Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

ΝΕΟ!! Απόψεις και Κριτικές

ΝΕΟ!! Απόψεις και Κριτικές Ένα νέο πεδίο προστέθηκε στη σελίδα κάθε προϊόντος: Ονομάζεται "Απόψεις και Κριτικές" και σκοπό έχει να περιλάβει κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν που προέρχονται από έγκριτους κριτικούς οίνου, περιοδικά οίνου, Blogs κλπ. Επίσης θα περιέχει απόψεις από το ίδιο το House of Wine όταν έχει να εκφράσει κάτι παραπάνω από τις δύο περιγραφές που υπάρχουν σε κάθε προϊόν, αλλά και από συνεργάτες του House of Wine ή και από φίλους του Οίνου που θέλουν να εκφράσουν έγκυρη, επώνυμη άποψη. Έτσι ο επισκέπτης ή και ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει μια πιο σφαιρική άποψη του συγκεκριμένου προϊόντος, παράλληλα με την περιγραφή και εκτίμηση του House of Wine.

Ασφαλώς δεν μπορεί να έχουν όλα τα προϊόντα απόψεις και κριτικές. Αλλά εμείς θα επιδιώξουμε να έχουν όσα περισσότερα, πάντοτε βέβαια με την αναφορά συγγραφέως και πηγής ή την σχετική άδεια όταν απαιτείται. Πιστεύουμε ότι οι περισσότερες προσωπικότητες του Οίνου στη χώρα μας θα συμφωνήσουν στην δημοσίευση σε αυτό το πεδίο ήδη δημοσιευμένων κρίσεών τους, γιατί ασφαλώς ωφελεί τον κοινό σκοπό όλων μας, την προαγωγή του καλού εμφιαλωμένου κρασιού, μπύρας και ποτών στη χώρα μας.

Ήδη κάποια κρασιά μας έχουν τέτοιες απόψεις και κριτικές, όπως ο Διάπορος του κυρ-Γιάννη, το Σαββατιανό 2011 της Αναστασίας Φράγκου και άλλα.

Όσοι φίλοι μας θέλουν να δημοσιεύσουν κάποια κριτική τους για ένα κρασί θα πρέπει απαραίτητα να είναι είτε πελάτες του House of Wine, είτε εγεγραμμένοι επώνυμα στις ενημερώσεις (Newsletter κλπ) μας. Θα δημοσιεύονται οι αξιολογήσεις που θα έχουν την έγκριση του House of Wine , και θα πρέπει να αποστέλλονται στη διεύθυνση info@houseofwine.gr με θέμα "Αξιολόγηση Προϊόντος".

Μοιραστείτε το άρθρο: