Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

25 Ετικέτες κρασιού που δεν θα αφήσουν κανένα αδιάφορο!

25 Ετικέτες κρασιού που δεν θα αφήσουν κανένα αδιάφορο! Έχουμε ξαναγράψει για τις ετικέτες στις φιάλες των κρασιών. Πρόσφατα, σε άρθρο του House of Wine με τίτλο "Βραβείο για την καλύτερη ετικέτα κρασιού το 2011" παρουσιάσαμε την ετικέττα-Πρωταθλητή του 2011.

Σήμερα, με πιο ...γιορτινή και ανέμελη διάθεση, σας παρουσιάζουμε 26 ετικέτες στις οποίες ο θεατής δεν θα μείνει αδιάφορος (είτε θετικά είτε αρνητικά)!. Είναι μια σειρά από πρωτότυπες ετικέτες, που δείχνουν ότι η εφευρετικότητα αλλά και η δημιουργικότητα καλλιτεχνών και οινοποιών δεν έχει όρια! Κάποιες ιδέες εξαιρετικές -όπως αυτή με το boarding pass- κάποιες επεκτείνονται μέχρι και την συσκευασία, δημιουργώντας ένα σύνολο ενιαίο.

Φοβάμαστε ότι οι έλληνες οινοποιοί δεν αντιμετωπίζουν την ετικέτα με την προσοχή που θα όφειλαν, γιατί ο σχεδιασμός ετικέτας-φιάλης-συσκευασίας επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την αγορά ενός κρασιού. Και δυστυχώς έχουμε λίγες ωραίες και σύγχρονες ετικέτες σταν ελληνικά κρασιά, και πολλές μάλλον αδιάφορες έως άσχημες, που συνήθως αδικούν το περιεχόμενό τους...

Αλλά ας μην πούμε περισσότερα: Δείτε τις φωτογραφίες και διασκεδάστε ή -αν είστε οινοποιός- προβληματιστείτε!

1
.


2
.


3
.


4
.


5
.


6
.


7
.


8
.


9
.


10
.


11
.


12
.


13
.


14
.


15
.


16
.


17
.


18
.


19
.


20
.


21
.


22
.


23
.


24
.


25
.
26
.


       

Μοιραστείτε το άρθρο: