Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Σαντορίνη: 1η στην Ευρώπη, 4η στον κόσμο από TripAdvisor!

Σαντορίνη: Πρωτιά στην Ευρώπη, 4η θέση στον κόσμο από TripAdvisor! 
Η Σαντορίνη απέσπασε μια ακόμα διεθνή σημαντική διάκριση, αφού ψηφίσθηκε σαν το τέταρτο κορυφαίο στον κόσμο και το κορυφαίο νησί στην Ευρώπη από τους χρήστες του Trip Αdvisor, του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού site στον κόσμο, με περισσότερους από 315 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως.

Αναλυτικά, στη λίστα με τα δέκα κορυφαία νησιά στην Ευρώπη που δημοσιοποίησε χθες το Trip Αdvisor, τρία Ελληνικά νησιά βρέθηκαν στις τέσσερις πρώτες θέσεις: την πρώτη θέση κατέλαβε η Σαντορίνη, την τρίτη η Κρήτη και την τέταρτη η Ζάκυνθος.

Στη λίστα με τα δέκα κορυφαία νησιά στον κόσμο υπήρχαν μόνο δύο ευρωπαϊκές παρουσίες, της Σαντορίνης που κατέλαβε την τέταρτη θέση και της πορτογαλικής νησιωτικής περιοχής Μαδέρα, που κατέλαβε την έκτη θέση.

Την πρώτη θέση στην παγκόσμια λίστα κατέλαβε η νησιωτική περιοχή Προβιντενσιάλες στην Καραϊβική. Στη λίστα με τα δέκα κορυφαία νησιά στη χώρα μας, την πρώτη θέση κατέλαβε, επίσης, η Σαντορίνη και ακολούθησαν η Κρήτη, η Ζάκυνθος, η Ρόδος, η Κεφαλονιά, η Μύκονος, η Κέρκυρα, η Νάξος, η Ελαφόνησος και η Σκιάθος.

Είναι μια εξαιρετικά σημαντική διάκριση για τα Ελληνικά νησιά, αφού εκατομμύρια τουρίστες διαβάζουν, ενημερώνονται και τελικά επιλέγουν προορισμούς που συνιστά ή βραβεύει ο μεγάλος αυτός διεθνής ιστότοπος.

 

Μοιραστείτε το άρθρο: