| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2012, η Ελλάδα των Δημιουργών

ΟΙΝΟΡΑΜΑ 2012, η Ελλάδα των Δημιουργών  "Ελλάδα των Δημιουργών" έχει σαν υπότιτλο το φετεινό Οινόραμα... και πολύ σωστά!  Η έκθεση Οινόραμα είναι το μεγαλύτερο και το πιο σημαντικό ραντεβού του ελληνικού αμπελοοινικού κλάδου. Η μοναδική επαγγελματική έκθεση του είδους, που διοργανώνεται από την εταιρεία Vinetum, από το 1994, και εφέτος έχει ασφαλώς μια ιδιαίτερη και περισσότερο συμβολική σημασία...

Στο Οινόραμα 2012 μπορείτε να δοκιμάσετε κρασιά από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και να δείτε μηχανήματα και εφόδια για την αμπελουργία και την οινοποίηση.

Το Oινόραμα διοργανώνεται φέτος για 11η φορά και θα διαρκέσει 3½ ημέρες:

  • Παρασκευή 16 Μαρτίου: 15:00-19:00
  • Σάββατο 17 Μαρτίου: 10:00-19:00
  • Κυριακή 18 Μαρτίου: 10:00-19:00
  • Δευτέρα 19 Μαρτίου: 10:00-18:00

Είναι ανοιχτό σε κάθε οινόφιλο και επαγγελματία του αμπελοοινικού χώρου.

Η είσοδος για τους σχετικούς επαγγελματίες και τους δημοσιογράφους είναι δωρεάν με απλή επίδειξη της επαγγελματικής κάρτας τους. Θα κυκλοφορήσουν πολλές προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο στην έκθεση. Τιμή εισιτηρίου 12 ευρώ, με ισχύ για όλες τις ημέρες τις έκθεσης.


Στο εισαγωγικό του σημείωμα για την Έκθεση, ο Ντίνος Στεργίδης, διοργανωτής του Οινοράματος, γράφει:

"Η Νέα Ελλάδα που ανατέλλει μέσα από την κρίση, θα είναι η Ελλάδα της αυθεντικότητας και της δημιουργίας, της σκληρής δουλειάς και της επιτυχίας, στοιχεία που ήδη ενσαρκώνει το ελληνικό κρασί.
Το Οινόραμα, βιτρίνα του αμπελοοινικού κλάδου και πλατφόρμα ανάδειξης των οινοποιείων της χώρας, έχει συμβάλει καθοριστικά στη διαμόρφωση της θετικής εικόνας που η ελληνική κοινωνία έχει για το ελληνικό κρασί. Μια εικόνα, που για 20 χρόνια τώρα, μεταφράζεται σε αυξημένες πωλήσεις για όλα τα εμφιαλωμένα κρασιά. Μόνο η πρωτοφανούς έντασης κρίση που ζούμε μπόρεσε να αναχαιτήσει ― προσωρινά ― την ανοδική πορεία του εμφιαλωμένου ελληνικού κρασιού.

Όμως, τώρα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι η στιγμή που το ελληνικό κρασί πρέπει να κάνει αισθητή την παρουσία του, να υπενθυμίσει σε όλους πως είναι η αυθεντική πρόταση, η λογική λύση, η απάντηση στους μοιρολάτρες, τους απαισιόδοξους, τους καταστροφολόγους."


Εμείς στο House of Wine θα συμφωνήσουμε μαζί του, και θα πούμε στους φίλους, πελάτεςμας, σε όσους μας παρακολουθούν: Ελάτε στο Οινόραμα 2012! Είναι μια σημαντική προσπάθεια αυτές τις δύσκολες ημέρες και τόσο η έκθεση σαν θεσμός όσο και οι Έλληνες Οινοποιοί πρέπει να βοηθηθούν από τους Έλληνες οινόφιλους. .

Μοιραστείτε το άρθρο: