| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Πρεμιέρα "Σιγά τα Αίματα" με χορηγούς House of Wine και Νίκο Λαζαρίδη

Πρεμιέρα "Σιγά τα Αίματα" με χορηγούς House of Wine και Νίκο Λαζαρίδη Σταμάτης Κραουνάκης μεταξύ σερβιρισμάτων...

Τα γέλια δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή στην πρεμιέρα του μουσικού έργου των Ακη Δήμου και Σταμάτη Κραουνάκη «ΣΙΓΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ!...ORESTEIA THE NΕΧT GENERATION”, στην μουσική θεατρική σκηνή «Αθηναίς», χθες (2/11/2011) το βράδυ, της οποίας χορηγοί είναι το House of Wine και η οινοποιεία Νίκου Λαζαρίδη. Το πολύ καλό "Μαύρο Πρόβατο" - Ερυθρός έρρεε άφθονο πριν την έναρξη της παράστασης, και ο Σταμάτης Κραουνάκης, σαν καλός οικοδεσπότης, το σέρβιρε σε όλους!

Μην χάσετε την παράσταση! Η παράσταση κινείται ανάμεσα σε καταστάσεις δραματικά (και παρανοϊκά) σύγχρονες, σε ένα έργο που σαρκάζει το σημερινό, ατελείωτο δράμα μας, διατρέχοντας παράλληλα στιγμές της νεώτερης Ιστορίας άλλοτε με διαλόγους κι άλλοτε τραγουδιστά, άλλοτε μελαγχολικά κι άλλοτε ξεκαρδιστικά αστεία. Οι ηθοποιοί (όλοι άνδρες όπως την αρχαία εποχή) εξαιρετικοί και ξεκαρδιστικοί οι διάλογοι. Το παρατεταμένο χειροκρότημα στο τέλος της πρεμιέρας αντάμειψε με το παραπάνω όλους τους συντελεστές της παράστασης.

Δήμητρα Ματσούκα: Τσιγάρο και ...Μαύρο Πρόβατο!
Τόσο το House of Wine όσο και η Οινοποιεία Νικου Λαζαρίδη συγχαίρουμε θερμά όλους τους συντελεστές της παράστασης: Τον Άκη Δήμου για την εξαιρετική και ξεκαρδιστική "διασκευή" της Ορέστειας, το Σταμάτη Κραουνάκη για την ωραία μουσική και τα θαυμάσια τραγούδια, την Αθανασία Καραγιαννοπούλου για τη σκηνοθεσία, τον Φωκά Ευαγγελινό για την εξαιρετική χορογραφία, καθώς και όλους τους ηθοποιούς της "Σπείρα Σπείρα" Χρήστο Γεροντίδη, Μπάμπη Γούσια, Jerome kaluta, Σάκη Καραθανάση, Δημήτρη Μάριζα, Χρήστο Μουστάκα, Δημήτρη Μπογδάνο, Κώστα Μπουγιώτη, που με αστείρευτο κέφι υπηρέτησαν το κείμενο και τη μουσική.

Σε λίγες μέρες το House of Wine θα κληρώσει στους πελάτες του προσκλήσεις για τη θαυμάσια αυτή παράσταση,. και μην ξεχνάτε, όλοι οι οινόφιλοι: Πέρα από το αστείρευτο κέφι και το γέλιο που τόσο το χρειαζόμαστε αυτούς τους καιρούς, θα έχετε και το ...tasting του "Μαύρου Πρόβατου" του Νίκου Λαζαρίδη!

Μοιραστείτε το άρθρο: