Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Διαγωνισμός Decanter: Το σχόλιο της Γαίας Οινοποιητικής

Διαγωνισμός Decanter: Το σχόλιο της Γαίας Οινοποιητικής


H Γαία Οινοποιητική είναι η εταιρεία με τα περισσότερα χρυσά βραβεία και regional trophies στους Διαγωνισμούς του περιοδικού Decanter, του μεγαλύτερου διαγωνισμού οίνου του κόσμου.

Σε συνέχεια της επιστολής-email του Γιάννη Παρασκευόπουλου σχετικά με το σχόλιο του Πάρι Σιγάλα για την εγκυρότητα των βραβεύσεων του Διαγωνισμού Οίνου Decanter World Wine Awards, μας απέστειλε το σχόλιο που ακολουθεί, το οποίο και δημοσιεύουμε -όπως όλα τα υπόλοιπα- χωρίς δικό μας σχολιασμό.
 
Συνομωσιολογία, το αγαπημένο σπορ των Ελλήνων. Πίσω από κάθε διεθνή επιτυχία ή αποτυχία πάντα κρύβεται μια συνομωσία. Εμείς και η πραγματικότητα δεν υπάρχει ποτέ στο προσκήνιο. Αυτό θα ζούμε για πολλά χρόνια αγαπητοί ανατολίτες φίλοι. Γκρίνια και κακομοιριά. Φταίει αυτό ή το άλλο..

Θα ήταν πολύ πιο σοφό να είχαμε μάθει να κλείνουμε το στόμα μας όταν πρέπει και απλά να προσπαθούμε περισσότερο για πετύχουμε περισσότερα, αλλά εμείς προτιμάμε να αναλώνουμε τον πολύτιμο χρόνο μας με αντεγκλήσεις και υπονοούμενα. Για αυτό είμαστε ακόμα μεταξύ Βαλκανίων και Μέσης Ανατολής. Αυτό μας αξίζει. Τα υπόλοιπα είναι κακής ποιότητας φιλολογία


Λέων Καράτσαλος & Γιάννης Παρασκευόπουλος

Μοιραστείτε το άρθρο: