Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

"Ανοιχτές Πόρτες" στο Κτήμα Γεροβασιλείου

"Ανοιχτές Πόρτες" στο Κτήμα Γεροβασιλείου

Όπως  κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Κτήμα Γεροβασιλείου είναι από τα πρώτα που  ενημερώνει τους φίλους του κρασιού για τις εκδηλώσεις του κτήματος κατά τις "Ανοιχτές Πόρτες 2015" το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Έτσι λοιπόν το Κτήμα Γεροβασιλείου ανοίγει τις πόρτες του για ξεναγήσεις, γευστικές δοκιμές και παράλληλες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα και για τις δύο ημέρες.

Πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων:

Σάββατο 09.05.15, 12:00

- «Από Στόμα σε Στόμα, Γύρω-γύρω όλοι»


14 λαοί, 14 συνταγές, 20 άνθρωποι, σε 1 χωριό. Γλώσσες διαφορετικές, πολιτισμοί διαφορετικοί. Ανάγκη κοινή για συνεύρεση, για επικοινωνία για φιλία. Γύρω από ένα τραπέζι. Γύρω-γύρω όλοι! Η πολυπολιτισμική κουζίνα της Επανομής. Παρουσίαση της νέας έκδοσης.

Την έκδοση θα προλογίσει η δημοσιογράφος Μάγια Τσόκλη.

Παράλληλα, οι κυρίες και οι κύριοι που συμμετέχουν στην έκδοση απλώνουν τραπεζομάντηλα στον κήπο του Κτήματος και θα σερβίρουν λιχουδιές από τις χώρες τους.

- Παρουσίαση του νέου γλυπτού της συλλογής Γεροβασιλείου του εικαστικού Κώστα Τσόκλη

Ένα ιδιαίτερο σταφύλι βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στον κήπο του Κτήματος. Δημιουργός του ο διεθνώς καταξιωμένος εικαστικός Κώστας Τσόκλης.

 

Κυριακή 10.05.15, 12:00

«Μαμά θα κάνω μπάντα», των BurgerProject

Η μουσικοθεατρική, διαδραστική παιδική παράσταση των πάντα δημιουργικών BurgerProject ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και θα βρεθεί στην Επανομή για να μυήσει μικρούς και μεγάλους στη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας μέσα από ένα διασκεδαστικό μουσικό ταξίδι.

Με τη γνωστή ενέργεια και το χιούμορ που τους διακρίνει επί σκηνής, οι Burger Project «χτίζουν» στα γρήγορα ένα μικρό μαγικό μουσικό κόσμο, παίζουν με τα παιδιά (και τους ενήλικες!), χορεύουν, ερμηνεύουν τραγούδια. Στο τέλος τα ντεσιμπέλ ανεβαίνουν και η ζωντανή μουσική και ο χορός ξεσηκώνουν τις διαθέσεις!

Κατά τη διάρκεια του διημέρου

- Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του ράδιο KOSMOS Γιάννης Δημητριάδης θα έρθει από την Αθήνα και από το πιο πολύχρωμο ραδιόφωνο της Ελλάδας και θα πλημμυρίσει με μουσικές από όλο τον κόσμο τον κήπο του Κτήματος!

- Bazaar βιβλίων για το αμπέλι, το κρασί, το φαγητό, τον πολιτισμό.

- Κρασί από «σπίτι»... Γεροβασιλείου: Οι επισκέπτες του κτήματος μπορούν να απολαύσουν το γεύμα τους σε μία από τις ταβέρνες της Επανομής με κρασί αγορασμένο από το Κτήμα!

Η είσοδος στο κτήμα και στις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη.

Μοιραστείτε το άρθρο: