Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

"Ανοιχτές Πόρτες 2013": Οι εκδηλώσεις στο κτήμα Γεροβασιλείου

"Ανοιχτές Πόρτες 2013": Οι εκδηλώσεις στο κτήμα Γεροβασιλείου
Το Κτήμα Γεροβασιλείου είναι ένα από τα κτήματα που αξίζει να επισκεφθείτε στις "Ανοιχτές Πόρτες 2013".
Με πολλές εκδηλώσεις που δεν αφορούν μόνο το κρασί, θα σας χαρίσει μια πολλή ευχάριστη ημέρα στην εξοχή της  Επανωμής, τόσο σε εσάς όσο και στην οικογένειά σας. Το House of Wine σας συνιστά ανεπιφύλακτα να επισκεφτείτε το Κτήμα Γεροβασιλείου, που έχει αποδείξει διαχρονικά τη συνέπειά του στην ποιοτική διοργάνωση εκδηλώσεων.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του διημέρου 25-26 Μαΐου 2013:
 

Σάββατο 25 Μαΐου 2013
 
12:00

«Από στόμα σε στόμα – Αμπελοτραπεζώματα»


Συνεχίζοντας την περσινή έκδοση, φέτος σας καλούμε στα «Αμπελοτραπεζώματα». Δημιουργούμε και γευόμαστε συνταγές με πρώτες ύλες προερχόμενες από το αμπέλι και παρουσιάζουμε τη νέα μας έκδοση.

13:00


«Εκτός προγράμματος…»


Φίλοι και συνεργάτες του Νίκου Παπάζογλου παίζουν ζωντανά μουσική και τραγούδια από τη δημοτική μας παράδοση.

Παράλληλα φιλοξενούμε την έκθεση παραδοσιακών οργάνων του μουσικού και οργανοποιού Γιάννη Αλεξανδρή μέχρι την Κυριακή 2 Ιουνίου:

«Εάν ήταν δυνατόν να γνωρίζω εκ των προτέρων το ακριβές ακουστικό αποτέλεσμα του οργάνου που ξεκινάω να σχεδιάζω, η περιπέτεια της κατασκευής του, η οποία ξεκινά με το πριονισμένο δέντρο και τελειώνει με τις πρώτες νότες που ακούγονται, δεν θα είχε ούτε την ίδια γοητεία, συγκίνηση, ανυπομονησία και περιέργεια, ούτε το ίδιο ενδιαφέρον. Θα ήταν ένα επάγγελμα, ίσως ένα ανιαρό επάγγελμα, που δε μου πρόσφερε την ίδια ευχαρίστηση.»

Κυριακή 26 Μαΐου, 12.00

«Από τον Γαργαληστή στη Θυμωμένη Μπετονιέρα». Συναυλία με παιδική διάθεση με τον Δημήτρη Μπασλάμ.

Ο συγγραφέας και μουσικός Δημήτρης Μπασλάμ παρέα με 7 ακόμη μουσικούς, έρχεται στο Κτήμα και παρουσιάζει μουσικές και τραγούδια από όλα του τα παραμύθια!


Συντελεστές
Δημήτρης Μπασλάμ 
Χρήστος Παππάς /Φαγκότο
Θανάσης Τζίνγκοβιτς /Ακουστική κιθάρα
Edi Spaapen /Κρουστά
Γιώργος Αβραμίδης /Τρομπέτα
Γιώργος Νικόπουλος/Μαντολίνο
Λουίζα Σοφιανοπούλου /τραγούδι
Ανθή Κύρκου /Πλήκτρα


Bazaar βιβλίων

Παλιές και νέες εκδόσεις για το αμπέλι, το κρασί, το φαγητό και τον πολιτισμό σε ειδικές τιμές από το Σάββατο 25 έως και την Κυριακή 26 Μαΐου.

Κρασί από «σπίτι» …. Γεροβασιλείου

Το διήμερο των Ανοιχτών Πορτών μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας στις ταβέρνες της Επανομής και να το συνοδεύσετε με το κρασί που θα έχετε αγοράσει από το Κτήμα Γεροβασιλείου.

Μοιραστείτε το άρθρο: