Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Στο Vintage με τον Brett Crittenden γευσιγνωσία κρασιών της Ν.Ζηλανδίας

Στο Vintage με τον Brett Crittenden γευσιγνωσία κρασιών της Ν.Ζηλανδίας
O Brett Crittenden είναι μια προσωπικότητα του διεθνούς οινικού περιβάλλοντος: απόφοιτος του Κολεγίου Roseworthy της Αυστραλίας, είναι κριτής σε παγκόσμιους διαγωνισμούς για πάνω από 35 χρόνια. Έχει ζήσει και έχει εργαστεί στην Αυστραλία, Αργεντινή, Ρωσία, Γαλλία, Νέα Ζηλανδία, Ιταλία και Μεγάλη Βρετανία, συμπεριλαμβανομένων 12 ετών με τον όμιλο LVMH (Moët Hennessy - Louis Vuitton S.E) στις δραστηριότητες για τους αφρώδεις οίνους και τις σαμπάνιες.

Τον περισσότερο χρόνο ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο για να υποστηρίξει τους συνεργάτες του και έχει συνεχή παρουσία στα διεθνή έντυπα, στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση.

Είναι Senior Judge στο “Decanter World Wine Awards” και πρόεδρος τόσο στο “International Wine Challenge” όσο και στο “International Wine and Spirit Competition”.

Προσπερνώντας αρκετές παραγράφους από την περίληψη του βιογραφικού του Brett κλείνουμε με το ότι θα είναι στο Vintage Wine Bar & Bistro την Τρίτη 21 Απριλίου για να ταξιδέψει μαζί σας στον κόσμο των κρασιών της Νέας Ζηλανδίας. Θα δοκιμάσετε 2 ποικιλίες της Βουργουνδίας σε 6 διαφορετικές εκφράσεις, από 3 διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές της Νέας Ζηλανδίας. Και φυσικά θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε μαζί μου.

Για τη μεγαλύτερη απόλαυση αυτής της μοναδικής εμπειρίας ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος και για αυτό θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Η συμμετοχή ανά άτομο είναι 35 Ευρώ, και μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας στον Πάνο Κυριαζή, στο τηλέφωνο 2130 296570 (από 2μμ και μετά).

Τα κρασιά που θα δοκιμάσετε παρέα με τον Brett Crittenden είναι τα παρακάτω:

- Quartz Reef Methode Traditionnelle Brut NV
- Chardonnay 2012 - Greywacke
- Hunting Hill Chardonnay 2012 – Kumeu River

- Pinot Noir 2012 – Greywacke
- Pinot Noir 2012 – Ata Rangi
- Pinot Noit 2012 – Burn Cottage
 

Μοιραστείτε το άρθρο: