Το καλάθι μου 0 Item (s)
Εναλλαγή Πλοήγησης

Οινοποιεία Μπουτάρη "Ανοίγουν τις Πόρτες" τους με παλαιές σοδειές!

Οινοποιεία Μπουτάρη "Ανοίγουν τις Πόρτες" τους με παλαιές σοδειές!
Οι θαυμάσιες παλιές σοδειές του Οινοποιείου Μπουτάρη θα αποτελέσουν την "αιχμή του δόρατος" στην προσέλκυση επισκεπτών στα οινοποιεία της εταιρείας!

Για ακόμα μια χρονιά η οινοποιία Μπουτάρη συμμετέχει στη δράση «Ανοιχτές Πόρτες» των «Δρόμων του Κρασιού» της Ελλάδας και προσκαλεί το κοινό να επισκεφτεί τα οινοποιεία της το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Μαΐου, προσφέροντας δωρεάν, ξεναγήσεις και μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Στα πλαίσια της προσπάθειας και του στόχου της να μεταδώσει την πολυετή εμπειρία και γνώση της στον απλό καταναλωτή, η οινοποιία Μπουτάρη αποφάσισε φέτος για πρώτη χρονιά, να προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να δοκιμάσουν εκτός από τρέχουσες σοδειές και κρασιά παλαιών σοδειών των ποικιλιών που εδώ και χρόνια δουλεύει, αναδεικνύει και συνεχώς εξελίσσει.

Έτσι λοιπόν, όσοι βρεθούν στα οινοποιεία Μπουτάρη της Νάουσσας, της Σαντορίνης και της Κρήτης, το συγκεκριμένο διήμερο, θα εντυπωσιαστούν από αρώματα και γεύσεις που είναι κλεισμένα σε φιάλες έως και είκοσι ετών. Πρόκειται για μια σπάνια ευκαιρία που δίνεται στο οινόφιλο κοινό από την οινοποιία Μπουτάρη η οποία είναι από τις ελάχιστες εταιρίες που έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν την τέχνη ωρίμανσης διαφόρων ποικιλιών.

Ώρες επίσκεψης Οινοποιείων Μπουτάρη:

Οινοποιείο Νάουσσας:

Σάββατο και Κυριακή: 11:00 – 3:00μμ


Απαραίτητη η κράτηση θέσεων για τη γευστική δοκιμή παλαιών σοδειών.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 23320-59715

Οινοποιείο Σαντορίνης:

Σάββατο: 11:00 -7:00μμ
Κυριακή: 11:00 – 3:00μμ


Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 22860-81011

Οινοποιείο Κρήτης:

Σάββατο και Κυριακή: 11:00 – 6:00μμ

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2810-731617
 

Μοιραστείτε το άρθρο: