Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Κόντρα στην κρίση: Οίνοι Πελοποννήσου, φυσικά!

Κόντρα στην κρίση: Οίνοι Πελοποννήσου, Φυσικά! Είναι  οι οινοπαραγωγοί της Πελοποννήσου, που για ακόμα μια χρονιά ανεβαίνουν στην Αθήνα, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012, για να παρουσιάσουν τα κρασιά τους σε όλους τους φίλους του καλού κρασιού.

Την επόμενη Κυριακή λοιπόν 4 Νοεμβρίου, στο Hilton Αθηνών από την 1 το μεσημέρι μέχρι και τις 8 το βράδυ, θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα κρασιά 27 Πελοποννησίων παραγωγών οίνου, στην έκθεση «ΟΙΝΟΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ... ΦΥΣΙΚΑ». Και όχι μόνο... γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τους παραγωγούς, να μάθουμε λεπτομέρειες για τα κρασιά τους.

Κρασιά κάθε τύπου, με προεξάρχοντα εκείνα των κορυφαίων ονομασιών προέλευσης: Μαντινεία, Νεμέα, Μαυροδάφνη Πατρών, Πάτρα, Μοσχάτος Ρίου Πατρών αλλά και δεκάδες άλλα, Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (πρώην Τοπικοί Οίνοι), καθώς και κρασιά από εξαιρετικές ελληνικές και ξένες ποικιλίες αμπέλου, θα βρίσκονται εκεί για να ικανοποιήσουν τη γευστική περιέργεια κάθε οινολάτρη. Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή σε κλήρωση για φιάλες πελοποννησιακών οίνων από τα συμμετέχοντα οινοποιεία.

Οι οινοπαραγωγοί του Μοριά ανεβαίνουν στην Αθήνα για να παρουσιάσουν αυτοπροσώπως στο οινόφιλο κοινό τις ιδιαιτερότητες του πελοποννησιακού αμπελώνα, του πιο πλούσιου σε διαφορετικά αμπελοτόπια της Ελλάδας. «Κόντρα στην κρίση, οι οινοπαραγωγοί της Πελοποννήσου στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα», λέει ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου (ΕΝΟΑΠ), οινοπαραγωγός Γιάννης Τσέλεπος.

Η γευσιγνωσία «Οίνοι Πελοποννήσου, Φυσικά» οργανώνεται φέτος για 7η συνεχή χρονιά, από την εταιρεία οινικής επικοινωνίας Vinetum, για λογαριασμό της ΕΝΟΑΠ. Η είσοδος στην έκθεση κοστίζει 3€ και περιλαμβάνει το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας (για τους επαγγελματίες η είσοδος είναι δωρεάν).


ΕΚΘΕΤΕΣ ΕΝΟΑΠ 2012

 

 

1.  ΚΤΗΜΑ ΕΥΧΑΡΙΣ

2.  ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

3.  ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΛΑΥΚΙΩΤΗ

4.  ΚΤΗΜΑ ΠΑΛΥΒΟΥ

5.  ΚΤΗΜΑ ΡΕΠΑΝΗ

6.  ΚΤΗΜΑ ΧΑΡΛΑΥΤΗ

7.  ΓΑΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

8.  ΚΑΤΩΓΙ – ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ

9.  ΣΕΜΕΛΗ

10. ΚΤΗΜΑ ΠΥΡΓΑΚΗ

11. ΚΤΗΜΑ ΣΚΟΥΡΑ

12. ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗ

13. ΚΤΗΜΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΑΡΚΑΣ Α.Ε

14. ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ

15. ΚΤΗΜΑ ΤΣΕΛΕΠΟΥ-ΚΤΗΜΑ ΔΡΥΟΠΗ

16. CAVINO A.E.

17. ΠΑΡΠΑΡΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

18. ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

19. ΤΕΤΡΑΜΥΘΟΣ

20. ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ

21. ΚΤΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Ο.Ε.

22. ΚΤΗΜΑ ΜΠΡΙΝΤΖΙΚΗ

23. ΚΤΗΜΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

24. ΚΤΗΜΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

25. ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ

26. ΟΙΝΟΠOΙEΙΟ GENTILINI

27.  ΚΤΗΜΑ ΦΟΙΒΟΣ

Μοιραστείτε το άρθρο: