Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Wine&;Spirits: Στα Top 100 οινοποιεία Μπουτάρης, Γεροβασιλείου και Τσέλεπος

Wine&;Spirits: Στα Top 100 οινοποιεία Μπουτάρης, Γεροβασιλείου και Τσέλεπος

Το ομολογούμε... Ναι, ήταν το ευκολότερο άρθρο που γράψαμε ποτέ... Copy+Paste από το ...περυσινό μας άρθρο της 11ης Νοεμβρίου... Δεν άλλαξε για την Ελλάδα απολύτως τίποτα!

Νέα λοιπόν σημαντική διεθνής διάκριση για τρία Ελληνικά οινοποιεία, έρχονται να συμπληρώσουν τις τόσες διεθνείς διακρίσεις που έχουν λάβει εφέτος τόσο τα ελληνικά κρασιά όσο και τα ελληνικά οινοποιεία στο εξωτερικό.  Ιδιαίτερα η Μπουτάρης, που μπάινει στη λίστα για 16η συνεχή χρονιά!

Και αυτή τη φορά το έγκυρο αμερικανικό περιοδικό οίνου Wine&Spirits Magazine συμπεριέλαβε τα οινοποιεία Γεροβασιλείου, Μπουτάρη και Τσέλεπου στα 100 κορυφαία οινοποιεία.

Το House of Wine συγχαίρει θερμά τα τρία βραβευθέντα οινοποιεία, και προσωπικά τον Βαγγέλη Γεροβασιλείου, τον Κωνσταντίνο Μπουτάρη και τον Γιάννη Τσέλεπο για τη νέα αυτή επιτυχία τους. Είναι μια σημαντική επιτυχία τόσο για τους ίδιους και τα οινοποιεία τους, όσο και -ιδιαίτερα σήμερα- για την Ελλάδα, που μέσα από τους οινοποιούς μας καταφέρνουμε να ανυψώσουμε το κύρος της χώρας και να αποδείξουμε ότι οι έλληνες μπορούν να διαπρέπουν.

 
 

 


Μοιραστείτε το άρθρο: