| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS: Οινικός Σύμβουλος του House of Wine

Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS:Οινικός Σύμβουλος του House of Wine Το Γρηγόρη Μιχαήλο τον γνωρίσαμε από μια ...διαφωνία μας στο facebook. Βέβαια, ξέραμε ποιός είναι από πριν: Βλέπετε, τέτοια διαπιστευτήρια λίγοι έχουν σήμερα στο χώρο του οίνου: Χημικός Μηχανικός, σπουδές στη μουσική, ανάμεσα στους 3 πρώτους απόφοιτους του WSET Diploma, του κορυφαίου εκπαιδευτικού τίτλου στον χώρο του κρασιού και των αποσταγμάτων, ένα σκαλί κάτω από τον εξωτικό τίτλο του Master of Wine. Ως αριστούχος σπουδαστής σε όλα τα επίπεδα του WSET έλαβε 4 υποτροφίες, ενώ το Diploma του απονεμήθηκε με έπαινο. Από το 2010 είναι εισηγητής στο WSPC Ltd, ενώ αρθρογραφεί σε διάφορα Ελληνικά και Διεθνή περιοδικά του χώρου.

Μετά από όλα αυτά και την... ουσιαστική γνωριμία μας πάνω από τα θαυμάσια πιάτα αλλά και τα κρασιά του Wine Restaurant Paradiso του οποίου ο Γρηγόρης είναι ιδιοκτήτης και Sommelier, η απόφαση της συνεργασίας ήρθε εύκολα και από τις δύο πλευρές.

Ο Γρηγόρης Μιχαήλος AIWS θα έχει τη θέση του Οινικού Συμβούλου του House of Wine, της καλύτερης Ελληνικής ηλεκτρονικής κάβας, σαν επιστέγασμα της όλης εμπειρίας που αποκόμισε μέσα την βαθειά του ενασχόληση με το κρασί. Ο ρόλος του συμβούλου μιας κάβας με τον οινικό πλούτο που διαθέτει το House of Wine είναι απαιτητικός και συνάμα προκλητικός αλλά και ευρύτατος, και έχει ως στόχο να αποκωδικοποιήσει και να μεταφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλους εσάς τους οινικούς θησαυρούς που καθημερινά συλλέγει για εσάς το House of Wine.

Ο Γρηγόρης Μιχαήλος έρχεται στο House of Wine με πολλές νέες ιδέες και πολύ κέφι. Σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα θα δουν όλοι οι φίλοι μας αυτές οι ιδέες να παίρνουν σταδιακά σάρκα και οστά, και πιστεύουμε ότι θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη για όλους όσους μας παρακολουθούν.

Καλωσορίζουμε το Γρηγόρη Μιχαήλο σαν Σύμβουλο Οίνου του House of Wine και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα πολλά και ποικίλα καθήκοντά του.

Παράλληλα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Θόδωρο Λέλεκα που αποχωρεί από το House of Wine, για την πολύτιμη και τόσο ουσιαστική βοήθεια που μας προσέφερε στα πρώτα βήματά μας στον απαιτητικό χώρο του οίνου. Η συμβολή του στην ραγδαία ανάπτυξη και καθιέρωση του House of Wine υπήρξε καθοριστική. Του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στα επαγγελματικά του σχέδια.
Μιχάλης Πικούνης
Γενικός Διευθυντής

House of Wine
Μοιραστείτε το άρθρο: