Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Το Newsletter μας έγινε 3 ετών ...Μαθουσάλας!

Το Newsletter μας έγινε 3 ετών ...Μαθουσάλας! Σήμερα Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012, όσοι είστε ήδη εγγεγραμμένοι στον κατάλογο των παραληπτών των νέων και ενημερώσεων του House of Wine, θα παραλάβετε (ή θα έχετε ήδη παραλάβει) το 36ο τεύχος του μηνιαίου Newsletter μας. Που σημαίνει ότι έχουν περάσει 36 μήνες από την 1η Οκτωβρίου 2009 που πρωτοκυκλοφόρησε, . Αντίστοιχα, 36 τεύχη έφθασαν όλα στο mailbox σας με απόλυτη συνέπεια την 1η Δευτέρα του κάθε μήνα.

Που σημαίνει ότι αυτό το μήνα έχουμε τα τρίτα μας Γενέθλια!

Για ένα ηλεκτρονικό Newsletter στην Ελλάδα, τα χρόνια αυτά δεν είναι λίγα! Αντίθετα, αν σκεφτεί κανείς ότι συνήθως οι "μεγάλες φιλοδοξίες" (και οι αντίστοιχες μεγάλες υποσχέσεις) για Newsletters και "συνεχή ενημέρωση" φθάνουν συνήθως τα ... τρία (άντε πέντε έως έξη) διμηνιαία τεύχη, θα καταλάβετε ότι το τρίχρονο Newsletter του House of Wine είναι αντίστοιχα ...Μαθουσάλας!

Σε όλο αυτό το διάστημα προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ένα επίπεδο πληροφόρησης αλλά και ενδιαφέροντος που να το κάνει ευχάριστο και χρήσιμο, που να συμπληρώνει το στόχο του House of Wine όσον αφορά στην ενημέρωσή σας . Το γεγονός ότι διαβάζεται ανελλιπώς από χιλιάδες φίλους μας κάθε μήνα μαζί με τα θετικά σχόλια που λαμβάνουμε μας κάνει να πιστεύουμε ότι η προσπάθειά μας βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Στα 3 αυτά χρόνια δεν παραλείψαμε να στείλουμε ούτε ένα τεύχος! Και πάντα με ύλη ενός μικρού "Site", με άρθρα, νέα προϊόντα, προσφορές, ενημερώσεις, συνεντεύξεις και πολλές ειδήσεις σχετικά με το αντικείμενό μας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Και όχι μόνο... Επεκτείναμε την ενημέρωση των φίλων μας με την Εβδομαδιαία "Ενημέρωση της Δευτέρας" που είναι κάτι αντίστοιχο με το μηνιαίο Newsletter σε μικρότερη κλίμακα, και την "Προσφορά της Πέμπτης".

Δεν είναι βέβαια εύκολη η σύνταξη του Newsletter... απαιτούνται δεκάδες ώρες δουλειάς, τόσο για την συλλογή της ύλης, την συγγραφή των άρθρων, το δημιουργικό,και τις φωτογραφίσεις, την παραγωγή των εικόνων, τη σελιδοποίηση και όλα όσα απαιτούνται για να φθάσει στη μορφή που το διαβάζετε... Αν τώρα αναλογιστείτε τα ...8 ή 9 ενημερωτικά τεύχη που αποστέλλουμε κάθε μήνα (1 Newsletter, 3 -4 "Ενημερώσεις της Δευτέρας" και 4 "Προσφορές της Πέμπτης") θα αντιληφθείτε ότι το έργο είναι τεράστιο.

Τόσο το Newsletter όσο και τα υπόλοιπα τεύχη αποστέλλονται ηλεκτρονικά μέσω email σε περισσότερους από 4.500 εγγεγραμμένους παραλήπτες. Εδώ να τονίσουμε τι σημαίνει η λέξη “εγγεγραμμένος". Ο κάθε παραλήπτης έχει εγγραφεί μόνος του, χωρίς ποτέ να εγγράψουμε εμείς κάποιον αυθαίρετα, χωρίς να το γνωρίζει. Ακόμα και οι πελάτες μας πρέπει και αυτοί να εγγραφούν σαν παραλήπτες των νέων και ενημερώσεών μας! Δηλαδή σεβόμαστε απόλυτα την ιδιωτικότητα των παραληπτών. Και βέβαια, σε κάθε Newsletter, υπάρχει ο σύνδεσμος της οριστικής διαγραφής του παραλήπτη από τον κατάλογο παραληπτών... Οποτεδήποτε επιθυμεί μπορεί να διαγραφεί με ένα απλό κλικ, χωρίς καμμία ερώτηση, προϋπόθεση ή οποιαδήποτε άλλη δυσκολία...

Δεν διστάζουμε να πούμε ότι, ναι, το Νewsletter μας είναι εξαιρετικά ειτυχημένο: Γιατί οι φίλοι μας το αγαπούν, το ανοίγουν και το διαβάζουν σε αριθμούς τριπλάσιους από τους αντίστοιχους άλλων και πολύ γνωστών διεθνών Newsletters, -τα στατιστικά στοιχεία μας είναι πραγματικά εντυπωσιακά!

Έτσι λοιπόν φθάσαμε εδώ, χέρι-χέρι με εσάς, τους φίλους μας και αναγνώστες. Και λέμε χέρι-χέρι γιατί εμείς κάνουμε τις προσπάθειές μας να δώσουμε κάτι όσο ποιο καλό γίνεται, και εσείς ανταποκρίνεστε με το παραπάνω, που αυτό μας δίνει την ικανοποίηση να προχωρήσουμε!

Σας ευχαριστούμε λοιπόν από καρδιάς που μας ...φέρατε μέχρις εδώ, ώστε να γιορτάσουμε τα 3α μας γενέθλια... Και πιστεύουμε ότι με τη δική σας ανταπόκριση θα γιορτάζουμε κάθε χρόνο μαζί με περισσότερους φίλους και αναγνώστες!

Και... δεχόμαστε ευχαρίστως ευχές "να τα εκατοστίσουμε"!

Μπορείτε να δείτε το τελευταίο μας Newsletter (Σεπτεμβρίου 2012), μια τυπική "Ενημέρωση της Δευτέρας" και αντίστοιχα την "Προσφορά της Πέμπτης"

Μπορείτε εύκολα και απλά να εγγραφείτε και να παραλαμβάνετε τις ενημερώσεις μας, ή όποιες εσείς διαλέξετε. Είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς καμμία υποχρέωση αγοράς προιόντων ή άλλη, και μπορέιτε να διαγραφειτε οποτεδήποτε θελήσετε.

Μοιραστείτε το άρθρο: