Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Άνοιξε η Ιnterwine China 2014

Άνοιξε η Ιnterwine China 2014
Η επαρχία Γκουανγκντόνγκ, με το μεγαλύτερο πληθυσμό μεταξύ των επαρχιών της Κίνας , συγκεντρώνει 110 εκατομμύρια κατοίκους . Κατέχει το μεγαλύτερο ποσοστό του ΑΕΠ της χώρας και, αν ήταν ανεξάρτητη, θα κατατασσόταν σαν η 15η παγκόσμια δύναμη. Όσον αφορά στο κρασί, αντιπροσωπεύει το 53 % του εισαγόμενου οίνου στην Κίνα.

Η πρωτεύουσά της, η Καντόνα, , η τρίτη πιο πυκνοκατοικημένη πόλη στην Κίνα με κατά κεφαλήν εισόδημα 13.000$ , φιλοξενεί την 12η Interwine.

Λόγω της εκπληκτικής ζήτησης κρασιών και αλκοολούχων ποτών της κινεζικής αγοράς , το 2012, η χώρα κατατάσσεται ως η πέμπτη κόσμου σε κατανάλωση κρασιού, ξεπερνώντας το Ηνωμένο Βασίλειο. Η έκθεση Interwine China 2014 εγκαινιάστηκε το 2005 και προβάλλεται πλέον σαν το κυρίαρχο σημείο συνάντησης των κινέζων επαγγελματιών του κρασιού με τους ομολόγους τους από όλο τον κόσμο.

Η έκθεση συγκεντρώνει το σύνολο της κοινότητας των κινέζων εισαγωγέων κρασιού, καθώς και διανομείς, χονδρεμπόρους και λιανοπωλητές, συμπεριλαμβανομένων και ιδιωτών αγοραστών μεγάλης κλίμακας . Η έκθεση αποτελεί ένα καθιερωμένο και αποτελεσματικό εργαλείο για να διεισδύσουν και να ανατηχθούν εταιρείες του εξωτερικού στη διαρκώς αυξανόμενη αυξανόμενη αγορά της νότιας Κίνας.

Η Ελλάδα συμμετέχει στην έκθεση με δικό της περίπτερο (φωτογραφία)

Η έκθεση Interwine China 2014 διοργανώνεται στο συγκρότημα του Import Export Fair στην Καντόνα, το μεγαλύτερο εκθεσιακό κέντρο στην Ασία και το δεύτερο στον κόσμο. Η Interwine φιλοξένησε κατά τη διάρκεια των οχτώ χρόνων λειτουργίας της:

- περισσότερους από 20.000 εισαγωγείς

- 30.000 διανομείς

- 350.000 εταιρείες με αντικείμενο το κρασί: εταιρείες χονδρικής , λιανικής πώλησης κρασιού , ξενοδοχεία, μπαρ, εστιατόρια , σούπερ μάρκετ , κ.λπ.

Μοιραστείτε το άρθρο: