο του 75%. Αυτό είναι απόλυτα παραδεκτό, αλλά όταν αναζητούσαμε ένα κρασί με το όνομα της ποικιλίας του, δεν σήμαινε ότι θα παίρναμε μόνο μονοποικιλιάκες οινοποιήσεις αυτής της ποικιλίας.

Όχι πια! Τώρα είναι πολύ εύκολο, με την προσθήκη της επιλογής του μονοποικιλιακού φίλτρου, να πάρουμε ΜΟΝΟ τις μονοποικιλιακές (ή πολυποικιλιακές) οινοποιήσεις.

Είναι σημαντική αυτή η προσθήκη. Οι μονοποικιλιακές οινοποιήσεις εκφράζουν αυθεντικά τις ιδιότητες μιας ποικιλίας. Αν θέλουμε να συγκρίνουμε μεταξύ τους π.χ. διάφορα Syrah, τότε πρέπει να δοκιμάσουμε μόνο μονοποικιλιακές οινοποιήσεις του Syrah. Έτσι, τώρα είναι εύκολο να βρούμε τις μονοποικιλιακές οινοποιήσεις. Και το σημαντικότερο, μπορούμε να συνδυάσουμε αυτό το φίλτρο με οποιοδήποτε άλλο: Να αναζητήσουμε π.χ. πρώτα Ερυθρά κρασιά, στη συνέχεια να επιλέξουμε τον παραγωγό του οποίου τα κρασιά επιθυμούμε να δούμε, και τέλος να επιλέξουμε μόνο τα μονοποικιλιακά κρασιά του.

Τα φίλτρα επιλογής κρασιών που διέθετε ήδη το House of Wine ήταν εντυπωσιακά, μοναδικά στην Ελλάδα και από τα καλύτερα σε διεθνές επίπεδο: Φίλτρο χρώματος (Λευκός, Ερυθρός, Ροζέ), φίλτρο τιμής (17 διαβαθμίσεις τιμών από-έως), φίλτρο ποιά κρασιά ταιριάζουν με κάποιο φαγητό, φίλτρο παραγωγού, φίλτρο χώρας προέλευσης αλλά και οινοπαραγωγικής περιοχής μέσα στην χώρα, φίλτρο ποικιλίας, διεθνούς και ελληνικής, φίλτρο χρονιάς (εσοδείας), φίλτρο κατάστασης (αφρώδης, ημιαφρώδης, ήπιος), φίλτρο ξηρότητας (Γλυκός, Ημίγλυκος, Ημίξηρος, Ξηρός), μεγέθους φιάλης (Magnum), και τώρα φίλτρο Μονοποικιλιακού/ Πολυποικιλιακού... ούτε λίγο ούτε πολύ 11 φίλτρα με 2047 συνδυασμούς μεταξύ τους!

Δοκιμάστε λοιπόν τη χρήση του νέου μας φίλτρου και ...εδώ είμαστε να προσθέσουμε και όποιο άλλο μπορεί να θεωρείτε χρήσιμο!

Μοιραστείτε το άρθρο: