Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Το House of Wine μοιράζει δωρα ...και ραδιοφωνικώς!

Το House of Wine μοιράζει δωρα ...και ραδιοφωνικώς! Από την Aλίκη Δανάλη


Το House of Wine μοιράζει δωρα ...και ραδιοφωνικώς! Γιατί το κρασί πίνεται με πολλούς τρόπους και σε πολλές περιστάσεις. Πριν την εμφιάλωση, μόνο του ή με παρέα διαφόρων εδεσμάτων, δροσερό ή παγωμένο, αλλά ακόμη καλύτερα όταν ανοίγεις ένα μπουκάλι που σου έχουν ...δωρίσει.

Οπότε εμείς, στο House of Wine που σίγουρα αγαπάμε το κρασί, το συνδυάσαμε με την τέχνη και με την μουσική, τις άλλες μας αγάπες και το προσφέρουμε τις γιορτινές αυτές ημέρες , τόσο στον Πολυχώρο Αθηναίς κατά την διάρκεια της παράστασης των Σταμάτη Κραουνάκη και Ακη Δήμου «Σιγά τα αίματα -Oresteia the next generation", όσο και απο τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΕΝ ΛΕΥΚΩ 87,7, ΣΚΑΙ 100,3 και ΑΘΗΝΑ 9,84.

Φυσικά, σε αυτές τις δύσκολες εποχές απαιτούνται καλές συνεργασίες και σε αυτό είχαμε δίπλα μας τους Ελληνες Παραγωγούς μας: Nico Lazaridi, Λαντίδη, Καριπίδη, Τσέλεπο, Σεμέλη, Κατώγι Αβέρωφ, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη.

Τα κρασιά Νεμέα Λαντίδη Κόκκινο, που προσφέρονται απο τον ΕΝ ΛΕΥΚΩ , μπορείτε να τα κερδίσετε κάθε εβδομάδα απο ώρα 10 -12 το βράδυ, μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου.

Εως τις 23 Δεκεμβρίου, κάθε Παρασκευή απο 9 έως 10 το βράδυ, μπορείτε να κερδίσετε τον Ερυθρό και τον Λευκό Ορεινό Ηλιο της Σεμέλης απο τον ΑΘΗΝΑ 9,84 στην εκπομπή της Έμυς Λιβανίου (επίσης φίλης του Οίνου)

Για κάθε εβδομάδα μέχρι και τις 13 Ιανουαρίου το House of Wine προσφέρει 24 θαυμάσια κρασιά την εβδομάδα σε 12 τυχερούς ακροατές του ραδιοφώνου του ΣΚΑΙ (100,3), . Η προσφορά γίνεται από την καθημερινή απογευματινή εκπομπή του Βασίλη Κουφόπουλου, από τις 6:00 μμ μέχρι και τις 8:00 μμ, όπου και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή! Αυτή την εβδομάδα τα δώρα είναι 2 φιάλες από το εξαιρετικό "Κατώγι Αβέωφ" σε 12 νικητές που θα κληρωθούν την Παρασκευή.

Συντονιστείτε λοιπόν, καθημερινά μετά τις 6 το απόγευμα, σε όποιο ραδιοφωνικό σταθμό σας εκφράζει και κερδίστε τα κρασιά των Χριστουγέννων απο το House of Wine, για να τα πιείτε στην υγεία μας !!!!!

Νάχουμε Χαρούμενα Χριστούγεννα αφήνοντας πίσω μας ενα δύσκολο 2011, και να γεμίσουμε με ελπίδα και αισιοδοξία για τη Νέα Χρονιά !!!


Αλίκη Δανάλη

Σύμβουλος Δημοσίων σχέσεων

Μοιραστείτε το άρθρο: