Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Βελτιώσαμε τον τρόπο αναζήτησης των προιόντων μας!

Βελτιώσαμε τον τρόπο αναζήτησης των προιόντων μας!

Βελτιώσαμε και πάλι τον τρόπο αναζήτησης των προιόντων μας!

Τώρα λοιπόν έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε πολυποικιλιακά κρασία με βάση τις ποικιλίες που επιθυμείτε, όσες και αν είναι αυτές.

Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι αναζητάτε ένα κρασί που συντίθεται από ένα χαρμάνι Syrah και Μerlot.

Επιλέγετε από το menu το "Οίνος/Ερυθρός". Στην αριστερή στήλη εμφανίζονται οι αρχικές επιλογές. Πηγαίνετε κάτω από τις "Διεθνείς Ποικιλίες", πατάτε το "Περισσότερα" ώστε να αποκαλυφθούν όλες οι επιλογές και επιλέγετε "Syrah" (Eικόνα1 ). Μετά από λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζονται στον κατάλογο όλα τα κρασιά που περιέχουν Syrah. Ως εδώ η διαδικασία είναι γνωστή: Έτσι επιλέγατε μέχρι σήμερα τα κρασιά συγκεκριμμένης ποικιλίας.

Η διαφορά βρίσκεται στο γεγονός ότι η επιλογή "Διεθνής Ποικιλία" είναι και πάλι διαθέσιμη μετά την επιλογή του Syrah σαν πρώτη ποικιλία. Αν πατήσετε το "Περισσότερα" θα δείτε ότι το μικρό κουτάκι δίπλα στο Syrah είναι επιλεγμένο (Eικόνα 2). Θα δείτε επίσης ότι οι επιλογές των ποικιλιών έχουν περιοριστεί. Υπάρχουν μόνο 3 Sangiovese αντί για 32, και 3 Τempranillo αντί για 13, η δε επιλογή Tannat δεν υπάρχει πιά. Γιατί; Μα απλούστατα, εμφανίζονται μόνο οι ποικιλίες εκείνες που συμμετέχουν σε κρασιά μαζί με το Syrah, την πρώτη σας επιλογή.

Επιλέξτε τώρα "Merlot". Σε λίγο στο κατάλογο θα εμφανιστούν όλα τα κρασιά που περιέχουν και τις δύο ποικιλίες, Syrah ΚΑΙ Merlot. Τώρα, στην στήλη "Διεθνής Ποικιλία" είναι τσεκαρισμένες και οι δύο ποικιλίες, Syrah και Merlot, και οι επιλογές έχουν περιοριστεί ακόμα περισσοτερο (Eικόνα 3 : Π.χ. οι προηγούμενη επιλογή Τempranillo δεν υπάρχει πιά. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένα κρασί που να περιέχει Syrah και Merlot ΚΑΙ Τempranillo...

Αυτό ηταν! Τόσο απλό και εύκολο. Από εδώ και πέρα, μπορείτε να εξειδικεύσετε ακόμα περισότερο την επιλογή σας, διαλέγοντας Χώρα, ή/και Παραγωγό κλπ. Όλες οι επιλογές των επι πλέον φίλτρων που σας παρουσιάζονται είναι αυτές των οποίων τα κρασιά περιέχουν τις δύο ποικιλίες που διαλέξαμε αρχικά: Αν δηλαδή πάμε στην επιλογή "Παραγωγός" ή "Χώρα προέλευσης" εμφανίζονται ΜΟΝΟ οι επιλογές εκείνες που έχουν κρασιά που περιέχουν Syrah και Merlot.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε τα φίλτρα επιλογών. Είναι γρήγορα και αποτελεσματικά! Με αυτά μπορείτε να βρείτε ακριβώς τα κρασιά εκείνα που έχουν τις ιδιότητες που ψάχνετε.

Μοιραστείτε το άρθρο: