| Αποσύνδεση | Σύνδεση | Επικοινωνία |

Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

"Ανοιχτές Πόρτες 2013": Οι εκδηλώσεις στο κτήμα Κατώγι-Στροφιλιά

"Ανοιχτές Πόρτες 2013": Οι εκδηλώσεις στο κτήμα Κατώγι-Στροφιλιά
Το Κτήμα Κατώγι-Στροφιλιά είναι ένα από τα κτήματα που αξίζει να επισκεφθείτε στις "Ανοιχτές Πόρτες 2013".

Και οι δύο εγκαταστάσεις, αυτή του Κτήματος Αβέρωφ στο Μέτσοβο και η Στροφιλιά της Αναβύσσου, είναι δύο κτήματα που διακρίνονται για τη φιλοξενία τους. Έχουμε παρευρεθεί στις εκδηλώσεις και των δύο οινοποιείων, και αξίζει τον κόπο να επισκεφθείτε αυτό που είναι πιο κοντά σας. Οι πολλοί οινόφιλοι των Αθηνών, μπορούν να επισκεφθούν τη Στροφιλιά το Σάββατο. Οι εκδηλώσεις της υπήρξαν πάντοτε άψογες!. Το House of Wine σας συνιστά ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε τα δύο οινοποιεία, που έχουν αποδείξει διαχρονικά τη συνέπειά τους στην φιλοξενία των επισκεπτών τους.

Μας λέει για τις εκδηλώσεις η Μαρία Δήμου, συνεργάτης του κτήματος:
 

Κατώγι Αβέρωφ στο Μέτσοβο

Το οινοποιείο Κατώγι Αβέρωφ στο Μέτσοβο σας υποδέχεται το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαΐου από τις 11πμ ως τις 7μμ.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης θα πραγματοποιούνται ξεναγήσεις στα κελάρια του οινοποιείου και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα κρασιά με συνοδεία τοπικών εδεσμάτων, υπό τους ήχους jazz μουσικής. Παράλληλα εκείνες τις ημέρες θα διεξάγεται στο Μέτσοβο ο αγώνας “Τρέχοντας στα χνάρια της Αρκούδας” που στηρίζουμε ως χορηγοί και μαζί με τους επισκέπτες θα καλωσορίζουμε στις εγκαταστάσεις μας και τους αθλητές.

Ελάτε να γευτούμε μαζί κρασιά και εδέσματα του τόπου μας.

Στροφιλιά στην Ανάβυσσο

Οι Πόρτες στο οινοποιείου της Αναβύσσου ανοίγουν το Σάββατο 25 Μαΐου, από τις 11.00 πμ και μέχρι τις 5.00 μμ. (ΠΡΟΣΟΧΗ: Την Κυριακή το οινοποιείο θα είναι κλειστό). Μαζί με τους φίλους της Στροφιλιάς θα καλωσορίσουμε και τους αθλητές και τους συνοδούς τους, που θα λάβουν μέρος στο «2ο Αγώνα Τριάθλου του Δήμου Σαρωνικού», τον οποίο υποστηρίζουμε ως χορηγοί. Σας περιμένουμε να δοκιμάσουμε κρασιά κάτω από τη δροσιά της πέργκολας.Γνωρίστε τα κρασιά του Κτήματος Κατώγι-Στροφιλιά


Μοιραστείτε το άρθρο: