Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Wine Bar Κυρ-Γιάννη στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"

Wine Bar Κυρ-Γιάννη στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"
Τώρα, αν πρόκειται να ταξιδέψετε από το Αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" θα έχετε τη δυνατότητα περιμένοντας την αναχώρηση της πτήσης σας να πιείτε ένα ή και περισσότερα ποτήρια κρασί από το Wine Bar Κυρ-Γιάννη του αεροδρομίου! Και όχι μόνο εσείς, αλλά και τα εκατομμύρια των επιβατών-τουριστών κλπ που περιμένουν από 1 έως πολλές ώρες την μετεπιβίβασή τους σε κάποια πτήση εσωτερικού.

Μιλήσαμε με το Στέλλιο Μπουτάρη, τον επικεφαλής του οινοποιείου Κυρ-Γιάννη για της λεπτομέρειες του project και μάθαμε πολλά και ενδιαφέροντα…

Το Κυρ-Γιάννη Wine Bar του Αεροδρομίου ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 30/10/2014 και σήμερα προσφέρει μόνο κρασιά του Κυρ-Γιάννη, σε λίγο καιρό όμως θα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία κρασιών και άλλων παραγωγών.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια σύμβαση branding, προβολής δηλαδή της "φίρμας" Κυρ-Γιάννη Είναι μια σύμβαση με την Auto Grill - που έχει την βασική σύμβαση παροχής των υπηρεσιών εστίασης κλπ με το Αεροδρόμιο- Έτσι λοιπόν η Auto Grill, θέλοντας να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες του στο αεροδρόμιο, συνεργάστηκε με το Κτήμα Κυρ-Γιάννη για τη δημιουργία του Wine bar.

Αν αναρωτιέστε γιατί με τον Κυρ-Γιάννη και όχι με κάποιον επιχειρηματία από τόσα Wine Βars που υπάρχουν πια στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, θυμηθείτε ότι όταν λέγαμε ότι ο Στέλλιος Μπουτάρης είναι ο πιο προσανατολισμένος στο marketing έλληνας οινοποιός, κάτι ξέραμε! Γιατί όπως το βουνό δεν πάει στο Μωάμεθ αλλά ο Μωάμεθ στο βουνό, έτσι δεν πήγε η Auto Grill στον Στέλλιο, αλλά ο Στέλλιος "κυνήγησε" με επιμονή αυτή τη σύμβαση για 3 ολόκληρα χρόνια!

Χρειάζεται να πούμε περισσότερα; Χρειάζεται να τονίσουμε την τεράστια προβολή του ονόματος Κυρ-Γιάννη στα εκατομμύρια Ελλήνων και ξένων ταξιδιωτών που περνούν από το αεροδρόμιο; Ναι, θα είναι ένα ακόμα σημείο  πώλησης των κρασιών του Κυρ-Γιάννη, αλλά η "αξία" της προβολής του ονόματος είναι πολλαπλάσια από τα έσοδα της πώλησης κρασιών! Εκτός του ότι συμπληρώνει ένα κενό του Αεροδρομίου, δίνει και μια θαυμάσια δυνατότητα προβολής των ελληνικών κρασιών σε όλο τον κόσμο, υπενθυμίζοντας στα εκατομμύρια των τουριστών ότι υπάρχουν και Ελληνικά κρασιά!

Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν από εμάς στο κτήμα Κυρ-Γιάννη και προσωπικά στο Στέλλιο Μπουτάρη, για την πολύ έξυπνη αυτή κίνηση!


 

Μοιραστείτε το άρθρο: